Geçirdiğim kalp krizi sonrası anjio oldum.karar olarak açık ameliyat olmam gerektiğini söylediler . araştırmalarım neticesinde Gencehan beyin bu işlemi kapalı olarak yaptığını ve iyileşme sürecinin daha kısa sürdüğünü öğrendim ve sağlığımı Gencehan beye emanet etmeye karar verdim.içtenlik ve samimiyetle dinleyen, şikayetinin nedenini, neden ve nasıl tedavi olacağını açıklayan ve uzmanlığı, bilgisi, ilgisiyle çok memnun kaldığım ve yapmış olduğu kapalı bypass ameliyatı ile sağlığıma kavuşturduğu için çok teşekkür ederim .
ay...a
Doktor ve ameliyat dendiğinde dünyanın sonu derdim geçirdiğim operasyondan önce.Ancak sayın Op.Dr.Gencehan Kumtepe'nin çok başarılı operasyonu benim bu yersiz düşüncelerimi ortadan kaldırdı.Sayın hekimin operasyon öncesi ve sonrası hastalarına yakınlığı ve sıcaklığı beni çok etkiledi,kendilerine mesleki kariyerlerinde üstün başarılar diliyor ve şükranlarımı sunuyorum..Ayhan HIRKA-BURSA
ka...i
MERHABA KENDİSİ ÇOK İYİ, BECERİKLİ BİR CERRAHTIR. ONUN HASTASI OLMAK AYRICALIKTIR. TEŞEKÜRLER.
Gencehan Kumtepe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gencehan Kumtepe, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Gencehan Kumtepe adresi nerede?Gencehan Kumtepe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Modern Evler Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:179 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gencehan Kumtepe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gencehan Kumtepe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gencehan Kumtepe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gencehan Kumtepe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gencehan Kumtepe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gencehan Kumtepe hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Gencehan Kumtepe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.