Ergoterapi Randevusu
Gebze Dil Konuşma Merkezi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Ergoterapi
Kognitif Rehabilitasyon
Mesleki Rehabilitasyon
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
e....e
Gizem Hanım ile duyu bütünleme ikinci seansimizi aldık. yaklaşımı sayesinde kızımın adaptasyon süreci oldukça iyiydi. Bundan sonrasında gelişim sürecinin hızlıca ilerleyeceğini düşünüyorum. Terapi sonrasında, sürec hakkinda detayli bilgilendirme yapması, nasıl ilerleyecegimiz hususunda bilgilendirici anlatımı ve sıcak yaklaşımından memnunuz. Ilerleyen dönemde yeme terapisi alacağız, eminim bu süreçte de kısa sürede güzel gelismeler kaydecegiz. 2021 yılı görüşlerimiz..
e....)
Oğlumun dil ve konuşma terapisine yönlendirdi. Floortime desteği aldık. 2 ay gittik. Seanslar olumlu sonuçlandı ve sürecimiz bitti. Oğlum Gizem Hanım'ı çok sevdi. Hangi çocuğu nerede yakalacağını iyi biliyor. Her çocuğun ihtiyacını tespit edip ilerliyor. Çok memnun kaldık kendisinden.
n....)
Kızımın kaygı bozukluğu için başvurdum. Tavsiye üzerine gittik. Seanslardan güzel sonuçlar alıyoruz. 3-4 aydır gidiyoruz. Memnunuz kendisinden. Kızımın özgüveni yerine geldi. Uzmanımız sıcakkanlı ve yakın bir uzman. Biz faydasını görüyorum. Seans sonrasında bize de zaman ayırıyor. Danışan takibi iyi arayıp soruyor. Biz de her aradığımızda kendisine ulaşabiliyoruz.
s....)
Gizem Hanım ile geç tanıştık. Çok memnunuz kendisinden. İşinde çok profesyonel, çok beğeniyoruz kendisini. Çocuklara yaklaşımı çok iyi. İleride daha da başarılı bir uzman olacağını inanıyorum. Çocuklarımın bazı duyusal eksiklikleri vardı. Bu sebepten dolayı başvurduk. 3 aydır gidiyoruz. Güzel sonuçlar alıyoruz, sürecimiz devam ediyor.
c....)
Floor Time için başvurduk. 3-4 aydır gidiyoruz. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Stres yönetimi konusunda artık nasıl davranmamız gerektiğini biliyoruz. Bu konuda Gizem Hanım'ın büyük katkıları var. Gizem Hanım'dan çok memnunuz, iyi bir eğitmen. İlgisi ve alakası güzel.
s....k
Çok tatlı bir insan gizem hanım seansa kızımla beraber bende katılım sağlıyorum ve sürenin nasıl geçtiğini anlamıyorum hem eksiklerimizi tamamlıyor hemde bunu harika bir güler yüzle yapıyor hiç yabancılık çekmiyorum kızım da kendisini çok seviyor biz başta kızım konuşmuyor diye başvurduk şuan birçok kelime eklendi ve kendini anlatabiliyor isteklerini söylüyor diğer sorun olan yeme bozukluğu üzerine devam etmeye karar verdik bunu da gizem hanım sayesinde çok kısa bir sürede halledeceğimizi düşünüyorum kendisi iyiki karşımıza çıkmış gerçekten şanslıyız
s....)
Uzman tavsiyesiyle kızımın yeme bozukluğu için başvurduk. 2 aydır gidiyoruz. Sonuç almaya başladık. Gizem Hanım güzel ve güler yüzlü bir uzman. Kızım da kendisini seviyor. Memnunum kendisinden.
f....)
Çocuğumun duyu hassasiyeti ve yürümesinde problem vardı. 11-12 seans'tır gidiyoruz. Gizem Hanım'dan gayet memnunum. Olumlu ve güzel sonuçlar alıyoruz. İlgili ve alakalı bir uzman. Bize her konuda yardımcı oluyor. Çocuğuma da iyi geldi. Kendisi iyi bir uzman.
ş.....
Gizem Hanım ile duyu bütünleme üzerine çalıştık. çocuklarla çok iyi iletişim kurar. Gözlemleri, tespitleri doğru ve uyguladığı teknikler yardımcı oluyor. Anne ve babayı sürecin içine dahil etmesi bilgilendirmesi çok iyi. Uzmanlığı ve bu konudaki hakimiyeti güven veriyor. Ne zaman sorunuz olsa seans haricinde de desteğini eksik etmiyor.
Oğlumun yeme bozukluğu ve tuvaletini tutma davranışı sebebiyle başvurmuştuk, tuvalet kısmını 2. Seansın sonunda büyük oranda düzelttik. Yeme bozukluğu için devam ediyoruz. Gizem Hanım’ın çocuklarla iletişimi çok güçlü, tespitleri/analizleri çok büyük oranda doğru, ebeveynin doğru bilgi aktarımı ile birlikte çocukta çok hızlı sonuç almak kaçınılmaz oluyor. Kendisine buradan da çok teşekkür ederim
Gizem Aytar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Aytar, Ergoterapi. Size Gizem Aytar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Ergoterapi Randevusu, Normal Randevu, Ergoterapi, El Rehabilitasyonu, Pediatrik Rehabilitasyon, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Kognitif Rehabilitasyon, Mesleki Rehabilitasyon.
Gizem Aytar adresi nerede?Gizem Aytar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzı Cakmak mah.Cengiz topel cad. no :13 D:3 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Aytar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Aytar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Aytar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Aytar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gizem Aytar hangi dilleri konuşuyor?Gizem Aytar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Aytar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Aytar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gizem Aytar hakkında ne düşünüyor?Toplam 51 hasta / danışan, Gizem Aytar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gizem Aytar hangi sigortaları kabul ediyor?Gizem Aytar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.