Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Kanal Darlığı Tedavisi
Tümünü gösterSigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Kızılay mahallesi Gmk bulvarı İzmir 1 caddesi No30 ege apartmanı daire:9, Ankara
3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi
Skolyoz Tedavisi
Spor Fizyoterapisi
İnme Rehabilitasyonu
ha...l
Seansa her geldiğimde inanılmaz bir enerji var hep bir güleryüz danışanlarla birebir yakından ilgilenme… Terapistim Gizem hanımdan reformer pilates seansları alıyorum alanında gerçekten profesyonel biri. Seans sonrasında herhangi bir ağrım vs olduğunda bunu çözmeye yönelik hareket değiştirme veya farklı öneriler gibi geri döbüşler sağlıyor. Gizem hanıma ve kardelen hanıma teşekkür ediyorum reformer pilates için doğru adres
ta...n
İlk defa fizik tedavi görüyorum açıkçası kafamda çok fazla soru işareti vardı ama ilk dakikadan itibaren içim rahatlamaya başladı. Beni çok iyi karşıladılar. İletişimleri çok iyi. Yaptığımız tüm çalışmalarda bana tedavi sürecini tüm detaylarıyla anlattılar. Yaptığımız her egzersizde bilgi verdiler. Gizem hanımın yaşadığım sağlık problemi ile ilgili bilgisi çok iyi. Bu da tedavi sürecinin verimli geçmesini sağlıyor.
nr...z
19-06-2021 tarihinde Gizem hanıma belimdeki rahatsızlıktan dolayı gittim.Dik durmakta bile zorlanıyordum.Fizyoterapistim tedavime başladı.Şu anda 4 seansı uyguladı ağrılarım azaldı.Daha devam ediyoruz ama her geçen gün daha iyiye gidiyorum.Gizem Hanımın ilgisi, rahatsızlığım hakkında detaylı bilgi vermesi,benim ne çektiğimi anlaması,düzelmem için umut verici konuşması,çabası ve güleryüzü çok hoşuma gitti .İyi kilerimden olacak inşallah.
a....u
Trafik kazası sonrası dizde ve yürümede oluşan zorluklar.. ama fizyoterapistimiz sayesinde 5 günde bile güzel gelişmeler kaydettik
şe...m
Gizem hanımdan bir tanıdığım sayesinde haberdar oldum. Düşük seviye skolyoz hastalığım sebebi ile kendisine başvurdum. İnternetten kendi çabalarım ile edindiğim bilgiler ve birkaç doktor açıklaması sayesinse aklımda pek çok soru ile tedaviye başladık. Detaylı açıklamaları, bitmeyen sabrı ve hayat enerjisi ile her pilates seansı muhteşem geçiyor. Gönül rahatlığı ile başvurabilirsiniz.
en....
Gizem Hanım'dan bu site sayesinde haberdar oldum. Yaşadığım sinir sıkışması problemlerini tek görüşmede bile çok ciddi yol katettik. Diğer danışanlarıyla ve benimle çok ilgili, işinde çok iyi, çok net konuşuyor; beklentileri yükseltmiyor ancak muhabbetiyle bile size iyi geliyor. Her danışanıyla mutlu oluyor ve iyi gelmek için 24 saatini de kullanıyor.
Genç yaşına rağmen çok güzel sonuçlar almanızı sağlıyor. İlk seansa tereddütsüz katılmalısınız bence. Kesinlikle memnun kalacaksınız.
Tesadüfen tanıştık Gizem Hanım'la.Dünya tatlısı biri,insanlığı,güler yüzünden memnun kaldım.Onu tanıdığıma çok mutlu oldum.Eşim 6 yıl önce beyin kanaması geçirdi, felçliydi.Bizim daha önce deneyimimiz oldu ama sonuç alamadık.Gizem Hanım'la anne kız gibi olduk, benim can yoldaşım. Allah bin kere razı olsun.Eşim daha mutluydu Gizem Hanım'ın yanına gidip geldiğimizde.Kendisinin ilgisi ve sevecenliği eşime çok iyi geldi. İstediğim her şeyi sorup cevap alabiliyorum,çok yardımcı oldu bize.Gizem Hanım'a gitme hevesi vardı eşimin .Eşimin sağ eli hareketsizdi,aktif değildi.Terapi sonucu hareketleri değişti,elini kavramaya çalışıyor,biraz daha üzerine gitsek daha güzel sonuç alacaktık.Ara verdik,tekrardan danışanı olacağız virüsten sonra .Arkadaşıma da tavsiye ettim, o da memnun kaldı.
ö.....
Yaklaşık 3 aydır görüşme sağladığım terapistim Gizem Hanım'dan çok memnunum ve memnun şekilde süreç dahilinde ilerlemeye de devam ediyorum. İltihaplı romatizma hastasıyım, aynı zamanda sırt ve bel ağrılarım da oluyor. Terapilerime hala devam ediyorum tabi ama hastalığımdan dolayı hala daha ağrılarım devam ediyor. Zaman içerisinde değişim gösterecek bu ağrılar tabi, şu an için kendisinden ve bana vermiş olduğu desteklerden çok memnun olduğumu belirtebilirim. Sırt bölgemde dikleşmeler oldu ve kendimi artık çok daha rahat hissediyorum.
al...ı
Gizem hanima site üzerinden sinir problemim ile ilgili soru sordum geri dönüsu içten yardımsever
Bana uzaktan sorularıma ictenlikle cevap verdiği için teşekkür ediyorum kendisine
Gizem Alabacak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Alabacak, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Gizem Alabacak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Boyun Fıtığı, Bel - Boyun Fıtığı, Nörolojik Rehabilitasyon, Hiperaktivite Bozukluğu.
Gizem Alabacak adresi nerede?Gizem Alabacak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılay mahallesi Gmk bulvarı İzmir 1 caddesi No30 ege apartmanı daire:9 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Alabacak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Alabacak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Alabacak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Alabacak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gizem Alabacak hangi dilleri konuşuyor?Gizem Alabacak ile Fransızca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Alabacak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Alabacak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gizem Alabacak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gizem Alabacak hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Gizem Alabacak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizyoterapistler