Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Aile Danışmanlığı Randevusu

Online Danışmanlık +39 daha fazla

Aile Danışmanlığı Randevusu

Merhaba, ben Psikolog Gizem Erbaş.
Avrasya Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nü tam burslu şekilde okuyarak, 2019 yılında yüksek şeref derecesi ile mezun oldum. Üniversite eğitimim süresince Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Psikiyatri Servisi'nde ve özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde gönüllü olarak çalışarak, alanımda değerli tecrübeler kazandım. Mezuniyetimden bu yana geçen 3 yıl boyunca kendi psikolojik danışmanlık ofisimde bireysel danışanlarla çalıştım ve onların yaşamlarına dokunma fırsatı buldum.
Psikolojiye olan tutkum doğrultusunda mezuniyet sonrasında kendimi geliştirebilmek adına Aile Danışmanlığı, EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme), Filial Terapi, Oyun Terapisi gibi birçok eğitim aldım. Bu eğitimler, hem çocuklar hem de yetişkinler için terapi süreçlerini en verimli şekilde yürütebilmemi sağlıyor.
Psikolog olma hayalim, çocukluğumdan beri süregelen bir hedef. İnsanlara faydalı olmayı ve onların yaşamlarına dokunabilmeyi istiyorum. Hepimizin yaşadığı duygusal zorluklar ve yaralar olduğuna, bu sebeple psikoterapinin hayatımızda iyileştirici bir rol oynayabileceğine inanıyorum. Amacım danışanlarıma güvenli, destekleyici ve empati dolu bir ortam sunarak, hayatlarındaki zorlukları aşmalarına yardımcı olmak.

Konum: Zuhal Psikolojik Danışma ve Eğitim Merkezi Bireysel Terapi

Sınav kaygılarından artık insanlarla rahat iletişime geçemeyecek seviyeye gelmiştim. Çok bunalmıştım ve bu ders çalışma sistemimi oldukça etkiliyordu. Gizem Hanımla henüz üçüncü görüşmeyi gerçekleştirmiş olmamıza rağmen kaygılarım gözle görünür düzeyde azaldı. Ayrıca ofislerinde bulunan eğitim danışmanı da bu süreçte çok destek oldu. Gizem Hanıma çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle gidip görüşülmesi gereken birisi...

Y
Konum: Zuhal Psikolojik Danışma ve Eğitim Merkezi Bireysel Terapi

Gizem hanımla bir süre önce tedaviye başladık. Şimdiden etkisini eşim çocuklarım ve arkadaşlarım fark etti. Artık daha mutluyum. Geçen gün oğlum bana anne sen eskiden gülmeyi bilmiyo muydun bile dedi. Emeğiniz için teşekkür ederim.

Konum: Zuhal Psikolojik Danışma ve Eğitim Merkezi Bireysel Terapi

Bireysel danışmanlık almak için Gizem Hanım'a başvurdum. Seans öncesinde, seans sırasında ve seans sonrasında ilgi, iletişim çok iyiydi. Her aşamada Gizem Hanım'ın asistanı tarafından arandım. Süreç hakkında bilgi sahibi oldum. Devam etme kararı aldım.

Psk. Gizem Erbaş

Çok teşekkür ederiz. Geri dönütleriniz bizim için çok kıymetli.