Lisans eğitimim ardından Gedik Üniversitesi Klinik Psikoloji tezli yüksek lisans programını tamamladım. Yüksek lisans eğitimim sırasında Şişli Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü’nde staj yaparak yetişkin danışanlarla çalıştım. Bu süreçte psikodinamik yönelimli terapi ekolünde deneyim kazandım. Ardından Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Diyalektik Davranış Terapisi eğitimlerini aldım. Seanslarımda danışanlarımın ihtiyacına yönelik bütüncül bir bakış açısıyla ilerlemeyi tercih ediyorum.
2021 yılından beri Avita aracılığıyla kurumsal şirketlerde çalışan kişilere iş ve özel hayatlarında yaşadıkları zorluklar konusunda danışmanlık hizmeti vermekteyim. Aynı zamanda kendi şirketim bünyesinde yetişkinlerle hem yüz yüze hem de online olarak bireysel terapiler yürütmekteyim.
İsmailbey mh. Kanarya sk. Kadir Tonbul İş Merkezi No:4 Kat:3 Daire:10, Kastamonu
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Psikodinamik Psikoterapi
Stres Yönetimi
Şema Terapi
n....a
Gizem Hanım’ dan aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum, takibi kuvvetli kendimi iyi hissettiriyor
oz...n
Gizem Hanım'la terapilerimiz 1 seneden beri devam etmektedir. Hayatımda stres ve kaygıyla başa çıkma konusunda sorunlar yaşamaktaydım. Karşılaştığım durumlarda nasıl davranmam gerektiğini doğru bir şekilde kavrayamıyordum. Terapilerimiz sayesinde kendime iyi gelecek durumları bulmayı öğrendim. Hayatıma nefes egzersizleri ve meditasyonu sokarak sakin kalmayı başarmamı sağladı. Sağlık gibi zor durumlarda bile stresle başa çıkabilmeyi, olumsuz durumlarda bile farkındalığımı arttırarak mutlu olabilmeyi öğrenip hayatımın daha kaliteli olmasını sağladım. Terapilerimiz hala devam etmek de ve kendisiyle terapi zamanımın gelmesi sabırsızlıkla beklemekteyim. Kendi hayatımızı Gizem Hanım'dan önce ve sonra olarak çok net bir şekilde ayırabiliyorum.
Gizem Ener isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Ener, Psikoloji. Size Gizem Ener tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Bütüncül Psikoterapi, Online Terapi, Şema Terapi.
Gizem Ener adresi nerede?Gizem Ener şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmailbey mh. Kanarya sk. Kadir Tonbul İş Merkezi No:4 Kat:3 Daire:10 Kastamonu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Ener isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gizem Ener uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gizem Ener isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Ener, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gizem Ener isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Ener tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gizem Ener hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gizem Ener hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gizem Ener hangi sigortaları kabul ediyor?Gizem Ener tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.