Tam Burslu okuduğum Psikoloji lisans eğitimi onur öğrencisi olarak tamamladım. Lisans eğitimim boyunca Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 1,5 yıl, GATA Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 4 ay boyunca psikoz servisinde yatan hastalarla gözlem ve görüşmeler yaparak stajlarımı tamamladım. 0-7 yaş aralığındaki çocuklarda gelişim düzeyini saptamak amacıyla oluşturulan projede çocuk testleri uygulamaları ve raporlamaları yaparak projeye destek oldum. Çeşitli anaokullarında ve psikoterapi merkezlerinde çocuk odaklı stajlar yaptım. Kadına ve çocuğa şiddeti önlemeye yönelik derneklerde gönüllü psikolog olarak aktif rol aldım.
Çocuk Testleri Uygulayıcısı Sertifikası aldıktan sonra terapi eğitimlerime başladım.
2 yıl sürecek olan Psikanalize Giriş Eğitimi'm ve Psikoterapist Dr. Timur Harzadın'dan almış olduğumu 120 saatlik Bütüncül Psikoterapi Eğitimi'm devam etmektedir.
Şuan Dengeli Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde terapi yapmaktayim.
Şuan Dengeli Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde terapi yapmaktayim.
Dengeli Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Mecidiyeköy Mahallesi Büyükdere Caddesi Kral apt. No:75/18 Mecidiyeköy, Şişli
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
gi...o
Gizem Hanımla terapi sürecime yeni başladık sayılır. İlk andan itibaren samimi yaklaşımı ve güleryüzlülüğü tedirgin olarak geldiğim süreçte beni çok rahatlattı. Depresyon şikayetiyle kendisine başvurdum. Henüz yolun çok başındayız fakat vurgu yapmış olduğu noktalar farkındalığımı arttırmama ve kendimi tanımaya başlamama yardımcı oldu.
Gizem Anlama isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Anlama, Psikoloji.
Gizem Anlama adresi nerede?Gizem Anlama şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mecidiyeköy Mahallesi Büyükdere Caddesi Kral apt. No:75/18 Mecidiyeköy Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Anlama isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Anlama online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Anlama isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Anlama, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gizem Anlama isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Anlama bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gizem Anlama ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gizem Anlama hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Gizem Anlama hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Psikologlar