Ameliyatsız Fibromiyalji Tedavisi
Tümünü gösterYavuz Selim Mah. Atatürk Bulvarı No:211 Hukukçular Sitesi Kat:4 No:7 :, Adıyaman Merkez , Adıyaman
Ameliyatsız Boyun Kanal Darlığı Tedavisi
Terapötik Egzersizler
Çene Terapisi
İnme Rehabilitasyonu
Megafiz- Adıyaman
Aynı zamanda 2017 'de kurucusu olduğu Nörolojik fizyoterapistler derneğinde başkanlık görevini ve fizyoterapistler federasyonu başkan yardımcılığı görevini başarıyla sürdürmektedir.
Kurucusu olduğu MEGAFİZ SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ ile ANKARA-İSTANBUL-ADIYAMAN'da Manuel terapi başta olmak üzere (bel-boyun-diz problemleri) çene eklemi fonksiyonu kayıpları üzerine çalışmalar yapmakta ve güncel tedavileri sürekli takip etmektedir.
Yüreğine dokunamadığın insanın bedenini iyileştiremezsin düşüncesiyle hayatınıza dokunmak için MeGaFiz 'de sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.
c...
Gazi Hocaya internetten araştırmalarım sonucunda tek taraflı diz, bel, boyun, omuz, sırt ağrısı şikayetlerim için başvurdum. Ayrıca hocam çene eklem kayması tespit etti. İlk muayene esnasında şikayetlerimi doğru anlaması bana güven verdi ve kendisine güvenerek teslim oldum. Nokta atışı uygulamaları, tedavi şekli her seansta kendimi daha iyi hissetmemi ve şikayetlerimin azalmasını sağladı. Kendisini tavsiye ederim.
ce...
Çene eklem ağrısı şikayetiyle sosyal medya üzerinden Gazi bey’e ulaştım. Manuel terapi uyguladı,ağrılarım çok rahatladı. Gazi bey ve ekibi danışanlarına karşı ilgili, güler yüzlü ve titizler. Ben Gazi bey ve ekibinden çok memnunum herkese tavsiye ediyorum.
ç.....
Gazi hocayla bi tanıdığım sayesinde tanıştım. Geçmeyen bel fıtığı ağrılarım vardı hareketlerim çok kısıtlanmıştı belimi doğrultamaz eğilemez iki büklüm haldeydim. Hocamla ilk tanıştığımız andan itibaren o sağladığı güvenle beraber uygulanan 8 seanslık manuel tedavi alternatif tıp tedavileri akupunktur hacamat gibi daha sayamadığım tedavilerin uygulanması sayesinde şuan çok daha iyi ve sağlıklı haldeyim. Ağrılarım olmadan belimdeki fıtık olan bölgedeki sinirlerim eskisine göre daha iyi bi durumda. Gazi hocam sağlığım hayat konforum ve kalitem için elinden gelen herşeyin en iyisi için çalışıp benim sağlığıma kavuşmamı sağladı. Bundan sonra bana düşen uzun vadede devam etmesi için tedbiri elden bırakmamak sağlıklı yaşam ve sporla desteklemek.
m...
On beş yıldır kanal daralması rahatsızlığım var. Ameliyat önerilmesine rağmen olmadım, farklı tedavi ve fizik tedaviler aldım ama faydasını görmedim. Sosyal medyadan Gazi Bey'in uygulama ve yöntemlerini takip ettim, iki ay önceden randevu aldım. Altı seans uygulandı, şu an uzun mesafe ve eğilmeden yürüyebiliyorum. İki yıldır sol kulağımda duyu kaybı vardı, ilk seansta %40 daha iyi duyabildiğimi fark ettim, şu an duyma sıkıntım kalmadı. Bu arada 59 yaşındayım, 20 yaşıma dönmeyi beklemiyorum ama 20 yıl önceki sağlığıma döneceğimi biliyorum. Bende ki değişimi gören yakınlarıma tavsiye ediyorum. Herkesin faydalanmasını isterim.
s...
Gazi Bey'le çene eklem problemim dolayısıyla sosyal medya tanıtımlarından dikkatimi çektiği için başvurdum. Çene problemim, kulak çınlama, ağızdan akıntı problemlerime cevap buldum ve çok memnun kaldım. Hem ekibin hem de Gazi Bey'in iletişimi ve sorunlara çözümleriyle gerçekten memnun kaldım. Dolayısıyla çevreme de memnuniyetimi dile getirdim. Ayrıca annemin geçmeyen sırt ağrı problemleri için de Gazi Bey annemde de başarı sağladı. Annemin diz kapağı problemi için de tedaviye başladık, aynı başarıyı yakalayacağımıza eminim. Ben memnun kaldım ve etrafımdaki kişilere de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Aile gibi, tüm sıcakkanlılığıyla sorunlara çözüm buluyorlar hemen.
c...
Sosyal medya üzerinden ulaştım kendisine, işitme kaybım olduğu için gitmeye başladım. Kendisi çok sempatik ve sıcakkanlı birisi. Bilgilendirme yaparken her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatan bir uzman. Kesinlikle herkese, bütün çevreme tavsiye ediyorum.
n....u
Kuyruk sokumumda kırık vardı. Annemin de boyun fıtığı sıkıntısı var. Bu sebepten dolayı ikimiz de kendisine başvurduk. Seanslar sayesinde hayat kalitem yükseldi. Çok ağrılarım oluyordu. Şu an ağrılarım pek olmuyor. Birçok çeşitli tedaviyi uyguluyor. Tek tedavi ile kalmıyor. Gazi Bey alanında profesyonel birisi. Kendisini her zaman geliştiriyor. Biz memnunuz.
n...
Boyun ve bel fıtığı şikayetiyle gitmiştim. Ama kolumun yeterince kalkmadığını ve çok şiddetli ağrılardan sonra Gazi Bey ile tedavim gayet iyi gidiyor. Ciddi anlamda düzelme oldu. Tavsiye ederim.
em...r
Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Gazi hocamdan haberdar oldum. İki dizimdeki 4. Evre kireçlenme nedeni ile hareket ederken dayanılmaz ağrılar çekiyordum. Bana uyguladıkları terapi sayesinde yaşam konforum büyük ölçüde arttı. Gazi hocam ve ekibi benim mucizem oldu.
n...
Gazi Bey'e bel ve sırt, boyun, diz ağrıları için başvurdum. Çok memnunum. Verilen hizmetler bakımından, ilgiden çok memnunum. Tedaviye başladıktan sonra nefes alışım normale döndü. Çevremdeki herkese öneriyorum.
Gazi Sarıkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gazi Sarıkaya, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Gazi Sarıkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Manipülasyon, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Medikal Masaj, Nörolojik Rehabilitasyon, Randevu, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Pediatrik Rehabilitasyon, İnme Rehabilitasyonu, Skolyoz Tedavisi.
Gazi Sarıkaya adresi nerede?Gazi Sarıkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yavuz Selim Mah. Atatürk Bulvarı No:211 Hukukçular Sitesi Kat:4 No:7 : Adıyaman
- Şehit Mustafa Doğan sokak No:10 Daire:2 konak apartmanı Yıldız Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gazi Sarıkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gazi Sarıkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gazi Sarıkaya hangi dilleri konuşuyor?Gazi Sarıkaya ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Gazi Sarıkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gazi Sarıkaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gazi Sarıkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Gazi Sarıkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gazi Sarıkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Gazi Sarıkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.