Söğütözü, Beştepe Mahallesi, Yaşam Caddesi, No 13 Neorama İş Merkezi Kat:18 Ofis No:84, Yaşam Cd., Yenimahalle , Ankara
Alexander Pratik Yetenek Testi
Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Tümünü gösterHizmetler
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Söğütözü, Beştepe Mahallesi, Yaşam Caddesi, No 13 Neorama İş Merkezi Kat:18 Ofis No:84, Yaşam Cd., Ankara
Aile Çiz Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Dr. Genco Usta Muayenehanesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
İlişki Ölçekleri Anketi
fu...u
Genco Beye 11 yaşındaki kızımı götürdüm. Yıllardır çözemediğimiz ve sürekli düşünsek de nedenini bilemediğimiz problemleri tek bir görüşmede açıklığa kavuşturdu. Nedenleri bana büyük bir özen ve güleryüzle aktardı. İlaç tedavisine başladık kendisine güvenim sonsuz iyi ki tanışımız değerli hocamızı
d.....
Genco hocadan çok memnun kaldık. Oğlumu çok iyi gözlemleyip bize nasıl bir yol izleyeceğimizi anlattı. Davranış sorunlarına yönelik oyun terapisine yönlendirerek bunların olabilecek sonuçlarına kadar detayları açıkladı. Genco usta literatürdeki araştırmaları takip eden, kendinden emin ve tespitleri faydalı bir uzman. Kendisine yardımları için tekrar teşekkür ederim.
mu...a
Oğlumun harika doktoru sadece onu değil bizleri bile birkaç görüşte çözümlemeyi başaran ve yol gösteren neyle savaştığımızı bilerek Yürümemizi sağlayıp yolumuzu aydınlattığınız için sonsuz teşekkürler...
b....c
4 yaşındaki oğluma atipik otizm tanısı konulduktan sonra kendisine gittik.Oğlumun kesinlikle otistik olmadığını ve DEHB olduğunu bir süre oyun oynadıktan sonra söyledi.Bir senedir oğlumu takip eden hocamız her hafta akşamları bizimle tel'de özel olarak görüşüp ilaçlarımızın yan etkilerini bile kontrol eder.Hayatımda hiç bu kadar ilgili ve özel bir dr.görmemiştim.Kendisine çok teşekkür ederim.
ök...k
bundan yaklaşık 6-7 yıl önce oğlumu götürmüştüm ilk ve son görüşmemiz oldu çocukta problem olmadığını ama annenin kaygısının çocuğu olumsuz etkilediğini söylemişti bir sorun yaşarsak telefon numarasını da vermişti aramaya gerek kalmadı şükürler olsun ki o zamandan bu zamana bir sorun da yaşamadık gerçekten harika bir insan çevremde hala herkese tavsiye ediyorum fakat randevuları çok dolu 6-7 sene sonra neden yorum yazdınız derseniz mükemmelliği mütevaziliği çocuğumdan çok bende iz bırakmış demek ki
g_...1
Genco Hoca’ya 5 yaşındaki oğlumu okuldaki arkadaşlarına şiddet uygulamasından sonra götürmüştük. Çocuğu görür görmez gözünden tanıyıp uygun iletişim tekniğini tavsiye eden çok başarılı bir hoca. İlaçtan daha etkili iletişim yönlendirmeleri var kesinlikle. Sadece çocuğu değil, anne, baba ve öğretmeni de güzel çözen bir uzman. Kendisinin tavsiyelerini uygulayarak başarılı bir dönem geçirdik.
hi....
oğlum 14 yaşında ergenliğin verdiği aşırı agrasif davranışlarından dolayı oğlumun isteğiyle haftalarca araştırmalarım sonucunda hocama gitmeya karar verdik ancak iki ay sonraya randevu verebileceklerini söyleyince hocama mail atıp durumumuzu anlattım yazdığım yazıdan bile bir annenin ruh halini endişesini kaygılarını anlayacak kadar işinde gerçekten profösyönel biri bizi iki gün sonraya kabul etti ilk görüşmelerinden sonraki süreçte oğlumdaki değişimi herkes farketti yavrum o küçücük yüreğinde ufacık şeyleri okadar çok büyütmüşki genco hocam içindeki tüm kaygıları sorun yaptığı şeyleri üfledi gitti sanki üç hafta sonra kontrole gittik herşeyin yolunda olduğunu tekrar gelmemize gerek olmadığını söyledi son derece etik biri oğlunuzun şu sorunları var deyip her ay gelmeniz gerek kontrol altında olacak diyebilirdi biz çok memnun kaldık işinde gayet başarılı en önemliside doğru bir insan kendisine çok teşşekkür ediyorum
ys...s
6 yaşındaki kızım için dehb tanısı konulmuştu internet üzerinden bu konuda uzman doktorlarin saatlerce videolarını izledim Ve Genco beye gitmeyi uygun gördüm iyikide gitmişim Çok değerli işinin Uzmanı bizi Aydınlattı Kendisine Çok teşekkür ediyorum Saygılar sunuyorum..
Az önce muayenehanesinden çıktık.
Biraz hareketli ve arkadaşlarıyla uyum problemi yasayan oğlumuz için farklı psikiyatri hekimleriyle görüştük.Çocukla 5 dakika görüşmede hemen ilaç yazdılar... DEHB var, şu ilaçları kullanması gerekir deyip reçete tutuşturdular.
Sağlık çalışanı ve akademisyen olarak bu üç doktora bir daha gitmedim. Literatürde çocukla derinlemesine görüşmeden, farklı davranışçı yaklaşımları denemeden veya koordineli şekilde yürütmeden ilk görüşte! ilaç verilmemesi gerektiğini çok iyi biliyorum..
Genco bey, çocukla özel olarak görüştü ve şunu söyledi: "sadece ben merkezli çocuk..ilaçlık bir durum yok.."
İste benim bekledigim boyle bir hekimdi..
Bir çocuğu en iyisi anne baba bilir.. Cocugumun ilaçlık problemi olmadığını biliyordum.. bunun farkındaydık fakat davranışsal olarak yönlendirme ve motivasyon desteğine ihtiyacımız vardı ve öyle oldu.. Bunu farkedip önerecek hekim aradık durduk Ankara'da....
Eğer ilaç verse veya çocuğa hasta gibi yaklaşsa Genco beye de bir daha gitmezdim. Esim de ben de huzurla ayrıldık.
Bizi ilaçla kendisine bağlamak isteyebilirdi.. Sorun var gibi yansıtıp her ay kapısını aşındırmamızı isteyebilirdi.. (Gerçek bir problem olsa hergün giderdik elbette..)
İste bu korkularınızdan sıyrılıp güvenebileceğimiz bir hekim buldugumuz için çok şanslıyız..
Esim öğretmen ve biz DEHB'li çocukları da tanıyoruz.. Bu yuzden çocuğumuz asla DEHB olan çocuk degil.. Ve önceki psikiyatr hekimler çocuğun öyküsünü bile doğru düzgün sormadan ilk görüşmede iki ciddi ilaç yazıp verdiler.. Eğer bilinçli olmasaydık ve hemen kullansaydık ilerde "gerek yokmuş aslında bu ilaçlara" diye kim bilir nasıl pişman olacaktık.
Tüm bunları düşününce Allah uzun omur versin sizin gibilere demek geliyor elimizden.
mu...r
Hocam size sonsuz teşekkürler aslında buraya yazacak çok şey var ama sadece size dua ediyorum bize yolumuzu gösterdiğiniz ve neyapmamız gerektiğini öğrettiğiniz için artık her zorlandığımızda kapısını çalacağımız bizi anlayan birinin varlığını bilmek çok güzel
Genco Usta isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Genco Usta, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Genco Usta tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Kent EGY Testi, Stanford Binet Zeka Testi, Louisa Düss Psikanalitik Öykü Testi, Aile Çiz Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Denver Gelişim Tarama Testi, İlişki Ölçekleri Anketi, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Otizm Değerlendirme Ölçeği.
Genco Usta adresi nerede?Genco Usta şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Söğütözü, Beştepe Mahallesi, Yaşam Caddesi, No 13 Neorama İş Merkezi Kat:18 Ofis No:84, Yaşam Cd. Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Genco Usta isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Genco Usta online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Genco Usta isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Genco Usta, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Genco Usta hangi dilleri konuşuyor?Genco Usta ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Genco Usta isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Genco Usta bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Genco Usta ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Genco Usta hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Genco Usta hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri