1987'de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.
1996'da Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında üniversite doçentliğini almıştır.
Düz Tabanlık Cerrahisi
Serabral Palsi Cerrahi Tedavisi
Çocuk Ortopedisi
z....
Alanında yetkin bir hekim arayışındaydık. Bebeğimiz için farklı doktorlara gittik.Birisi kalça çıkığı var dedi diğeri yok. Bu konu aklımızı kurcalıyordu. Kalça çıkığı açısından değerlendirilmesi için bebeğimizi doktor beye getirdik. Hocamız baştan ayağa muayene etti. Bebeğimiz biraz huzursuz olup feryat figan ağladı. Ama doktor bey son derece sabırla ve nazikçe muayeneye devam etti. Sorulamızı dikkatle dinleyip anlaşılır ve net cevaplar verdi.Bilgi, birikim ve tecrübesine güvenip, aklınızdaki soruları rahatlıkla sorabilirsiniz.
şe...
Doktor Gazi bey çok çok teşekkür Oğlumun ayni düzeltin için 5 SM kisalmisti şimdi herşeyi normal Ceyhun kucukoglu
se...r
Oğlum Kemal Ege Özer’in 1,5 yaşındayken sol bacağının femur kemiği kırılmıştı.Devlet hastanesinde genel anestezi ile alçıya alınmıştı.Fakat içimiz rahat etmeyip başka doktorlar araştırdık.Karşımıza iyiki çok saygı değer hocamız Gazi Bey çıktı.Alçısının çok bol olduğunu,oğlumun o alçıyla devam edemeyeceğini söyleyip alçısını değiştirdi.Belki şuan Gazi hocamı tanımamış olsaydık.Allah korusun herşey çok kötü olabilirdi.Diğer doktorlar bize bacağının kısalacağını söylediler.Gazi Bey bize durumu o kadar güzel anlattı ki,kendisinin yanından çıktığımızda içimiz rahatlamıştı.Çok çok iyi bir doktor.İyi bir insan ve çok güler yüzlü.Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.Oğlum şuan 5 yaşında ve bacağıyla ilgili hiçbir sorunu yok.İyiki Gazi Bey’i tanımışız.
b....ç
Merhaba benim kızım şuanda 17 yaşında 2 yaşındayken Gazi bey tarafından her iki kalçadan ameliyat oldu 3 ay göğssünden ayak parmağına kadar alçıda kaldıktan sonra kontrole gittik alçının üst kısmı çıkarılıp bacaklarındakini bıraktılar, daha sonra kontrole gittiğimizde yeniden kızımı ameliyata alıp yeniden göğsünden aşağısını alçıya aldılar haziran ayında ilk ameliyatını olan kızım aralık ayına kadar alçıda kaldı bize önerdiği cihazı aldık ne dediyse yapmamıza rağmen malesef kızımın kalçası hâlâ çıkık durumda, ben o zamandan beri merak ediyorum ne oldu ki, kızımın kalçası düzelmedi 6 ay çektiğimizi bir biz biliriz bir Allah yapılan tedavi ile ilgili tam anlamıyla bilgilendirilmedik, doktorumuza çok güvenerek ve inanarak gitmiştik vakıf gureba hastahanesinde yapılan ameliyatta ne oldu ki düzelmedi yıllarca kafamda bir soru işareti ile dolaşıyorum.....
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mi...a
benim kızıma 3.5 aylıkken kalça çıkığı teşhisi kondu. Dr.Gazi Zorer ile tanışmasaydık kızımın tedavisi yapılmayacaktı.ilk gittiğimiz doktorlar bizi hep yanıltırken dr bey derdimize derman oldu.5 ay palvik bandajı kullandık şimdi kızım 1 yaşında yürümeye başladı ve hiçbir sıkıntımız yok.gerçekten hem mükemmel bir insan hem de mükemmel bir doktor.kendisine çok teşekkür ediyorum.
bü...t
süper bir insan başka doktor dizden sorun var dedi ama hic alakasıyokmuş hoca tarafımtan kalcada sorunu buldu süper insan süper doktor
Gazi Zorer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gazi Zorer, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Gazi Zorer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Ortopedisi, Serabral Palsi Cerrahi Tedavisi, Düz Tabanlık Cerrahisi, Randevu.
Gazi Zorer adresi nerede?Gazi Zorer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 1.Kısım Zübeyde Hanım caddesi F 27 Blok D:3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gazi Zorer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gazi Zorer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gazi Zorer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gazi Zorer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gazi Zorer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gazi Zorer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gazi Zorer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gazi Zorer hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Gazi Zorer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları