Doğa Koleji'nde okul psikoloğu olarak çalıştım. Bu süreç içerisinde kurum içinde psikometrik testler uyguladım. Ailelere ve öğretmenlere yönelik psikoegitim verdim ve danışmanlık sağladım, atölye çalısmaları uyguladım.
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı, Nöropsikoloji laboratuvarında Nöropsikolojik Testleri süpervizyon eşliginde uygulama olanağı elde ettim.
Prof. Dr. Byron Norton’ın verdigi Deneyimsel Oyun Terapisi I. ve II. düzey eğitimini ve Doç. Dr. Serap Özer'in Çocuklarda Bilişsel ve Davranış Terapisi eğitimini aldım.
Şu anda çocuk ve ergenler ile, Deneyimsel Oyun Terapisi ve Bilişsel Davranısçı Terapi yönelimleri ile çalışmakta, çocukların gelişimlerini görmek ve takip etmek; yetişkinler ile karakter örüntülerini, dikkat ve bellek süreçleri gibi bilişsel işlevlerini değerlendirmek amacıyla testler uygulamaktayım. Yüz yüze ve online psikoterapi yapmaktayım.
Çalışma alanlarım; kaygı bozuklukları, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, boşanma sürecinin çocuklara etkisi, kardeş kıskançlığı, öfke kontrolü, fobiler, tikler, davranış bozuklukları, depresyon, obsesif kompulsif bozukluk, sınav kaygısı, travma sonrası stres bozukluğu, panik bozukluk, özel öğrenme güçlüğü ve yas süreçlerini içermektedir.
Meslek hayatıma Nisan 2014'den beri Madalyon Psikiyatri Merkezi’nde psikolog olarak devam etmekteyim.
SERTİFİKA VE EĞİTİMLER
Prof. Dr. Byron Norton, Deneyimsel Oyun Terapisi Egitimi II. Düzey Eğitimi
Dr. Nevin Dölek, Terapötik Kartlar Eğitimi
Türk Psikologlar Derneği, Nöropsikolojik Testler Uygulamalı Test Eğitimi
Türk Psikologlar Derneği, MMPI Kişilik Değerlendirme Eğitimi
Yrd. Doç. Dr. Bengi Pirim Düsgör, Ergen Psikopatolojileri ve Rorschach Testi Eğitimi
Funda Akkapulu Aydın, Çocuk Çizimlerinin Projektif Değerlendirmesi Eğitimi
Doç. Dr. Serap Özer, Çocuklarda Bilişsel ve Davranış Terapisi Eğitimi
Moxo Türkiye, Moxo Dikkat Testi
Türk Psikologlar Derneği, Wechsler Çocuklar için Zeka Ölçeği 4 (WÇZÖ-IV)
İstanbul Üniversitesi, IV Ulusal Rorschach ve Projektif Testler Kongresi "TRAVMA"
Vienna Test System, WISC-R (Wechsler Çocuklar Için Zekâ Testi), Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Peabody Alıcı Dil Testi, Gessel Zihinsel Gelişim Testi, Bender-Gestalt Görsel Motor Algı Testi, Burdon Dikkat Testi, Goodenough Harris Resim Çizme Testi, Metropolitan Okul Olgunluk Testi, Tematik Algı Testi (TAT), SCID I ve II, Standardize Mini Mental Test, CAT, M- Chat (çocukluk dönemi otizm tarama ölçeği) ve bir çok klinik ölçek ve envanterlerini aktif olarak uygulamaktayım.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Gizem Gürleyen adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Gizem Gürleyen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Gürleyen, Psikoloji.
Gizem Gürleyen adresi nerede?Gizem Gürleyen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazım Özalp Sokak İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Gürleyen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Gürleyen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gizem Gürleyen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Gürleyen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gizem Gürleyen ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu