Geçmişinde İstanbul'da aldığı bariatrik ve metabolik cerrahi (obezite ameliyatları) diyetisyenliğini Gaziantep'te özel muayenehanesinde bir süre sürdürdükten sonra SANKO Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Obezite Merkezi ekibine katılmıştır. Hem bariatrik hem obez hastaları tedavi etmektedir. Obeziteye bağlı olan/olmayan tüm rahatsızlıkların beslenme tedavisini uygulamaktadır.
Aynı zamanda kilo alma hastalarında tedavi uygulamakta ve başarı sağlamaktadır.
Fıstıklık Mahallesi Şehit Müslüm Yıldırım Sok. No: 11, Şehitkamil, Gaziantep
Yeme Bozukluklarına Yönelik Beslenme Programları
Zayıflama Diyetleri
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
d.....
10 haftadır online şekilde danışmanlık alıyorum Gamze Hanım'dan. 10 kilo kadar kaybım oldu. Daha fazla olması gerekiyordu ama düzenim değiştiği için kendim ayak uyduramadığım zamanlar oldu ne yazıkki. Daha düzenli bir süreç geçirdiğimde zaten birlikte toparlayacağız kendisiyle. Arkadaşımın danışmanıydı, ben de o sayede tavsiyesi üzerine iletişim sağlamıştım kendisiyle. Sayesinde beslenme düzenimi oturtuyorum. Ne neyle yenir biliyorum. Çok fazla iletişim halinde olan bir danışman kendisi, sürekli dönüş sağlıyor ve arayıp soruyor. İletişim açısından çok rahat iletişim kurabiliyorsunuz. Bu anlamda da gayet sıcakkanlı, sanki ofisine gitmiş kadar rahat hissediyorsunuz. Kendinizi de bu anlamda çok daha rahat ifade edebiliyorsunuz. Benim için aynı anlamda bir terapisttir kendisi. 15-20 dakika iletişim kuruyorsak eğer, bunun 5-10 dakikası listelerle geçiyor. Kalan zamanda genelde hayattaki yaşam şekilleri üzerine konuştuğumuz için daha çok terapi niteliğinde geçtiğini belirtebilirim.
Danışmadığım diyetisyen kalmadı bu zamana kadar; fakat bu süreçte gerçekten kendime en yakın hissettiğim, işini severek yaptığını düşündüğüm ve en iyi olduğuna kanaat getirdiğim bir danışman olarak görüyorum Gamze Hanım'ı. Herkese de öneriyorum. 1 ayda 3 kilo kadar yağdan verme hedefime destek oldu. Sayesinde doğru beslenmeyi çok güzel öğrendim kendisinden. Gerçekten bilinçli bir danışman ve işini de severek yapıyor. Beni bu konuda oldukça tatmin etmiştir.
ş.....
1 ay kadar danıştım kendisine, kendimden dolayı devam edememiştim. Güzel bir süreç geçirdiğimi söyleyebilirim ama. Faydasını da gördüm, sayesinde 5 kilo kaybım oldu. Sağlıklı ve düzenli beslenmeyi 1 ayda faydalandığım kadarıyla kısmen öğrendim. En azından şimdi şunu yedim, bunu yememem gerekiyor diye dikkat etmem gerektiğini biliyorum. Bu anlamda beslenmemi düzenlediğini söyleyebilirim. İnanılmaz keyifli, enerjik bir kadın. Danışanı olarak çok seviyorum kendisini.
Gayet iyi bir süreç geçiriyorum Gamze Hanım'la.Hiçbir şikayetim yok, aksine çok memnunum desteklerinden. 3 aydan fazladır görüşüyoruz ve geçen hafta radevuma gidemediğim için tam olarak bilmemekle birlikte tahmini olarak 6 kilo kaybım oldu diyebilirim. Önceden sevmediğim yemek istemediğim yiyecekleri şimdi sayesinde rahatlıkla tüketebiliyorum. Bu konuda danışanına çok yardımcı oluyor. Ne zaman istesem ulaşabildiğim bir danışman. İnşallah devam da edeceğiz kendisiyle olan bu sürecimize.
4-5 ay kadar danışanıyım kendisinin. Çok da güzel bir danışman, özellikle anlatımını çok beğeniyorum. Daha önce görüşmüştüm ama ara vermek durumunda kalmıştım.Şimdi de 1 haftadır tekrar gidiyorum.Bu sürede 1 kilo kaybım oldu ama toplamda 12 kilo verdim. Açıkcası bana çok ileri görüşlülük aşıladı diyebilirim. Beslenme açısından yeme düzenim güzel, yemediğim besinleri tüketmeye başladım, her şeyi yiyebiliyorum artık. Bu anlamda kendisi bana sürecim için çok umut veriyor.
Kendisinin uzun süredir (4 ya da 5 ay) danışanıyım. Sayesinde fazla bir şekilde yağ kaybım oldu, sürekli de gideceğim Allah nasip ederse. Hedefime ulaşınca da nasıl devam edeceğimi sağlaması için de destek alacağım. Çok iyi anlaşıyoruz kendisiyle. Toplamda 16 kilo kaybım oldu sayesinde. Diz sakatlığı geçirdim ve uzun süre zorlandım kondisyon bakımından. Kilo verdikçede iyiye doğru gitti bu sürecim. Her şey yolunda, Gamze Hanım'ın destekleriyle çok daha iyiyim şu an.
el...n
Tüp mide ameliyatı olan insanlar için en önemli konu, ameliyat sonrası beslenme şeklidir. Bunun için ise en doğru yol bu konuda uzmanlaşmış bir diyetisyenden yardım almaktır. Gamze Hanım'ın, aldığı eğitim ve tüp mide ameliyatlı insanlarla çalışmış olması, bu yeni beslenme şekline alışan insanlar için, gayet tecrübeli ve bilgili olduğunu yaptığım görüşme sonrası farkına vardım. Ameliyatı yeni olan insanlar için, eğer diyetisyen yardımı almak istemiyorsanız tavsiyem öncelikle bu alanda bilgili olan diyetisyenle konuşmanız, bunun için ise dogru adres olduğunu düşünüyorum :)
ü.....
Gamze Hanım'dan çok çok memnunum.Kızım da Gamze Hanım'a gidiyor.Öncelikle kızımın yüzünde gülümseme oldu.Sonrasında bana doğru beslenmeyi öğretti.Dostça davranışından ve mesleğini güzel yapmasından dolayı kendisini tebrik ediyorum.Bana hem psikolog anlamında hem de doğru beslenmede çok faydalı oldu.Benim için adeta dönüm noktası oldu.Kızıma ve bana doğru beslenmeyi öğretti.Ben obezite ameliyatı oldum.Doktorumun tavsiyesi ile Gamze Hanım'a gittim.Bana soru cevap şeklinde neleri sevip sevmediğime, benim isteğime göre çok güzel listeler hazırladı.Ben tüp mide ameliyatı olduğum için toplamda 46 kilo verdim.Kızım hiçbir ameliyat falan geçirmeden Gamze Hanım'a giderek 5 ayda 20 kilo verdi ve sağlığını kazandı.Bizi takibinden ve yönlendirmesinden memnun kaldık.Her gördüğüm insana da tavsiye ederim.
Diyete başladıktan sonra faydasını gördüm ve devam ediyorum.Verilen diyet listerlini kolaylıkla uyguluyorum.1 ayda 4 kilo verdim.Gamze Hanım güleryüzlü ve yapıcı.Kendisini sosyal medyadan buldum ve gittim.Takibinden ve yönlendirmesinden memnun kaldım.Başkalarına da tavsiye ederim.
i̇....
Gamze Hanım'dan aşırı derecede memnunum.Verdiği yöntemlerden çok memnun kaldım.Kişiye özel diyet listeleri veriyor.Beğenmediğim,sevmediğim şeyleri vermiyor.Beni zorlamıyordu.2,5-3 ayda 30 kilo verdim.Gamze Hanım bana diyetisyen-danışan olarak bakmıyordu.Sanki arkadaşımmış gibi ilgileniyordu.İstediğim zaman iletişim kurabiliyoruz.Allah razı olsun.Hedefime doğru devam ediyorum, bırakmayı da düşünmüyorum.Takibinden ve yönlendirmesinden çok memnunum, herkese de tavsiye ederim.
Ganime Gamze Mumcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ganime Gamze Mumcu, Diyetisyen. Size Ganime Gamze Mumcu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Yeme Bozukluklarına Yönelik Beslenme Programları, Kilo Verme Diyetleri.
Ganime Gamze Mumcu adresi nerede?Ganime Gamze Mumcu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fıstıklık Mahallesi Şehit Müslüm Yıldırım Sok. No: 11 Gaziantep
- İncili Pınar, Ali Fuat Cebesoy Blv. No:45, 27090 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ganime Gamze Mumcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ganime Gamze Mumcu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ganime Gamze Mumcu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ganime Gamze Mumcu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Ganime Gamze Mumcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ganime Gamze Mumcu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ganime Gamze Mumcu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ganime Gamze Mumcu hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Ganime Gamze Mumcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Diyetisyenler