Lisans sürecinde Moodist Psikiyatri ve Mona Psikoloji Danışmanlık Merkezinde stajlarını tamamlamıştır. Aktif olarak Psicosy Danışmanlık Merkezinde yüz yüze ve online olarak danışan görmektedir. Aynı zamanda Psicosy Danışmanlık Merkezinde Eğitim Koordinatörlüğü yapmaktadır.
Bununla ilgili;
BESLENME PSİKOLOJİSİ, KISA SÜRELİ ÇÖZÜM ODAKLI TERAPİ, BAĞIMLILIK TERAPİSİ, KRİZ, TRAVMA, ÖLÜM ve YAS DANIŞMANLIĞI, MOTİVASYONEL GÖRÜŞME TEKNİKLERİ, BİREYSEL TERAPİDE MINDFULNESS, MINDFULNESS ile İYİ UYKU, YEME BOZUKLUKLARINDA MÜDAHALE, PSİKODİYET, BİLİŞSEL DAVRANIŞÇI TERAPİ, ŞEMA TERAPİ, SANAT TERAPİ, KABUL ve ADANMIŞLIK TERAPİSİ (ACT) EĞİTİMLERİNİ tamamlamıştır.
TEMATİK ALGI TESTİ (TAT), TERAPÖTİK KARTLAR ve MINNESOTA ÇOK YÖNLÜ KİŞİLİK ENVANTERİ (MMPI) UYGULAYICI sertifikalarını almıştır.
Çalışma Alanları:
Bireysel Terapi, Beslenme Psikolojisi, Yeme Bozuklukları, Stres, Depresyon, Kaygı Bozuklukları, İlişkiler, Bağlanma Problemleri, Obsesif- Kompulsif Bozukluklar, Bağımlılık, Anksiyete
Tematik Algı Testi (TAT)
Çözüm Odaklı Terapi
Şefkat Odaklı Terapi
i̇...
çok kaygılı bir halde kendisine başvurdum ve bu kaygılı halimin hiç değişmeyeceğine inanmıştım. bu süreçte öğrendim ki kaygılıyım diyerek bütünleşmişim. beni kaygıdan çok güzel ayrıştırdı hocam. iyi ki sizinle tanışmışız.
de...l
bir arkadaş önerisiyle kendisiyle tanıştık ve ben uyku problemlerimden başlamışken terapinin sonunda yeni bir kendimle tanıştım ve artık uyku sorunları da yaşamıyorum. terapiyi sonlandırdık ama hala kendisinin etkileri üzerimde.
su...u
Bir psikolog nasıl 15 seans önce söylenen bir cümleyi unutmaz? Kendisi unutmuyor. Gaye hanım 2.psikologum ve terapi odasında daha önce hiç bu kadar rahat hissetmemiştim. Kendisine evlilik sürecine gireceğim zaman evlilikten cok korktuğum için başvurmuştum. Kaskatı girdiğim seanslardan rahatlamış şekilde çıkıyorum. şimdi ise evli ve mutluyum.
Yeme bozukluğum için başvurdum Gaye hanıma ve ilk kez yeme bozukluğuyla bu şekilde farklı çalışan bir psikologla tanıstım. Daha önce çok destek aldım ama gaye hanım ile tanıştıktan sonra benim icin çok sey değişti. Bugüne kadar çok fazla psikologla görüşmüş biri olarak gaye hanım benim hayatımın terapisti oldu.
i̇....
Kendisiyle ilk tanıştığımda bence kücük bir cocuktum ama simdi ise gerçekten kendimi yetişkin gibi hissediyorum. İnsanın yaralarıyla yüz yüze kalması ne kadar zor olsa da yanında iyi bir terapist olduğunda daha az yaralayıcı geçiyormuş bunu Gaye hocam sayesinde öğrendim. Bana çok iyi bir yol arkadaşı oldunuz.
e....a
icedönük ve kendi halinde bir insanım sanıyordum gaye hanıma bu yüzden basvurmustum cünkü sosyal iliskilerim etkilenmeye baslamıstı. fakat seanslar sayesinde sorunun bu olmadığını anladım ve asıl sorunlarımla ilgilenerek gercegi görebildim ve bugün sosyal iliskilerim cok daha iyi.
di...ç
gayenin iletisimi cok kuvvetli ve samimi. bazen bazı konulardan kaçarken bile, o konuyu o an konuşmasak bile seans sonunda o konuda aydınlanmalar yasadım hep. bu terapi odası bana cok iyi geliyor. o öfkeli kadın sanki artık öfkeli değil. iyi ki sizinle tanısmısım.
s....k
Kendisinin empati yapma becerisi çok iyi seanslarda hep kendimi anlaşılmış hissederek çıkıyorum. streslendiğim şeyler ne kadar saçma gelse bile hiçbir zaman bana saçmaymış gibi yaklaşmadı ve mantıklarını tek tek anlattı. gaye hanımı herkese tavsiye ederim.
su...
gaye hocayla 8.seansımızı yaptık ve kendimdeki değişimleri görmeye başladım. her şeye takıntı geliştiren biriydim. farkındalığın yetmediğini aksiyon gerektiğini bana öyle veya böyle öğretti. kendisinden daha öğreneceğim çok şey var. gaye hocayı herkese tavsiye ediyorum.
z....ö
kendisini sosyal medyada gördüm ve ben de psikolog arayısındayken bir şans vermek istedim ve iyi ki de vermişim. ailevi problemlerim nedeniyle kendisine basvurmustum. kendimle ilgili görmediğim o kadar çok şeyi bana gösterdi ki kendimi yeniden tanıyorum. hala daha birlikte calısıyoruz ve ne kadar ihtiyacım olursa o kadar süre daha kendisiyle büyük bir hevesle calısacagım.
Gaye Yüksekdağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gaye Yüksekdağ, Psikoloji. Size Gaye Yüksekdağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Gaye Yüksekdağ adresi nerede?Gaye Yüksekdağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mandıra Cad. No: 29-55/1 Evinpark B Blok Kat: 9 İç Kapı No: 90 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gaye Yüksekdağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gaye Yüksekdağ uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gaye Yüksekdağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gaye Yüksekdağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gaye Yüksekdağ hangi dilleri konuşuyor?Gaye Yüksekdağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gaye Yüksekdağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gaye Yüksekdağ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gaye Yüksekdağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Gaye Yüksekdağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaye Yüksekdağ hangi sigortaları kabul ediyor?Gaye Yüksekdağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu