Diyetisyen Randevusu
SPORCU BESLENMESİ
2018
İNTEGRATİF BESLENME
se...a
Gamze Hanım bilgisi, enerjisi, mesleki tecrübesi, iletişim yeteneği ile o kadar harika bir insan ki. Yıllardır çok fazla diyet yapmama rağmen veremediğim, kalıplaşmış 20 kilomu 6 ayda sağlıklı bir şekilde vermemi sağladı. Bu zorlu süreçte yanımda olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum.
c....g
Bu tatlılık karşısında erimemek mümkün değil . İlgisi sohbeti güler yüzü sayesinde yaklaşık 13 kg verdim vermeye devam ediyorum iyiki var
ö....a
İsmini çok duydum. Sağlıklı yaşam ve kilo vermek için gittim. İnsülin direncim yüksekti. Bu sebepten başvurdum. 1 yıldır gidiyorum. 17 kilo verdim. Yağdan gitti. 10 yaş gençleştim. Daha mutluyum. Özgüvenim yerine geldi. Diyet listesini bana göre ayarlıyor. İnsan psikolojisine çok iyi geliyor kendisi. Gamzenur Hanım mükemmel birisi. Başarılı ve pozitif. Çok yardımcı oldu, desteğini çok gördüm. Her şey güzel ilerliyor. Çok memnunum.
k....ö
Tiroid ameliyatı oldum. Kilo vermek için tavsiye üzerine başvurdum. 9-10 aydır gidiyorum, 17-18 kilo verdim. Diyet listesini kanlarıma bakıp bana göre ayarlıyor. Gamzenur Hanım güler yüzlü ve ilgili biri. Çok memnunum.
n....p
Sağlıklı yaşam ve kilo vermek amacıyla oğlumla birlikte başvurduk. 2-5 ay oldu ve 8 kilo verdik. Kendisi bize özel listeler hazırlayarak sorularımızı yanıtlıyor. Hiç aç kalmadık. Gamzenur Hanım çok iyim ve mükemmel biri. Çok seviyoruz. Çok memnunuz. Herkese tavsiye ederim.
t.....
Gamze Hanım'dan çok memnunum. Kısa bir sürede çok güzel bir kilo verdim. Diyet listelerimi benim için hazırladı uygularken hiçbir zorluk yaşamadım. Gamze Hanım çok içten, sevecen, güler yüzlü, enerjik bir uzman.
Gamze Hanım'ın ilgisinden ve alakasından çok memnunum. Kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. 3 aydan beri danışmanlık hizmeti alıyorum ve devam ediyorum. Sağ olsun, diyet listelerimi isteklerime göre planlıyor. Listeleri uygularken zorluk yaşamıyorum.
i̇....
Ben çok memnunum. Kendisi çok güler yüzlü, danışanıyla çok ilgili bir diyetisyen. Her zaman takibimde yanımda oluyor. Gamze Hanım'la kilo verme konusunda görüşme sağladım. Yaklaşık 4-5 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum. Kendisi diyet listelerimi bana özel olarak hazırladı ve uygularken zorluk yaşamıyorum.
y.....
Kendisiyle kilo vermek için görüşme sağladım. Bir süredir devam ediyoruz. Listelerimde bazen zorlanıyorum ama çok da değil, uyum sağlamaya çalışıyorum. Gamze Hanım çok iyi bir insan. İnsana çok enerji veriyor ve çok güzel motive ediyor.
ş.....
Kendisinden çok memnunum. 2 yıldır devam ediyorum. 3-4 ay ara verdim şimdi 3 aydır tekrar başladım. Sağlıklı yaşam ve kilo vermek üzerine görüşme sağladım. Geçen seneden bu yana 10-11 kilo verdim. Yemek yemeyi öğrendim. Her şeyden önemlisi doğru beslenmeyi öğrendim. Tamamen kişiye özel, neyin yarayıp yaramadığını bilerek, doktor raporlarımıza bakarak diyet listesi hazırlıyor. Gamze Hanım iyi ki var. Çok diyetisyene gittim ama kilo verip verip geri aldım. Geçen seneden bu yana verdiğim kiloları asla almadım. Yiyor muyum yiyorum, kendimi ödüllendiriyorum. Özel bir güne gittiğim zaman pastamı, böreğimi yiyorum ama 2 gün diyete tekamül ediyorum kilo almıyorum.
Gamzenur Tabakoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamzenur Tabakoğlu, Diyetisyen. Size Gamzenur Tabakoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme.
Gamzenur Tabakoğlu adresi nerede?Gamzenur Tabakoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çay Mahallesi Atatürk Cad. No:77 Kat:3 Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamzenur Tabakoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamzenur Tabakoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gamzenur Tabakoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamzenur Tabakoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gamzenur Tabakoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamzenur Tabakoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gamzenur Tabakoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gamzenur Tabakoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 42 hasta / danışan, Gamzenur Tabakoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gamzenur Tabakoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Gamzenur Tabakoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Zonguldak Diyabet (Şeker Hastalığı)
Zonguldak İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Zonguldak İrritabl Bağırsak Sendromu