T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları + 1 daha fazla
Diş Hekimi Randevusu
Bahriye Üçok Mahallesi Doç. Dr. Bahriye Üçok Bulvarı No:1/3 Şimşek İş Merkezi, İzmir
20'lik Diş Çekimi
Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Diş Dolgusu
Kök Kanal Tedavisi
Lokal Anestezi
Özel Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karşıyaka
Diş temizliği için gittim. Araştırarak ulaştım kendisine. İşlem gayet rahat geçti. İlgili bir doktordu. Farklı yapılacak işlemlerle ilgili de bir planlama yapıldı. Hastaya karşı samimi bir doktor. İletişimi kuvvetli. Açıklayıcı, hastaya detaylı bilgi veren bir hekim. Genel anlamda memnun kaldım.
Dişimdeki çürük sebebiyle gittim. Röntgen çekildi. Kanal tedavisine karar verildi. İşlem başarılı geçti. Sonrasında hiçbir sorun yaşamadım. Rahatlıkla kullanabiliyorum. Hastaya karşı yaklaşımı çok güzel ve kibar. Çok hassas çalıştı, acı hissetmedim. Herşeyden memnun kaldım. Tavsiye ederim.
d.....
Dişimdeki amalgam dolgudaki kırık sebebiyle gittim kendisine. Hastaya yaklaşımı, davranışı ve ilgisi güzeldi. Tedavi rahat gerçekleşti. Bu konularda memnun kaldım. Ama sonradan öğrendiğim kadarıyla amalgam dolgu işlemlerinde biraz daha güvenlik tedbirleri almak gerekirmiş.Bunu tam olarak göremedim genel anlamda.
Diş ağrısı sebebiyle araştırarak gittim. Çürüğüm vardı. Kanal tedavisi yapıldı. Ağrım tam geçmediği için tekrar işlem yapılıyor. Gizem Hanım'dan çok memnunum. Çok kibar ve hastaya yaklaşımı çok güzel. Motive edici bir doktor. Herhangi bir sorunda rahatça görüşebiliyorum. Tavsiye edebileceğim bir hekim.
ye...
Merhabalar. Gizem Hanıma randevu aldım.Kanal tedavisi oldum, hiç bi ağrı hissetmedim eli çok hafif kibar ,güler yüzlü ekibiyle harika insanlar.Gizem Hanıma ve ekibine çok teşekkür ederim.
l.....
Gizem Hanım'ın ilgisinden memnun kaldım, hastalarına iyi davranıyor.Mesleğinde de iyi ve ilgili bir doktor.Diş ağrısıyla gittim, diş çekimi yapıldı.Şikayetim ve tedavim hakkında bilgilendirildim, gayet memnunum.Herhangi bir problem yaşamadım, ağrım kalmadı.
Sempatik, titiz, deneyimli, tecrübesiyle beni dişçi koltuğunda rahatlattı.Benim dişçi fobim vardı, bunu yenmemi sağladı.Kendisine ilgi ve desteği için teşekkür ederim .Diş ağrım vardı, dolgu, diş temizliği yapıldı.Çekim olacak, yine kendisine gideceğim. Şikayetim ve tedavim hakkında tedavi öncesi detaylı bilgilendirildim.
kı...
Güler yüzlü açıklayıcı ve ekibi ile inanılmaz uyum içerisinde Gizem hanım.Eli oldukça hafif iki dişim içinde kanal tedavisi yapıldı ve sonuç çok iyi tavsiye ediyorum...Memnuniyet olarak hoşnut kaldım .
i̇...a
Şiddetli diş ağrısıyla kliniğe başvurdum. Gizem hanım kanal tedavisi yapılması gerektiğini söyledi ve tedavinin aşamalarını anlattı. Başta çok fazla korkum vardı ama iğneyi bile hissetmediğimi farkedince bütün korkularım geçti. Tedavi boyunca çok rahattım. Şu an tedavim bitti ve bütün şikayetlerim geçti. Kendisine emeğinden ötürü çok teşekkür ederim.
Oğlan 4 yaşındaydı,çocuk kontrolü için gittik.Çocuğa karşı olan yaklaşımı çok iyiydi.Klinik de çok iyiydi.Çeşitli hediyeler verdiler.Tedavi ile ilgili detaylı bilgilendirme yaptılar.Kontrol amaçlı gitmiştik, bir şikayeti olmamasına rağmen çok ilgili ve güzel şekilde detaylı olarak bilgilendirdiler.Biz bayram mesaisi dışında gitmiştik.Korona o zaman bu kadar yaygın değildi ama o zaman bile aşırı derecede tedbirlilerdi.Kendilerinden çok memnun kaldık.
Gizem Erkal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Erkal, Diş Hekimi. Size Gizem Erkal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Gizem Erkal adresi nerede?Gizem Erkal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahriye Üçok Mahallesi Doç. Dr. Bahriye Üçok Bulvarı No:1/3 Şimşek İş Merkezi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Erkal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Erkal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Erkal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Erkal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gizem Erkal hangi dilleri konuşuyor?Gizem Erkal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Erkal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Erkal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gizem Erkal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gizem Erkal hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Gizem Erkal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gizem Erkal hangi sigortaları kabul ediyor?Gizem Erkal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ergo Sigorta, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri