Diş Hekimi Randevusu
Turgut Özal Bulvarı Toros Mahallesi 78178 Sokak Yener Apartmanı B Blok Kat:1 Daire:2 Çukurova, Adana
Ortodonti Randevusu
Gülüş Tasarımı
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Uzm. Dt. Gizem Akgün Karslı
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Koruyucu Diş Hekimliği
Lingual Ortodonti
Ortodontik Tedavi
Uzm. Dt. Gizem Akgün Karslı
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Çocuklarda Yer Tutucular
Uzm. Dt. Gizem Akgün Karslı
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Uzm. Dt. Gizem Akgün Karslı
Gizem Hanım sayesinde dişlerimdeki düzensizliklerden kurtuldum. Tedavi süreci boyunca güler yüzü ve sabrıyla bana hep güven verdi. Profesyonelliği ve dikkatli yaklaşımı sayesinde mükemmel sonuçlar aldım. Ortodonti tedavisi düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
bü...
Güzeller güzeli canım doktorum ile 2 senelik diş teli tedavimizi bitirdik. Diş çarpıklığı sıkıntılarımın hepsi mükemmel sonuçlandı bu süreç içerisinde çalışanlarının ve kendisinin ilgisi muhteşemdi sizi çok seviyorum
ya...k
Gizem hanimla bugün 3 senelik diş teli tedavimizi bitirdik vee çene darlığı diş çarpıklığı sıkıntılarımın hepsi mükemmel sonuçlandıbu süreçte gerçekten çalışanlarının ve kendisinin ilgisi muhteşemdi kafanızdaki tüm soru işaretlerinin cevabını bulabileceğiniz güler yüzlü tatlı çok naif bir ortodontist uzmanı
se...
İnanılmaz iyi , muhteşem biri , doktordan daha fazlası,çift çene amilayatina hazırladı beni amilyat süreci boyunca hep destekti,iyiki var , iyiki kesişti yollarımız muhteşem bir doktor
el...z
Ortodonti uzun bir yolculuk gerektiren tedavi ve bu uzun yolculuğunuzda dişlerinizi gülüşünüzü emanet edeceğiniz kişi son derece önemli bence. Gizem hanım profesyonel oluşunun yanı sıra iyi kalpliliği şefkati ve tedavi bitimi sonrasında bile hasta takibini son derece titizlikle devam ettirmesi çok güven verici. Ellerimle kapattığım gülüş dönemimi geride bırakıp rahat gülebildiğim bir döneme girmek gerçekten rahatlatıcı oldu.
ça...
Erol hocamla 2 yıllık diş teli tedavim bugün itibariyle bitiii ve çok mutluyum dişlerim sizin sayenizde mükemmel oldu.Tedavi süresince agız yaram, diş teli değişim sonrası agrım olmadı dıyemem ama cok az ve nadir oldu. Böylelikle ben 2 yıl boyunca bu zor süreci sizin sayenizde çok rahat atlattım ve çok mutluyum elinize emeğinize sağlık #GÜLÜŞÜNÜSAKLAMA
Gizem hanımla yaklaşık 2.5 yıl süren diş teli tedavimi tamamladık. Gizem hanım ve ekibi çok tatlı ve güleryüzlü insanlar. Tedavi süreci çok iyi geçti ve dişlerim çok güzel oldu. Çok memnun kaldım. Kesinlikle güvenebileceğiniz en iyi ortodontistlerden biri. Mutlaka şans vermelisiniz :)
s....b
Yaklaşık 2 yıl önce yana yakıla iyi doktor ararken tesadüfen gizem hanımı buldum, iyi ki de bulmuşum.
O kadar güzel ilgileniyor ki gerçekten hayran kaldım kendisine eli çok hafif çok korkmuştum canım acıyacak zorlanıcam falan diye ama hiçbiri olmadı sıkıntısız şekilde ilerledim. Ve yaklaşık 6 aya kadar tedavim bitiyor. Dişlerim o kadar güzel istediğim hale geldi ki görenler şaşırıp kalıyor. Diş teli tedavisi görmeniz gerekiyor ise mutlaka gizem hanıma gitmenizi tavsiye ederim.
se...a
Bir klinikten beklediğimin fazlasını buldum diyeceğim ortamda 13 aylık tedavi sürecimi tamamladım ve İstanbul’dan rutin 6 aylık kontrollerim için geliyorum. Sorularıma her defasında samimiyetle cevap verdiği için çok teşekkür ediyorum.
İyi ki Gizem Akgün Karslı
Gizem Akgün Karslı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Akgün Karslı, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Gizem Akgün Karslı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Sabit Ortodontik Tedavi, Hareketli Ortodontik Tedavi, Ortodonti Randevusu, Erken Ortodontik Tedavi, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Invisalign Tedavisi, Randevu, Diş Teli Tedavisi, Gülüş Tasarımı.
Gizem Akgün Karslı adresi nerede?Gizem Akgün Karslı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Özal Bulvarı Toros Mahallesi 78178 Sokak Yener Apartmanı B Blok Kat:1 Daire:2 Çukurova Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Akgün Karslı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Akgün Karslı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Akgün Karslı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Akgün Karslı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Gizem Akgün Karslı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Akgün Karslı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gizem Akgün Karslı hakkında ne düşünüyor?Toplam 78 hasta / danışan, Gizem Akgün Karslı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.