Kuzey Yaka Mahallesi Yeşilırmak Caddesi No: 367 Varsak Köprüsü, Kepez
d.....
8 yaşında kızımın sadece bir salgına yakalanmasından sonra sesi tamamen gitti heryeri gezdik en son Giray hocamıza geldik 10 dakikada be olduğunu anlayalıp bizimle ilgilenip mükemmel bir ameliyat yaptı.. Şimdi herşey yolunda . Sizin gibi doktorlar hep olsun .. iyiki varsınız Giray hocam
Kıymetli hocam 2022 Temmuz ayında geçmeyen grip semptomları ile muayeneye geldim.Ancak hastalığımın grip olmadığını reflü olduğunu öğrendim.Giray hocamın teşhis ve tedavi yöntemi 10 numara zaman zaman böyle şikayetlerle doktora gidiyordum.Doğru teşhisi sevgili Giray Hocam koydu.Kesinlikle hastalığın tedavisi için teşhis çok önemli bir çok arkadaşıma da anlattım şiddetle tavsiye ediyorum koyduğu teşhisle tedaviye başlamama vesile. Olan Giray Hocama çok teşekkür ediyorum.Yorum yazacağımı söylemiştim kendisine siz çok daha fazla övgüyü hak ediyordunuz Hocam sağlıcakla kalın
3.kez burun ameliyatı oldum Giray hoca yaptı ameliyatımı daha önce ki ameliyatlarımdan sorun yaşamıştım ama Giray hoca parça alarak ameliyatı sonrası çok memnun kaldım hem nefes hem şekil yönünden kesinlikle tavsiye ediyorum.
ra...e
Syn hocam Giray AYNALI burnumda oluşan bir parçayı çok başarılı bir amelyat ile aldı başlarda çok korkmama ve hatta amelıyat esnasında tansıyonumun yuklselıp nerdeyse amelyattan vazgececek durum a gelmeme rağmen syn hocamın insanı yaklaışımı piskolojik desteği ve bılgılerı ve deneyımlerı sayesınde korkularımı yenerek amelıyatı başarı ıle bıtırdı ayrıca yardımcıları emre bey ve bılal bey e cok teşekkur ederım ozlelıkle emre bey mesleğinde oldukca ısteklı ve azımlı olduğunu her aşamada gösterdı,hastanedekı diğer hemşire ve benzerı konumdakı personelın ılgısız ve soğuk tavırlarının aksıne hastalarla olan ılışkılerı olddukca guzeldı özel bır hastaneden farkı yoktu askerdede olduğu gıbı rütbe azaldıkca ınsanların egoları ortaya cıkıyor giray hocam ve ekıbıne burdan sonsuz kere teşekur eder benı yenıden nefes aldırdığı hayata döndurduğu ıcın kendısıne mınettat olduğumu söyler benım gıbı sorunu olan arkdaşların sdü dekı değerlı hocamı bulup sorunu anlatmasını ve mutlaka bır cözüme ulaşacağını soylüyor ,tüm hastalara acıl şifalar diliyorum.Ramazan beğce.
ha...z
başarılı bir ameliyattı ilgisinden dolayı çok memnun kaldım
Giray Aynalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Giray Aynalı, Kulak Burun Boğaz.
Giray Aynalı adresi nerede?Giray Aynalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kuzey Yaka Mahallesi Yeşilırmak Caddesi No: 367 Varsak Köprüsü Kepez
Adresine gitmek zorunda kalmadan Giray Aynalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Giray Aynalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Giray Aynalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Giray Aynalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Giray Aynalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Giray Aynalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Giray Aynalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kepez bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kepez bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kepez bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kepez bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kepez bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kepez bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kepez bölgesinde PTT kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları