Akupunktur Randevusu
Sivilce Tedavisi
Subkütan Enjeksiyon
İple Yüz Germe
ze...n
Dudak dolgusu için gittim. Çok önerdiler ve Önerdiklerinden daha fazla daha çok güzel çıktı. O kadar güzel yaptı ki dudağımı kendime baktıkça aşık oluyorum. Gaye hanım da çok güzeldi çok tatlıydı çok güzel ilgilendi eli çok hafifti. Hiç acı olmadı şişme bir gram bile olmadı. Çok sevdim
ö...
Gaye hocam çok başarılı bir hekim dolgu botoks ile başladık, çene tedavisine devam ediyoruz. Fransız askısı yapıldı. Hiç acı hissetmedim ve çok memnunum çok ilgili, güler yüzlü, süreç hakkında bilgi veriyor, hastayı sakinleştiriyor gayet hocamdan çok memnunum, tavsiye ederim.
zu...n
YÜZ VE SAÇ İÇİN PRP UYGULAMASI YAPILDI, GAYE HOCA ÇOK POZİTİF , GÜLER YÜZLÜ ,İLGİLİ , GEREKEN AÇIKLAMALARI YAPIYOR.HOCAMIN ELİ ÇOK HAFİF ,RAHAT BİR SEANS OLDU.BUGÜN 2.SEANS YAPILDI,SONUÇTAN ÇOK MEMNUNUM
ar...z
Gaye hocam çok ilgili bir doktor ve yaptığımişlem herkes tarafından ve kendi görüşüm ilede gayet doğal bir dudak dolgusu yaptı kesinlikle öneriyorum
ar...
Güler yüzü, enerjisi muhteşem ve hastayı detaylı bilgilendirmesi, hastanın kafasında hiçbir soru işareti bırakmaması takdire şayan. Bunlar dışında titizlikle çok özenli çalışması çok güven verici. Sonucun mükemmel olması ve klinikten çok mutlu çıkmak. Bence Ankara'daki en doğru adres Gaye Hanım. Çok çok teşekkürler...
öz....
Sayın Dr. Gaye Güzel hocamı tercih etmiş olmaktan çok mutluyum. Güler yüzlü, sıcak karşılaması.. güven ve samimi doğru yönlendirmeleri ve son derece doğal ihtiyacınız olan uygulamaları yaparak istediğim görünüme kavuşturdu beni huzurlarınızda Dr. Gaye Hanım’a ilgi ve alakasından dolayı sonsuz teşekkürler bundan sonra gönül rahatlığıyla gideceğim ve önerebileceğim tek adrestir.
şe...y
Özellik güler yüzü ve botoksun yanı sıra doğru teşhis ve tedavi yöntemleri ile harika ötesi benim tek adresim ve önerdiğim herkesin gönül rahatlığıyla gittiği tek yer
e....
Çok titiz ve kendinden emin. Sizi en ince ayrıntısına kadar bilgilendiriyor. Rus tipi dudak dolgusu ve botoks harika oldu. Çok tatmin edici.
Tatlı dilli. Çok memnunum. Hayatta bırakmam.
gl...n
dudaklarımın yanlarında görünen çizgilerimden, alın ve iki kasımın ortasındaki kırışıklıklardan rahatsızdım. daha önce Gaye hocaya benzer islemleri yaptırmış olan kuzenimin tavsiyesiyle gittim kliniğe. dudak kenarı çizgilerim için dolgu, alın ve kaş ortası için botoks işlemi yapıldı. islem sonuçlarından oldukça memnunum.gittiğinizde memnuniyetle ayrılacağınızı ve yeniden başka bir işlem için gideceğinizi garanti edebilirim.
Hasta
Gaye Hocamla bir yıl önce tanıştım ….profosyenel yaklaşımı isabetli kararları ile yüzümün mimarı oldu …kendisine minnettarım …botoks dolgu ve mezotetrapi devam ediyorum ve çok memnunum ….minik dokunuşlarla harikalar yaratan hocam iyiki varsınız
Gaye Güzel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gaye Güzel, Akupunktur, Mezoterapi, Ozon Terapi. Size Gaye Güzel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Akupunktur Randevusu, Normal Randevu, Botoks, Subkütan Enjeksiyon, PRP, Akupunktur Tedavisi, Dolgu, Nöralterapi, Mezoterapi.
Gaye Güzel adresi nerede?Gaye Güzel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muhsin Yazıcıoğlu caddesi prokol iş merkezi 75 numara Çukurambar Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gaye Güzel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gaye Güzel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gaye Güzel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gaye Güzel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gaye Güzel hangi dilleri konuşuyor?Gaye Güzel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gaye Güzel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gaye Güzel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gaye Güzel hakkında ne düşünüyor?Toplam 42 hasta / danışan, Gaye Güzel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaye Güzel hangi sigortaları kabul ediyor?Gaye Güzel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.