Uzm. Dt.
Süt Dişi Çekimi
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
lü...k
3 ve 5.5 yaşlarında iki çocuğumun diş problemleri için gittiğimiz klinikte çok iyi ağırlandik. Doktorumuz Gizem Hanım, ilk görüşmede bize o güveni verdi ve diş problemleriniz için belirlediği tedavi programını hemen kabul ettik. Sonuç harikaydı. Hiç bir ağrı, sizi vb. sorun yaşamadan iki çocuğumun diş sorunlarını giderdi. Ailemizin diş hekimi artık Gizem Hanım. İyi ki var.
ka...k
Oglumun dislerinde ağrı vardı bu sebepler gizem hanıma geldik. Muayene etti ve bize detaylı bir şekilde süreci anlattı. Dolgu ve kanal tedavileriyle sorunumuz çözüldü. Bu süreçte oğlum hic bir sekilde aglamadı ve panik olmadı. İşinin ehli ve tek kelimeyle mükemmel bir doktor.
du...
7 yaşındaki kızımın bugun ilk defa dişlerine işlem yapıldı 1 hafta önce Gizem Hanım muayenesini yapmıştı. Açıkçası endişe ve korku hakimdi başına ne geleceğini bilmediği için ama Gizem Hanım işlem öncesi yapacağı bütün işlemleri cihazları tanıtarak basladi ve işlem boyunca da sürekli anlattı konuştu yaklaşımı o kadar güzeldi ki kızımın yüzündeki korku yerini gülümsemeye bıraktı.Samimi yaklaşımı biran olsun değişmedi kızımı da ebeveynleri olarak bizi de çok memnun etti bu yaklaşımı.Bir hafta önce ilk olarak diğer kızımı daha once götürdüğüm diş hekimine götürmüştüm ve dişi çekilecek demisti güvenmeyip ordan alıp randevusuz şekilde multi clinice götürmüştük ve o şekilde bile bizi geri cevirmemek adına muayene etmişlerdi.Diger yerde cekilecek dedikleri dişi islem aninda dişin durumuna göre karar vererek Gizem Hanım sayesinde yanlış bir işlemden de dönmüş olduk böylelikle.Bilginiz tecrübeniz kaliteniz çocuğa yaklasiminiz mükemmeldi.
z....)
Diş ağrısı için başvurdum. Çürükleri vardı, kanal tedavisi ve dolgu yapıldı. Tedavisinden memnunuz. Hiçbir sorun yaşamadık. Gizem Hanım'ın çocuklara karşı yaklaşımı çok iyi. Korkutmuyor, tam tersi annelik şefkati ile yardımcı olup güven veriyor. Genel olarak memnunuz. Rutin kontroller gitmeye devam edeceğiz.
e....)
Dolgu işlemi için gittik. 1.5 yıldır hastasıyız. Kızım yanına severek gidiyor, yaptığı işlemden memnunuz. Hiçbir sorun yaşamadık. Çocuklarla iletişimi iyi, sakin bir uzman. Her şeyi detaylı bir şekilde açıklıyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum, yardımcı oluyorlar.
e....)
Oğlum için başvurdum. Diş dolgusu yapıldı. Oğlum Gizem Hanım'ı çok seviyor. Yaklaşımı çok güzel ve iyi. Tedavisinden hiçbir sıkıntı yaşamadık. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Oğlum da sürekli yanına gitmek istiyor. Çok güzel anlatımları var, başarılı bir uzman.
g....)
Oğlumun dişlerinde çürükler vardı. Ara ara ağrıları oluyordu. Kanal tedavisi ve dolgu işlemini yaptı. Oğlum severek gidiyor. Tedavisi güzel geçiyor. Hiçbir şekilde korkmuyor. Oğluma yaklaşımı çok iyi. Oğlum çok soru soran bir çocuk. Gizem Hanım sıkılmadan her şeyi yanıtlıyor. Memnunuz kendisinden.
es...u
7 yaşındaki kızıma kanal tedavisi uygulanacaktı ve tavsiyeler üzerine Multiclinic’e giderek Gizem hanım ile tanıştık. Bir çok kanal tedavisi olacağı için anestezi alması gerektiğini söyledi. Biz de ebeveynleri olarak bu şekilde olmasını daha uygun bulduk ve bir hafta önce ameliyatımızı olduk. Güler yüzü, nezaketi, kızımla iletişime geçebilmiş olması bizim için çok önemliydi. Şu an sağlık durumuz çok iyi. Sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz Gizem Hanım’a… Artık Gizem Hanım’dan başka bir doktora gideceğimizi de sanmıyorum.
me...
Gizem hanım için ne söylesem az kalır efsane bir doktor kaç tane diş hekimine gittik böylesine rastlamadık oğlum 5 yaşında sorunsuz ağrısız diş sorunumuz çözüldü o kadar tatlı o kadar naif o kadar güler yüzlü ki çok seviyoruz iyiki yollarımız kesişmiş ayrıca Multi clinic ekibi tek kelime ile harika
Gizem hanım Gizem hanım Gizem hanım buraya ne yazsam güzel duygularımı asla anlatamam. İşini bu kadar severek ehliyle yapan çocuklara bu kadar fevkalade yaklaşan bir doktor olabilir mi EVET kesinlikle o Gizem hanım. Ben bir yetişkin olarak dişçi fobim her daim olmuşken 6 yaşındaki kızımı en baştan beri rutin kontrollerimize Gizem hanıma götürüyorum kızım bayılıyor resmen o kadar donanımlı o kadar bilgili ki asla bir fobi oluşturmuyor. Son süreçte iki dolgumuz ve diş temizliğimiz oldu o kadar hareketli olan kızım sakin sakin durdu tüm işlemler müthiş ilerledi. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum ki Multi Clinic tüm şartları ile tüm çalışanları ile müthiş zaten her anlamda çok nezih dişçi fobisi bir insanda oluşması imkansız. (Ilgın’ın annesi;))
Gizem Genç Danışman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Genç Danışman, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Diş Hekimi. Size Gizem Genç Danışman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Diş Dolgusu, Kanal Tedavisi, Lokal Anestezi, Diş Beyazlatma, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Çocuk Diş Tedavisi, Estetik Dolgu.
Gizem Genç Danışman adresi nerede?Gizem Genç Danışman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Girne Mahallesi, Şair Ömer Bulvarı, No: 1 Efeler Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Genç Danışman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Genç Danışman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Genç Danışman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Genç Danışman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gizem Genç Danışman hangi dilleri konuşuyor?Gizem Genç Danışman ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Genç Danışman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Genç Danışman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gizem Genç Danışman hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Gizem Genç Danışman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gizem Genç Danışman hangi sigortaları kabul ediyor?Gizem Genç Danışman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.