Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Tümünü gösterHizmetler
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
İlişki Terapisi
Psk. Gizem Deniz Şahin
Çeşitli özel okullarda stajyer psikolog olarak görev almıştır. Lisans eğitiminin son yılında Yıldız Teknik Üniversitesinde pedagojik formasyon eğitimini tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimine Haliç Üniversitesinde klinik psikoloji alanında başlamıştır. Eş zamanlı olarak özel bir anaokulunda okul psikoloğu olarak görev almış, süpervizyon süreci doğrultusunda çocuk, ergen ve yetişkin alanında danışan görmeye devam etmiştir. “Üniversite Öğrencilerinin Sosyal Görünüş Kaygısı ve Utangaçlık Düzeylerinin Obsesif Kompulsif Semptomlar İle İlişkisinin İncelenmesi” konulu teziyle yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Yüksek lisans süreci sonrası İstanbul’da kurumsal bir kolejde uzman psikolog olarak görev almış, sınav kaygısı başta olmak üzere eğitim alanında çalışmalarını sürdürmüştür.
Datça’da özel bir anaokulunda sorumlu müdür ve uzman psikolog olarak görev almıştır. Gottman Çift Terapisi (1. düzey, 2. düzey), Deneyimsel Oyun Terapisi (1. düzey, 2. düzey), Duygu Koçluğu- Ebeveynliğin Kalbi, Kayıp ve Yasla Çalışma, WISC-4, Denver-2, Çocuk Değerlendirme Eğitimlerini tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimi sürecinde aldığı Bilişsel Davranışçı Terapiler Eğitimine ek olarak, Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu ile BDT eğitimini (panik bozukluk, agorafobi ve sosyal kaygı, travma sonrası stres bozukluğu, obsesif-kompulsif bozukluk, yaygın kaygı bozukluğu, depresyon) tamamlamıştır.
Şu anda Datça’da kurucusu olduğu psikolojik danışmanlık merkezinde klinik psikolog olarak hizmet vermektedir. Yüz yüze ve online platformda olmak üzere çocuk, ergen, yetişkin ve ailelerle terapi çalışmalarını, ebeveyn danışmanlığı, çift terapisi, deneyimsel oyun terapisi, yas terapisi, bilişsel davranışçı terapi alanlarında sürdürmektedir.
Gizem hanım ile online olarak yaptığımız görüşmeler gerçekten hayatıma bir çok şey kattı. Kendisiyle yanılmıyorsam 8 seans geçirdik. İş hayatı, evlilik, geniş aile sorunları derken üstüne anne olmanın da getirdiği depresyon halime çok iyi geldi diyebilirim. Kendimi daha iyi tanımamı, içinde bulunduğum şartları makul bir şekilde değerlendirmemi ve güne mutlu uyanmanın nasıl bir şey olduğunu tekrar hatırlamamı sağladı diyebilirim.
s....a
Gizem hanım ile yaklaşık 2 aydır terapilerimizi sürdürüyoruz.ilk terapiden beri oldukça profesyonel açıklayıcı samimi bir dille yaklaşımı oldu.çocuk psikolojisi üzerinde deneyimlediği oyun terapisi sayesinde 2 ay gibi kısa bir sürede güzel sonuçlar almaya başladık.gizem hanım benim gözümde işini severek yapan,özverili,iş takibini titizlikle yapan bir danışan.bir çok alanda kendini geliştirmiş uzman bir psikolog.hiç tereddüt etmeden tavsiye ederim.
ha....
Gizem hanım pozitif enerjisi ve güler yüzü ile çocuğumun güvenini çok kısa bir sürede kazanıp, kendisinin gelişiminde profesyonel katkıda bulundu. benimle birebir yaptığı ebeveyn görüşmelerinde farkında olmadan yaptığım yanlış davranışlara ayna tutarak, ebeveynlikte yaptığım hatalarımı düzeltmem konusunda faydalı yönlendirmeleri oldu.
Daha önce yapmış olduğum diğer terapi ile mukayese etmek istemiyorum, sadece gerçekten profesyonel, tarafsız ve mükemmel çalıştığını bizzat gördüm. Tereddüt etmeden tavsiye edeceğim bir Psikolog kendisi.
to...s
Gizem Hanım'la yollarımız yaklaşık 7 ay önce kesişti ve kendisiyle hâlâ terapi seanslarımızı online olarak sürdürmekteyiz. İlk seanstan itibaren içten ve profesyonel yaklaşımıyla online terapiye dair aklımdaki soru işaretlerini tamamen silerek hayatımın zor bir döneminde bana ışık oldu. Ekoller arası çalışan biri olduğu için ihtiyacınız neyse ona yönelik bir yol haritasıyla ilerlemenizi sağlıyor. Profesyonel birikiminin yanı sıra çok da kültürlü bir insan, seansların sonunda hep dolu bir sohbetin etkisiyle ayrıldım. Özellikle de öz şefkat pratiklerine dair kazandırdığı farkındalıkla hayatımda yeni aksiyonlar almam konusunda bana destek oldu, terapi seansında bana söylediği vurucu bir cümle o hafta bana hep eşlik etti. Online terapi almayı düşünüyorsanız hiç tereddüt etmeden Gizem Hanım'a danışabilirsiniz.
e....d
Benim için iyi bir süreçti. Eğitim hayatım için düzenleme aynı zamanda benliğime dair konuşmalar gerçekleştiriyorduk.Eve dönüş yolunda daha iyi hissediyor hayatıma uyarlamaya çalıştığım bir noktadaydım ki ben zaten bunun bilincinde olarak ve kendi isteğimle başvurduğum için süreç daha iyi ilerledi. Biraz daha süre uzun olsaydı ama maksimum süre bu olduğu için her yerde o yüzden bir sorun yok.
a....v
Gizem hanım seanslara her zaman zamanında katıldı. Seanslardan bazen tokat yemiş gibi bazen de çok huzurlu çıktım. Sadece kendimi degil etrafimdaki insanları da eleştirebilmem gerektigini onun sayesinde ogrenebildim. Hala tam olarak iyi hissetmiyorum ama, Gizem Hanım la yaptığımız seanslardan sonraki kendimi daha çok sevdiğim kesin. Herkese tavsiye ederim.
ba....
Gizem hanımla gerçekleştirdiğim seanslar, hayatımda önemli bir dönüm noktası oldu. Sıcak ve güven verici yaklaşımı sayesinde kendimi rahatça ifade edebildim. Anlayışı, profesyonelliği ve sunduğu içgörüler, zorlandığım konulara farklı bir bakış açısıyla yaklaşmamı sağladı. Onun rehberliğiyle kendimi daha güçlü, farkındalığı yüksek ve içsel olarak dengede hissediyorum. Her seans sonrası yaşadığım rahatlama ve ilerleme, doğru adreste olduğumu hissettiriyor. Kesinlikle tavsiye ederim!
t.....
Gizem Hanım ile yaptığım online terapiler hayatımda dönüm noktası oldu. Çok anlayışlı ve sabırlı bir şekilde dinliyor, verdiği tavsiyeler ise gerçekten işe yarıyor. Seanslardan sonra kendimi daha güçlü ve huzurlu hissediyorum. Onun sayesinde kendimi daha iyi tanımaya başladım. Kesinlikle tavsiye ederim!
be...r
Uzman Psikolog Gizem Deniz Şahin ile yaptığım online terapiden çok memnunum. İlk seansımdan itibaren kendimi rahatça ifade edebildim ve kendisi gerçekten dinleyici, anlayışlı ve profesyonel bir yaklaşım sergiliyor. Sorunlarıma yönelik çözüm odaklı önerileri ve verdiği destek, kendimi daha iyi hissetmemi sağladı. Seanslar sayesinde hayatımda pozitif değişiklikler yaşıyorum. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
g....y
Uzman Psikolog Gizem Deniz Şahin ile terapilere başladığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum. Profesyonel yaklaşımı ve sıcak tavrı sayesinde rahatlıkla kendimi ifade edebiliyorum. Verdiği önerilerle hayata bakış açım değişti ve sorunlarla başa çıkmam kolaylaştı. Online terapi konusunda tereddütlerim vardı ama Gizem Hanım sayesinde çok memnun kaldım.
Gizem Deniz Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Deniz Şahin, Psikoloji. Size Gizem Deniz Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Gottman Çift Terapisi, Denver Gelişim Tarama Testi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Gizem Deniz Şahin adresi nerede?Gizem Deniz Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İskele Mahallesi Atatürk Caddesi No:8/15 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Deniz Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gizem Deniz Şahin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gizem Deniz Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Deniz Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gizem Deniz Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Deniz Şahin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gizem Deniz Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Gizem Deniz Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gizem Deniz Şahin hangi sigortaları kabul ediyor?Gizem Deniz Şahin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.