Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Randevu +27 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Psk. Gizem Can Atmaca

Psikoloji lisansı ve sinirbilim üzerine yüksek lisans eğitimimin ardından klinik nöropsikoloji alanında uzmanlaştım. Şu anda klinik alandaki eğitimime ve pratiğime doktora programı ile adli psikiyatri altında hem üniversite hem de hastane bünyesinde devam ediyorum. Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) konusunda profesyonel hizmet vermekteyim. Çalışmalarımda, bireylerin psikolojik iyi oluşlarını desteklemek, düşünce ve davranış kalıplarını dönüştürmelerine yardımcı olmak üzerine yoğunlaşıyorum. Hem akademik hem de profesyonel geçmişim sayesinde, bilimsel temelli yaklaşımları uygulamaya dökerek danışanlarımın yaşam kalitesini yükseltmeye odaklanıyorum.

Bunun yanı sıra, çeşitli projelerde yer aldım ve bireylere yönelik farkındalık artırıcı eğitimler ve atölyeler düzenledim. Empati, etik ve bilimsel temelli yaklaşım benim için öncelikli değerler arasında. Bu alandaki sürekli öğrenme ve gelişim isteğim, hem mesleki başarılarımı hem de danışanlarımla kurduğum anlamlı ilişkileri besliyor.

Röportaj

Uzmanımız Gizem Hanım'dan eşimle beraber çift terapisi desteği aldık. Birbirimize söyleyemediğimiz şeylerin ne kadar sorun yaşattığıyla yüzleştik. Gizem Hanım ile olan seanslarda çözebildik bu konuyu. Ben daha gergin ve her şeye kızan birisiyken daha kontrollü olmayı öğrendim. Eşim ise beni daha çok dinlemeye ve yardımcı olmaya çalışıyor artık. Ciddi bir krizin eşiğinden döndük sayesinde. Tavsiyelerini dinliyoruz ve şu an her şey yolunda gidiyor. Sıcakkanlı ve profesyonel yaklaşımı çok hoşumuza gitmişti. Sorun yaşayan kişilerin mutlaka görüşüne başvurmalarını tavsiye ederim. Aldığı eğitimlerin hakkını veriyor çünkü kendisi. Şu an 16 yaşında kızımız için de destek alıyoruz. Üniversite sınavına girene kadar da görüşecekler. Kızımızda kaygı bozukluğu ve yoğun bir stres olduğunu söyledi. Bu seansların kızımız için de bizim için de çok iyi geçeceğine eminim.

Psk. Gizem Can Atmaca ile Manisa'nın Salihli ilçesinde bir klinikte tanıştık. 14 yaşındaki kızımın aşırı öfke ve sosyalleşememe gibi problemleri vardı, yani ergenlik süreci biraz bana göre ağırdı. Gizem Hanım, iyi ki hayatımıza girdi. Ona gerçek anlamda minnettarım, bizim hayatımıza iyi anlamda dokundu. Bu süreci onun sayesinde çok güzel atlattık diyebilirim. Bu arada o kadar naif ve kibar biri ki, ses tonu ve tavrı bize çok iyi geldi. Gizem Hanım'la beraber bu süreci geçirmek bana da çok iyi geldi, çünkü kendimi yetersiz bir anne olarak görüyordum. İyi ki Gizem Hanım hayatıma girdi, ona minnettarım... Ve gerçek anlamda canı gönülden herkese tavsiye edebilirim. Bu arada bulunduğumuz ilden gitmesine rağmen bizi hiç bırakmadı, online olarak seanslarımıza devam ettik.

Gizem Hanım'a tavsiye üzerine profesyonel sosyal hesabından ulaştım. Kaygısal bozukluk, anksiyete, hipertansiyon ve panik atak krizi gibi şeyleri ard arda yaşadığım bir dönemden sonra yardım almam gerektiğini düşünerek iletişime geçtim. Süreç benim için zorluydu, aşırı sağlıklı bir durumdayken birden patlayan kriz sonrasında öleceğim galiba diye düşündüğüm bir dönemde başladım. Sorunlarımın kaynağını anlayıp değiştirmemde bana inanılmaz yardımcı oldu. Süreç içerisinde ruhsal sağlığımın düzelmesine ve hatta bedenime yansıyan hastalıkların da bir süre sonra geçmesinde Gizem Hanım'la olan terapi sürecimin etkisi büyük. Danışanı olarak benim gibi kendisini birilerine açmakta ve zaaflarını konuşmakta zorluk çekenlere özellikle tavsiye ederim.

R

Gizem Hanım’a annem aracılığıyla ulaştım; kendisine başvurma sebebim, sınav stresi ve kaygıyla baş etmekte zorlanıyor olmamdı. Terapiye başladığımdan bu yana hayatımda pek çok şey olumlu yönde değişti. En önemlisi, hayata ve kendime karşı bakış açımın dönüşmesi oldu. Gizem Hanım ile birlikte kendi benliğimi daha derinlemesine tanıma ve anlama yolculuğunda ilerliyorum. Bu süreçte kendimi daha iyi tanımak ve anlamak beni gerçekten çok mutlu ediyor.
Onun hem profesyonel yaklaşımı hem de sıcak ve samimi tavırları, kendimi rahatça ifade etmemi sağladı. Ayrıca, başarılı kariyeri ve insanlara dokunma konusundaki yeteneğiyle ona büyük bir hayranlık duyuyorum bu yüzden de kesinlikle çevreme tavsiye ediyorum.

K

Gizem Hanımla çocuğumun problemini çözebilmek amacıyla başvurmuştuk. Sürecimiz verimli ilerledi. Sayesinde çocuğumuzla ilişkimiz daha da pekişti, sorunların üstesinden gelebildik. Herkese tavsiye ediyorum.

Y

Sn. Gizem Can Atmaca'ya bir dostumuzun tavsiyesi ile ulaştık. Sevgili eşim ile birlikte evliliğimizde yolunda gitmeyen ve çözüm bulamadığımız konular ile ilgili kendisinden destek almak istedik. Açıkça söylemek gerekirse çok umutlu olmadığımız seanslar sonunda, birbirimizi doğru anlamamız konusunda yol gösterici tavsiyeleri ve profesyonel geri bildirimleri ile bütün problemlerimizi çözerek yolumuza devam etmemizi sağladı.