Ben Psk. Gaye Geçici. Atılım Üniversitesi Psikoloji bölümünden(%100 İngilizce) yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldum. Lisans eğitimime birçok onur belgesi ve akademik burs ile devam ettim. Sürecim Medikal Park Hastaneleri ve Limer Psikoloji olmak üzere uzun süreli ve uygulamatik stajlarım ile ilerledi. Bu süre boyunca başta danışan ile teröpatik yol kurmak, psikoterapi sürecini yönlendirebilmek gibi beceriler kazandım. Bilişsel-Davranışçı Terapi, EMDR, Travma Terapisi, Oyun Terapisi, MMPI gibi terapi tekniklerinin sertifikasyon ve süpervizyon süreçlerimi tamamlamış bir şekilde online ve yüz yüze olmak üzere aktif danışan görmekteyim. Şu an kurucusu olduğum Rehealthy Sağlık Kompleksi'nde terapistlik yapmaktayım. 4-12 yaşa kadar çocuklar ile Oyun Terapisi yoluyla iletişime geçmekte ve uzmanlık alanlarım doğrultusunda yetişkin terapi hizmetine devam etmekteyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 5 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +15 daha fazla

Konum: Rehealthy Sağlık Kompleksi Bilişsel Davranışçı Terapi

ADHD, anksiyete ve sınav kaygımı yenmek için Gaye Hanım ile seansa başladım. İletişimi ve terapideki güven ortamı, uzun zamandır psikoloğa gitmeyi erteleme sebeplerimi ortadan kaldırdı. Kesinlikle, Gaye Hanım ile seanslara devam edeceğim.

Konum: Rehealthy Sağlık Kompleksi Psikoterapi

Ben yeme bozukluğu ve sınav kaygısı için kendisine başvurmuştum gittiğim ilk günden beri kendisine güvenim sonsuzdu. Kendimde baya bir gelişme görüyorum. Hala da bu sürece devam ediyorum ve güzel ilerliyoruz. Gaye hoca hem tavrıyla hem konuşmasıyla hem de hareketleriyle gerçekten mükemmel biri bu zorlu süreçte onunla olduğum için mutluyum ve onu çok seviyorum.

Öfke kontrolü için gittim. Gergin bir dönemden geçiyorum. Uygulamadan buldum kendisini. 2 seanstır gidiyorum. Kendisinden memnunum. Samimi, güler yüzlü bir insan. Her şeyi rahat anlatabiliyorum. Çözüm odaklı ilerliyor benimle.

Ş

Oğlum ve ben danışanıyız. Oğlumun endişe problemi vardı. Seanslar bize çok faydalı oldu. Hala gitmeye devam ediyoruz. Sürecimiz iyi gidiyor. Uzmanımızı çok seviyoruz. Oğlumda Gaye Hanım ile her şeyini paylaşmak istiyor. Çok memnunuz.

Depresyon teşhisi ile gittim. İlaç kullanıyorum. Bu sebeple kendisine başvurdum. 3-4 aydır gidiyorum Gaye Hanım'a. Şu anda kendimi gayet iyi hissediyorum. Etrafımdaki herkes değişimin farkında. Eskiden karamsar bakıyordum. Şimdi umut dolu bakıyorum. Gaye Hanım o kadar yardımcı bir uzman ki, çok arkadaş canlısı. Çok mutluyum onunla karşılaştığım için.

Kaygı bozukluğu için gittim. Sürecimiz devam ediyor. Şu an tatilde olduğum için ara verdim, devam edeceğim. Kendimi seanslar sayesinde iyi hissediyorum. Olumlu gelişmeler var. 4-5 seansa gittim. Gaye Hanım oldukça hayalperest olmayan bir uzman. Bu özelliği beni tatmin etti. Söylediği ve tavsiye ettiği durumlar gerçekçi. Beni rahatlattı. Memnunum.

K

Uygulamadan buldum. Gayet kendisi ilgili bir uzman. Enerjimiz uyuştu. Nokta atışı tespitleri var. Kendimi yanında rahat hissediyorum. Kaygı bozukluğu için başvurdum. Gaye Hanım sıcak ve samimi bir uzman. Kendisini net ifade edebiliyor ve karşısındaki kişiyi anlayışla dinliyor.

Anksiyete ve kaygı bozukluğu için başvurdum. Farklı bir uygulamadan bulup iletişime geçtim. 5-6 seanstır gidiyorum. Seanslar oldukça verimli geçiyor. Çok tatlı ve yardımsever birisi. Çok samimi yaklaşıyor. Memnunum.

C

İkili ilişkiler için gittim. Yakın zaman da babaannemi kaybettim değersiz ve kötü hissediyordum. Gaye Hanım ile konuştuğum da daha iyi bir konumdayım. Bilişsel ve davranışsal terapi uyguluyor bundan da memnunum. Danışanına arkadaş gibi davranıyor her noktadan bakmış olması devamlılık sağlıyor, konudan konuya atlamıyor. Destekleyecek şekilde her zaman ulaşılabilir. Görüşme sonlarında kendi değerimin farkına vardım, insanlara sınırılar koyabiliyorum ve insanlar kendimi değersiz hissettiremiyor.

Bipolar bozukluk için gittim. Gaye hocamı Doktor Takvimi.com dan buldum. Kendisinden çok memnun kaldık. Hala devam etmekteyim. Türkiye genelinde öyle bir psikolog görmedim. İşini severek yapıyor danışanıyla birebir yakından ileniyor. Gerçekten bu işin okulunu okumuş ve başarıyla bitirmiş. Bipolar tanım tam olmasa da, kalktı. Görüşmeler sonrası daha iyi daha öz güvenli hissediyorum. İnsanlarla daha iyi anlaşıyorum. Gaye hocamı tavsiye ediyorum. İlla ki Gaye Hanım'a başlamak için tanı almaya gerek yok isteyen başlayabilir yüzde iki yüz tavsiye ediyorum.