HARRIET FULBRIGHT SCHOOL Washington DC de language schoolda aldigi eğitim sonrası Bahçeşehir Universitesi Ingilizce Psikoloji Bolumunden erken mezuniyetle lisans eğitimini tamamlamistir.Lisans eğitimi boyunca bir çok eğitim ve birçok staj programında yer almistir.Istanbul Esenyurt Universitesinde Klinik Yüksek Lisans eğitimini bitirmiştir.
Deneyimsel Oyun Terapisi Eğitimini Nilüfer Devecigil eşliğinde ABD Byron Norton ekolünde almistir.Uygulamali Sema Terapi eğitimini de tamamladıktan sonra,MMPI,ALEXANDER yetişkin test eğitimlerini almistir. Cocuklarla ilgili AGTE,Gessel Gelişim Figurleri Testi,Cattel2A 3A Zeka Testi,Benton Görsel Bellek Testi,Bender Gestalt Bellek Testi,Metropolitan Okul Olgunlugu Testi,Frostig Gelisimsel Gorsel Algi Testi,D2 Dikkat Testi ve Burdan Dikkat Testlerini almistir.
Yüksek Lisans Eğitimini alırken GENOMIST suclu kisileri hayata döndürme projesinde psikolog olarak yer alarak cezaevlerindeki suclu kisileri ve belli semtlerde suca meyilli çocukları hayata döndürme amaçlı psikoloji testleri yapılarak proje önderliğinde degerlendirmelere almistir.
Lisans ve Yüksek Lisans eğitimleri boyunca çeşitli okullarda anaokulu stajyer psikologu olarak calisip okullarda seminerler vermiştir.Bunun yanında Balikli Rum Hastanesi ve REEM Noropsikiyatri Merkezlerinde de Stajyer Psikolog olarak calismistir. HAPPYNEST cocuk yasam merkezinde psikolojik eğitim düzenleme ve seminer alanında calismistir.
Klinik Psikolog olarak ATI Gelişime Akademisi,Psikohome ve Nisantasi Zi&ON Psikiyatri Akademisinde kurum psikologu olarak gorev yapmaktadır.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri +13 daha fazla
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
g.....
Gizem Hanım'a arkadaş tavsiyesi ile gittik ve gayet memnun kaldık.Görüşmelerimizden sonra olumlu gelişmeler aldık.İlgisinden, tedavisinden ve sonrasındaki takibinden de memnun kaldık.Şuan ara verdik ama tekrar devam etmeyi düşünüyoruz kendisiyle.Herkese tavsiye ederiz.
g.....
Ben gayet memnun kaldım Gizem Hanım'dan.Çok stres altında olduğum için gidiyordum ve çok rahatlattı gerçekten.Ben bu kadar beklemiyordum.İnsanı çok iyi dinliyor. Birkaç teknik uyguladı.Gerçekten çok iyi bir dinleyici.İhtiyacım olan şeyde oydu.Gerçekten çok samimi bir insan.Gerçekten size önem verdiğini anlıyosunuz.Söylediği şeyleri uyguladım.Ben memnun kaldım.
Ben Gizem Hanım'dan çok memnun kaldım.Yaklaşık 8-10 seans gittim.İşim ve kız arkadaşımla ilgili kaygılarım vardı.Depresyondaydım.Gizem Hanım danışanına karşı iyi yaklaşıyor.Danışanını anlayabiliyor.Onun sayesinde depresyon ve kaygılarımdan kurtuldum.Beni rahatlattı.Ben düşüncelerimi çok paylaşmam ama yıllardır tanıyormuş gibi rahatlıkla kendisine anlattım. Benim için baya faydalı oldu. Sürekli iletişim halindeydik.Baya ilgileniyor.Ben çok memnun kaldım.Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
y.....
Biz çok memnun kaldık kendisinden. İkinci çocuğumun doğumundan sonra kıskançlık tramvası oldu.Gizem Hanım'ın uyguladığı terapi ve testler sonucunda olumlu sonuçlar aldık. Kardeşi olduğunu hissetti, kıskançlıktan kurtuldu.İlk başta soğuktu şimdi daha olumlu sonuçlar almaya başladık.Sıcakkanlılığı ve aile ile olan ilişkisini ben de eşim de çok beğendik.Çok güzel bir şekilde sonrasında da takip etti.Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum kendisini.
t.....
Ben oğlumu götürmüştüm kendisine.Çok memnun kaldım.Oğlum çok sosyal değildi.Gizem Hanım'ın çok faydasını gördük biz.Daha sosyal oldu.Çekiniyodu ,çekimserliği gitti. Korkuları vardı, gece ağlaması,asosyallik vardı,insanlardan çekiniyordu.Biz çok faydasını gördük.Oğlumu baya açtı.Çocuğumu korkutmadı, çok arkadaş gibi yaklaştı.Çok sevdirdi kendisini.Çok çok ilgiliydi. Seans dışında da aradı.Danışmak isteyen kişilere tavsiye ederiz kendisini.
i̇....
Ben bir sınav stresi ile ilgili gitmiştim.Bunun kaynaklarını bulduk.Gizem Hanım ailemle de görüştü. 5-6 kere görüşmüştük.Bana iyi geldi, ben rahatladım ve başarılı oldum.Gizem Hanım'ın ben konuşurken ben fark etmeden laf alması aslında farkedemediğim şeyleri ortaya çıkarması güzeldi.Sorunlarımın kaynaklarına indik bir şekilde onlar hoşuma gitti.Genelde bana kilit sorular sordu. Bana olumlu geldi. Sohbetimizde güzel oldu. Gitmek istediğim bir yerdi.Ben baya memnun kaldım kendisinden.Tavsiye ediyorum.
Gizem Akdağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Akdağ, Psikoloji. Size Gizem Akdağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Oyun Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Gizem Akdağ adresi nerede?Gizem Akdağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba Mahallesi Şükran Çiftliği Sokak No:49/3 Bakırköy
- Bağdat Caddesi Suadiye 483/5 Istanbul, Turkey Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Akdağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Akdağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Akdağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Akdağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gizem Akdağ hangi dilleri konuşuyor?Gizem Akdağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Akdağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Akdağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gizem Akdağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gizem Akdağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Gizem Akdağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bakırköy Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Bakırköy Aile İçi İletişim Sorunları
Bakırköy Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Bakırköy Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Bakırköy Davranış Bozuklukları