Merhaba ben Fizyoterapist Gizem Bekmürza. 1993 Meram/Konya doğumluyum. 2013 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nü kazandım.2018 yılında Onur Belgesi ile mezun oldum. Prof.Dr. Ali CIMBIZ'ın AC-OMT programındaki Osteopatik Manuel Terapi, ve Kinesiotape eğitimlerini başarılı ile tamamlayıp sertifikalarımı aldım. Konya ve Antalya'da 2 senedir aktif olarak hizmet vermekteyim.2021 yılına kadar Antalya'da hizmet verdim. Daha sonra Konya'ya dönüş yaptım. Burada çalışmaktayım.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Ameliyatsız Tenisçi Dirseği Tedavisi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Röportaj

Konum: Gizem Bekmürza • Manuel Terapi

Ben kronikleşen boyun, omuz ve bundan kaynakli şiddetli baş ağrılarım için, tavsiye üzerine gittim Gizem hanıma. Uzun arastirmalarim sonucunda iyiki de onu seçmişim, şu an 6 seansım bitti, agrilarim inanilmaz hafifledi, boynum omuzlarim rahatladı, baş agrilarim azaldı. Manuel terapinin ve uyguladigi tekniklerin çok faydasini gördüm. Iyiki tanimisim Gizem hanimi, şiddetle tavsiyemdir.

Konum: Gizem Bekmürza • Manuel Terapi

Gizem hocamin eline saglik.6 ayda bir tekrar eden boyun ve sirt tutulmasi icin seanslara katıldım cok yararini gordum ve devam edecegim daha iyi olacagima ümidim var.Çünku gecmeyen agrilardan cok umitsizdim .ilk seansimda orta kulakta sivi birikmesi sebebi ile kulagim az duyuyordu manuel terapi ile boynuma yaptığı calisma ile kulagim açıldı .normalde kulagimdaki bu problemi cok sık yasarim ve acilmasi 2 ayi bulurdu cok şaşırdım .

Konum: Gizem Bekmürza • Ameliyatsız Bel Fıtı...daha fazlağı Tedavisi daha az

Bel ağrım vardı ilk seanstan ağrılarım hafifledi..

Konum: Gizem Bekmürza • Manuel Terapi

Gizem hanımla yolum bel fıtıgından yürüyemez hale gelince kesişti ilk seansıma sürünerek geldim 1 seansta bel ağrımdan bacağıma vuran uyuşukluğumdan eser kalmadı şimdi boyun fıtığı için manüel terapi seanslarım devam ediyor.panik atak hastalığım bile geçti Gizem hanım güler yüzü marifetli elleriyle şifa oldu Allah razı olsun

Konum: Gizem Bekmürza • Manuel Terapi

İki yıldır ağrısını çektiğim bel fıtığı manuel tedavi ve gizem hanım sayesinde artık eski halinden pek eser kalmadı çok memnun kaldım.

Konum: Gizem Bekmürza • Ameliyatsız Bel Fıtı...daha fazlağı Tedavisi daha az

Gizem hocam ilgi ve alakası 3 seans ile bel fıtığından kurtuldum ve çok iyi sonuç elinize sağlık

Konum: Gizem Bekmürza • Manuel Terapi

Annem (Suzan Özer) 4,5 ay önce bel fıtığından mikro cerrahi ile ameliyat oldu. Ameliyatı başarısız geçti. 2 ay önce Gizem hanımla tanıştı. Manuel terapi uygulamakta. İlaç tedavisi ve Gizem’in uyguladığı tedavi sayesinde annem namaz kılıp araba kullanabiliyor. Eski haline göre daha iyi. 4 seans sonrasında. Güler yüzlü davranıyor insanlara karşı. Gayet memnunuz. Rahatlıkla tercih edebilirsiniz

Konum: Gizem Bekmürza • Manuel Terapi

Gizem hanıma tenisci dirsegi ve boyun agrılarından dolayı başvurdum ilk seansta dahi agrılarımda belirgin azalmalar yaşadım. Şuan tedavim devam ediyor. Gizem hanımdan çok memnunum agrılarım yok denilecek kadar az artık. Kendisine güler yüzü ve ilgisinden çok memnun kaldım. Şiddetli ağrı yaşayan herkese öneririm

Konum: Gizem Bekmürza • Fizik Tedavi

Annemin bel fıtığı ve diz ağrıları vardı. Yaklaşık 10 yıldır bu ağrıları cekmekteydi. Bu süreçte Gizem Hanım'la tanışma fırsatımız oldu. Yapmış olduğu çalışmalara baktığımda gerçekten çok güzel başarılara imza atmıştı. Seanslara hemen başladık kısa bir süre içinde annemin ağrıları azalmaya başladı. Yaşam kalitesi ve günlük hareket etme performansı daha da arttı. Kendilerine yapmış olduğu katkılardan ve ekmeklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Randevu doğrulandı
• Konum: Gizem Bekmürza • Spor Fizyoterapisi

Kemik iliği ödemi tedavisi için gidiyorum, çok yönlü tedavisi ile baya bir aşama kaydettik.