Psikolog Gaye YÜKSEKDAĞ Özyeğin Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. İstanbul Gedik Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisansına devam etmektedir. Seanslarında tek bir ekole bağlı kalmayıp eklektik çalışmaktadır. Çoğunlukla Kabul ve Adanmışlık Terapisi (ACT), Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Şema Terapi, Sanat Terapi, ve Mindfulness yaklaşımlarını kullanmaktadır. Mesleki çalışmalarını yetişkin alanında sürdürmektedir.

Lisans sürecinde Moodist Psikiyatri ve Mona Psikoloji Danışmanlık Merkezinde stajlarını tamamlamıştır. Aktif olarak Psicosy Danışmanlık Merkezinde yüz yüze ve online olarak danışan görmektedir. Aynı zamanda Psicosy Danışmanlık Merkezinde Eğitim Koordinatörlüğü yapmaktadır.

Bununla ilgili;
BESLENME PSİKOLOJİSİ, KISA SÜRELİ ÇÖZÜM ODAKLI TERAPİ, BAĞIMLILIK TERAPİSİ, KRİZ, TRAVMA, ÖLÜM ve YAS DANIŞMANLIĞI, MOTİVASYONEL GÖRÜŞME TEKNİKLERİ, BİREYSEL TERAPİDE MINDFULNESS, MINDFULNESS ile İYİ UYKU, YEME BOZUKLUKLARINDA MÜDAHALE, PSİKODİYET, BİLİŞSEL DAVRANIŞÇI TERAPİ, ŞEMA TERAPİ, SANAT TERAPİ, KABUL ve ADANMIŞLIK TERAPİSİ (ACT) EĞİTİMLERİNİ tamamlamıştır.

TEMATİK ALGI TESTİ (TAT), TERAPÖTİK KARTLAR ve MINNESOTA ÇOK YÖNLÜ KİŞİLİK ENVANTERİ (MMPI) UYGULAYICI sertifikalarını almıştır.

Çalışma Alanları:
Bireysel Terapi, Beslenme Psikolojisi, Yeme Bozuklukları, Stres, Depresyon, Kaygı Bozuklukları, İlişkiler, Bağlanma Problemleri, Obsesif- Kompulsif Bozukluklar, Bağımlılık, Anksiyete

Psicosy Danışmanlık Merkezi
Mandıra Cad. No: 29-55/1 Evinpark B Blok Kat: 9 İç Kapı No: 90, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 16 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +12 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 16 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Röportaj

I
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

çok kaygılı bir halde kendisine başvurdum ve bu kaygılı halimin hiç değişmeyeceğine inanmıştım. bu süreçte öğrendim ki kaygılıyım diyerek bütünleşmişim. beni kaygıdan çok güzel ayrıştırdı hocam. iyi ki sizinle tanışmışız.

Konum: Psicosy Danışmanlık Merkezi Aile Terapisi

bir arkadaş önerisiyle kendisiyle tanıştık ve ben uyku problemlerimden başlamışken terapinin sonunda yeni bir kendimle tanıştım ve artık uyku sorunları da yaşamıyorum. terapiyi sonlandırdık ama hala kendisinin etkileri üzerimde.

Konum: Psicosy Danışmanlık Merkezi Yetişkin Terapisi

Bir psikolog nasıl 15 seans önce söylenen bir cümleyi unutmaz? Kendisi unutmuyor. Gaye hanım 2.psikologum ve terapi odasında daha önce hiç bu kadar rahat hissetmemiştim. Kendisine evlilik sürecine gireceğim zaman evlilikten cok korktuğum için başvurmuştum. Kaskatı girdiğim seanslardan rahatlamış şekilde çıkıyorum. şimdi ise evli ve mutluyum.

Konum: Psicosy Danışmanlık Merkezi Diğer

Yeme bozukluğum için başvurdum Gaye hanıma ve ilk kez yeme bozukluğuyla bu şekilde farklı çalışan bir psikologla tanıstım. Daha önce çok destek aldım ama gaye hanım ile tanıştıktan sonra benim icin çok sey değişti. Bugüne kadar çok fazla psikologla görüşmüş biri olarak gaye hanım benim hayatımın terapisti oldu.

I
Konum: Psicosy Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Kendisiyle ilk tanıştığımda bence kücük bir cocuktum ama simdi ise gerçekten kendimi yetişkin gibi hissediyorum. İnsanın yaralarıyla yüz yüze kalması ne kadar zor olsa da yanında iyi bir terapist olduğunda daha az yaralayıcı geçiyormuş bunu Gaye hocam sayesinde öğrendim. Bana çok iyi bir yol arkadaşı oldunuz.

Konum: Psicosy Danışmanlık Merkezi Normal Randevu

icedönük ve kendi halinde bir insanım sanıyordum gaye hanıma bu yüzden basvurmustum cünkü sosyal iliskilerim etkilenmeye baslamıstı. fakat seanslar sayesinde sorunun bu olmadığını anladım ve asıl sorunlarımla ilgilenerek gercegi görebildim ve bugün sosyal iliskilerim cok daha iyi.

Konum: Psicosy Danışmanlık Merkezi Normal Randevu

gayenin iletisimi cok kuvvetli ve samimi. bazen bazı konulardan kaçarken bile, o konuyu o an konuşmasak bile seans sonunda o konuda aydınlanmalar yasadım hep. bu terapi odası bana cok iyi geliyor. o öfkeli kadın sanki artık öfkeli değil. iyi ki sizinle tanısmısım.

Konum: Psicosy Danışmanlık Merkezi Yetişkin Terapisi

Kendisinin empati yapma becerisi çok iyi seanslarda hep kendimi anlaşılmış hissederek çıkıyorum. streslendiğim şeyler ne kadar saçma gelse bile hiçbir zaman bana saçmaymış gibi yaklaşmadı ve mantıklarını tek tek anlattı. gaye hanımı herkese tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

gaye hocayla 8.seansımızı yaptık ve kendimdeki değişimleri görmeye başladım. her şeye takıntı geliştiren biriydim. farkındalığın yetmediğini aksiyon gerektiğini bana öyle veya böyle öğretti. kendisinden daha öğreneceğim çok şey var. gaye hocayı herkese tavsiye ediyorum.

Z
Konum: başka bir yer Diğer

kendisini sosyal medyada gördüm ve ben de psikolog arayısındayken bir şans vermek istedim ve iyi ki de vermişim. ailevi problemlerim nedeniyle kendisine basvurmustum. kendimle ilgili görmediğim o kadar çok şeyi bana gösterdi ki kendimi yeniden tanıyorum. hala daha birlikte calısıyoruz ve ne kadar ihtiyacım olursa o kadar süre daha kendisiyle büyük bir hevesle calısacagım.