Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Spor Fizyoterapisi
Terapötik Egzersizler
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
ay...
Yaklaşık 10 yıldır mr da çıktığı için bel fıtığı olduğumu sanıyor neredeyse ayda 1-2 kere gelen kasılma ve ağrılar sonucu kas gevşetici iğne ve haplarla ayakta duruyordum ta ki Gizem Hanımı tanıyıncaya kadar.Uyguladığı manuel terapi sayesinde 3. seans sonunda resmen duruşum ,yürüşüm değişti .tedaviye bu kadar geç başladıgım için pişmanım.
yu...
Yaklaşık 11 yıl önce bel fıstığım dan dolayı lazer amelatı geçirdim 4 yıla gelinceye kadar iyiydim 4 yıl önce tekrar ağrılarım başladı doktorlar bel amelatı olmamı söyledi bende ameliyat olmamak için başka yöntemlere başvurdum biraz faydalarını Gördüm ama tam iyileşemedim bi arkadaşımın tavsiyesiyle Gizem Hanıma Geldim Uyguladığı Tedaviden Dolayı Çok Memnun Kaldım
şu...
Gizem hanımı iyiki tanıdım geçmeyen boyun ve sırt ağrılarınla yükle yaşıyordum ama işinin egli ve gerçekten 3 seansta bile sırtım ve kafam hafifledi ve çok guleryuzlu her soruna uzun uzun açıklama yapan çok tatlı biri iyiki tanıdım Cook tavsiye
i̇...g
İki büklüm geldiğim Gizem hanıma terapinden sonra yürüyerek çıktım. Bu dördüncü seansım belimin ağrısından eser kalmadı. Ayda bir kez geleceğim çünkü o berbat bel ağrısını tekrar yaşamak istemiyorum.
me....
Bel fıtığı tedavisi için birçok yerde bulamadığım faydayı Gizem Hanım da bulduk. Su an gayet iyiyim. Süreç ile ilgili bilgilendirme ve ilgisi içinde oldukça memnun kaldığımızı ifade etmek isterim.
n....b
Bel fıtığım var ve bel ağrısı çekiyorum. Bu sebepten dolayı başvurdum. 4 seans gittim. Çok faydasını gördüm. Güler yüzlü bir uzman. Çok memnun kaldım.
n....ç
Belimde platin var. Üzerinde 3 fıtık oluşmuş. Bu sorundan dolayı ayağımda uyuşma oluyordu. Kendisine başvurdum. 3-4 seans oldu. Kendimi seanslar sayesinde çok iyi hissediyorum. Akupunktur ve masaj tekniğini uyguluyor. Gizem Hanım on numara bir uzman. Çok memnunum kendisinden. Her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyor danışanını bilgilendiriyor.
ş.....
Bel kaymasından dolayı bacağıma inen ağrılar için ve boyun fıtığı için gittim. 2.seansta boyun ağrılarımda 5.seansta da bacağımdaki ağrılarda rahatlama oldu. Gizem hanım çok güler yüzlü, ilgili, işinde oldukça iyi. Ben memnun kaldım. Tavsiye ederim.
se...r
Gizem Hanım ile ilk defa seans yaptık. İlk seans dan sonra ağrılarım azaldı. Huzursuz bacak sendromu şikayeti ile kendisine geldim. Gerçekten işinin uzmanı her türlü açıklamalar da bulundu. İlk seans sonrasında şu anda ağrılar azaldı.
öz...m
Bel ve sırt ağrılarım için gitmiştim Gizem hanıma alanina hakim oldukca bilgili kullandığı yöntemlerle çok kısa sürede şikayetlerim bitti tedavisine oldukça özeniyor ve emek veriyor
Gizem Bekmürza isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Bekmürza, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Gizem Bekmürza tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Online Danışmanlık, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Migren Tedavisi.
Gizem Bekmürza adresi nerede?Gizem Bekmürza şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hocacihan mah mantar sok 19/D Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Bekmürza isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Bekmürza online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Bekmürza isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Bekmürza, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gizem Bekmürza hangi dilleri konuşuyor?Gizem Bekmürza ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Bekmürza isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Bekmürza tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gizem Bekmürza hakkında ne düşünüyor?Toplam 114 hasta / danışan, Gizem Bekmürza hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gizem Bekmürza hangi sigortaları kabul ediyor?Gizem Bekmürza tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.