Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Good Enough Zeka Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
İzmir
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Wisconsin Kart Eşleme Testi
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
İz Sürme Testi
İzmir
Benim çocuğuma çocuk psikiyatrisi tarafından dikkat eksiliği ve tepisellik bozukluğu tanı konulmuştu.Ben ilaç tedavisini reddettiğim için Gizem hanımla görüşme sağladım.20 günlük seanslarımız sonucunda kızımda bir özgüven de artış oldu.Sürecimiz devam ediyor 6 ay kadar süreceğini söyledi Gizem hanım.3 ay gibi bir sürecimiz kaldı.Ama kızımda baya ilerleme görüyorum netice almaya başladık.Dikkatle sıkıntıları nispeten azaldı.
fe...k
Oğlum da dikkat eksikliği problemi vardı ve öğretmeninin tavsiyesiyle gittik. Anlatılanları dinledi. berard metoduyla tedavi uygulandı.Olumlu olarak sonuç verdi. İlerleyen dönemlerde daha belirgin duruma geleceğini belirtti Gizem Hocam. Çok memnun kalldığım için herkese tavsiye ediyorum.
ni...
Evime yakın olması ve internet'den araştırmalarım sonucunda tercih ettim. Cana yakın ilgili sıcak bir ortamı vardı. Çocuğumda dikkat dağınıklığı sorunu vardı ve berard eğitimi aldı çocuğum. 6 ay sonunda neticesini almaya başlayacağımızı belirtti ama olumlu değişiklikler görüyorum çocuğumda. Gizem Hocamı tavsiye ediyorum.
hu...ş
Tesadüfen ulaştım hocama. İlgilendi gitttiğimizde ve çocuğumda çok memnun kaldı. 10 yaşındaki oğlumda dikkat eksikliği vardı ve Berard metodu tedavisi uygulandı. Uzun vadede faydasını görebileceğimiz bir uygulamaydı ama ben değişiklikleri farketmeye başladım. Gizem Hnm'ı çocuğunda dikkat eksikliği olan herkese tavsiye ediyorum.
Çocuğumun dikkat eksikliğinin ilaçsız tedavisi için internet üzerinden araştırmalarım sonucunda Gizem hanıma ulaştım.Sevecek biri çocuğumla ilgilendi ve ilgileniyor.Halen devam ediyoruz .Bu aşamada gidişattan memnunuz.Biz çok memnunuz ve çok memnun kaldık.
as...k
Gizem Hanım çok tatlı ve çocuk dilinden anlıyor. Ben her iki çocuğumla ilgili olarak kendisine başvurdum ve çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
oz...a
Gizem hanıma yiğenim erhanı görüşme için götürdüm çok memnun kaldım,dikkat eksikliği vardı,arkadaşlarına uyum sağlayamıyordu.Kendisinin yöntemleriyle üstün bir başarı gördük.herkese tavsiye ediyorum.
Gizem Gönen Özşavlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Gönen Özşavlı, Psikoloji. Size Gizem Gönen Özşavlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Benton Görsel Bellek Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Good Enough Zeka Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi.
Gizem Gönen Özşavlı adresi nerede?Gizem Gönen Özşavlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Gönen Özşavlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Gönen Özşavlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Gönen Özşavlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Gönen Özşavlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gizem Gönen Özşavlı hangi dilleri konuşuyor?Gizem Gönen Özşavlı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Gönen Özşavlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Gönen Özşavlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gizem Gönen Özşavlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gizem Gönen Özşavlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Gizem Gönen Özşavlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar