Psk Gazali Mutlu, 2020 yılında psikoloji bölümünden mezun oldum ve 2023 yılında da yüksek lisansımı tamamladım.
Özellikle bilişsel psikoloji ve nöropsikoloji alanlarında eğitimler almakta ve çalışmalarımı bu alanlarda yürütmekteyim. Terapilerimde Bilişsel Davranışçı Terapi ve bu ekole bağlı alt terapi ekollerini kullanmaktayım. Fakat her şeyden daha önemlisi, danışanlarımın doğrudan sorunlarına yönelik bir terapi planı oluşturup, seans sırasında onlara olası durumlarla nasıl başa çıkabileceklerini öğretmeyi amaçlamaktayım.

Demeter Psikoloji Aile Danışmanlığı
Zuhuratbaba Mahallesi İncirli Caddesi No: 47 Osmancık Apartmanı Kat 1 Daire D:3, Bakırköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 13 yaşındaki çocuklar

Randevu +56 daha fazla

Ağaç Testi

Bayley III Gelişim Testi

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 13 yaşındaki çocuklar

Psikoloji Randevusu +7 daha fazla

Zuhuratbaba Mahallesi İncirli Caddesi No: 47 Osmancık Apartmanı Kat 1 Daire D:3, İstanbul

Röportaj

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine depresyon teşhisi için Gazali Bey ile görüşme gerçekleştirdim. Görüşme oldukça verimli geçti. Teşekkür ederim.

Psk.Gazali Mutlu'ya Öneri sayesinde ulaştım. Anksiyete teşhisi konuşmuştu ve terapistimi değiştirmek istiyordum bu nedenle başvurdum. Gazali Bey gayet iyi bir terapist. Kendisi ile kaygılarım hakkında güzel yol katettiğimizi düşünüyorum. Tabi ki kendisini arkadaşlarımada öneriyorum ve önereceğim.

Üniversiteden bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Gazali Bey'e ulaştım. Travma sonrası stres bozukluğu (TSSB) şikayetleriyle başvurdum ve Gazali Bey ile çalışmanın, TSSB sürecini daha rahat atlattığıma inanıyorum. Gazali Bey'deki beğendiğim özellikler arasında şunlar var: Problem çözme becerisi kazandırdı: Gazali Bey, problem çözme konusunda beni destekledi ve bu beceriyi geliştirmemde yardımcı oldu. İletişim becerilerimi kuvvetlendirdi: Gazali Bey ile çalışma süreci, iletişim yeteneklerimi artırmama yardımcı oldu. Bu da hem kişisel ilişkilerimde hem de günlük yaşantımda faydalı oldu. İyi bir dinleyici: Gazali Bey'in iyi bir dinleyici olduğunu düşünüyorum. Sıkıntılarımı ve duygusal deneyimlerimi anlattığımda, beni anladığını ve desteklediğini hissettim. Gazali Bey'i tanıdıklarıma da önerdim ve memnuniyetle çalışmalarını tavsiye ederim.

Profili düzenle veya yönet