online danışmanlık
online danışmanlık
TMS Clinic
Lisans eğitimim boyunca aldığım eğitimler ve uyguladığım testler şu şekildedir;
WİSC-R Zeka Testi, Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE), Çocuklarda Resim Analizi ve
Psikolojik Resim Testleri, Çocuk değerlendirme ve Dikkat Testleri, Bender-Gestalt Görsel
Motor Algılama Testi, Beck Depresyon Testi, Mini Mental Durum Testi (MMSE), MMPI
Uygulayıcı Eğitimi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
Bulunduğum alanda birçok eğitime katılmaya ve kendimi geliştirmeye halen devam
etmekteyim.
Şu an TMS Clinic’te psikolog olarak çalışmakta olup, çocuk-ergen terapileri, oyun terapileri.
ve bireysel terapiler yürütmekteyim
i̇....
Gizem hanımla yaklaşık 1 yıldır görüşüyorum 7 yıldır devam eden anksiyete ve panik atak şikayetlerim nedeniyle başvurmuştum, terapiler ve ödevler sayesinde panik atağımı çok güzel kontrol altına almamı sağladı 1 yıldır iyi ki kendisiyle görüşüyorum diyorum bu 1 yıl süresinde pekçok sorunu sağlıklı bi şekilde atlatmamı sağladı ve bakış açımı geliştirdi. Bu süreçte özgüvenim, özsevgim, insanlarla iletişimim çok gelişti kendimi daha iyi ifade edebilir bi hale geldim hayatımdaki toksik ilişkileri birer birer fark etmemi ve bunlardan sağlıklı bir şekilde kurtulmamı sağladı kendisine çok teşekkür ediyorum hayatıma bu şekilde dokunduğu için
e....a
Depresyon ve anksiyete yüzünden sınav senem çöp oluyordu ki Gizem hocamla tanıştım her türlü yardım etme için çabası ve verdiği tavsiyelerle artık gerçekten hayata daha farklı bi gözden bakabiliyorum.
a ...ö
Gizem hanim sizi tanıdık iyiki hersey için çok teşekkür ederiz emeklerinize sağlık kızıma cok iyi geldiniz sizi cok ama cok seviyor seansalarimiza sabirsizlikla geliyorduk tekrar görüşmek üzere
m....a
Gızem hanım size çok teşekkür ederim herşey icin kendimi her geçen gün daha iyi hissediyorum size ve tüm tms çalışanlarına teşekkür ederim iyi ki varsınız herkese tms yi kesinlikle öneriyorum
Hasta
Tavsiyeler üzerine gizem hanımla tanıştım. Çocuğumla aramdaki iletişim bozukluğu için gittim ve ilk seanstan itibaren gizem hanımın etkisini gördüm. gizem hanımın çocuklarla olan iletişimi çok başarılı. Kendisine çok teşekkür ediyorum
Hasta
Sıkıştığımı ve hayatın tam olarak neresinde olduğumu bilmediğim bir anda bu duygunun beni çok rahatsız ettiğini farkettim.Bunun neden olduğunu bulmam gerekiyordu ve yardım alma kararı aldım ve Burcu hanımın kapısını çaldım. Güzel enerjisi ile o kadar güzel sorunları çözümledi ki hayattaki mucizelerin aslında insanın kendi çabasıyla olduğunu farketmemi sağladı. Hayata daha umutlu ve farklı bir göz ile bakıyorum. Çok teşekkür ederim. İyi ki sizin gibi işini gerçekten severek yapan insanlar var.
ş.....
Gizem Hanım işini çok severek ve titizlikle yaptığını, çok genç olmasına rağmen son derece başarılı olduğunu düşünmekteyim. Sıcak kanlı,sakin,kararlıve çocukları çok sever bir yapısıyla amaca ulaşmayı iyi bilen biri.
Hala her sorunumda kendisiyle iletişim halindeyim sayesinde çok şey öğrendim.Şiddetle tavsiye ederim en beğendiğim şey sadece çocukla değil anne ve baba ile de iletişim kuruyor ve bizleride tedavi etmiş oluyor.Çocuğumla şuan iyi bir noktadaysak onun sayesinde.
b....m
Gizem hanıma oyun seansı için çocuğumuzu götürmeye başladık ancak kendisi o kadar bilgili ve sizinle o kadar güzel ilgileniyor ki kendisiyle daha sonrasında ben de görüşmeye başlayacağım. Gizem hanim yetişkin terapisinde de çok başarılı çünkü. cok tesekkür ederim kendisine.
Gizem Karakaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Karakaya, Psikoloji. Size Gizem Karakaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Randevu, Online Danışmanlık.
Gizem Karakaya adresi nerede?Gizem Karakaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevhernesibe, Gök Geçidi. No:17 Kat:8 D:No:29 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Karakaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Karakaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Karakaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Karakaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gizem Karakaya hangi dilleri konuşuyor?Gizem Karakaya ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Karakaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Karakaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gizem Karakaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gizem Karakaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Gizem Karakaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.