1984 yılında Gaziantep de doğdu. Arel Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünü Yüksek Onur dereceyle bitirmiştir. Yüksek Lisansını: Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü "KLiNiK PSiKOLOJI" bölümünde tezli olarak tamamlamıştır. (2016) Tezi ile ilgili yurt içi ve yurt dışı birçok tez de atıfta bulunulmuştur. Halen Bilgi Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulunda Öğretim Görevlisidir. Anaokulu, bakımevleri, danışmanlık merkezi ve rehabilitasyon merkezlerinde ‘KURUM MÜDÜRÜ’ olarak görev almıştır. UNICEF ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasındaki protokol ile; ‘Çocuklar Güvende Projesi’ nde görev almaktadır. Meslek hayatında 18. yılını doldurmuştur. 21 Ağustos 2019 da İstanbul Ticaret Odası-Vergi Dairesi-Ruhsat başvuruları ile PSYCHE Kurumsal-Bireysel Danışmanlık şirketini kurmuştur. İSBİLDER- İstanbul Bölge Bilirkisiler Derneği Kurucusu ve Genel Başkanıdır.

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Alexander Pratik Yetenek Testi

Cattell 2a Zeka Testi +2 daha fazla

Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri

Tematik Algı Testi (TAT)

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Gamze Yücel adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle