ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Karabağlar
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Nöropsikolojik Değerlendirme
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Karabağlar
2017 ve 2019 yıllarında Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde “şizofreni, bipolar, madde bağımlılığı, çocuk ergen, poliklinik ve adli vakaların olduğu bölümlerde” staj yapmıştır. Aynı zamanda 2017-2018 yılları arasında Ege Üniversitesi Pedagojik Formasyon eğitimini tamamlamıştır. Pedagojik formasyon eğitimi aldığı dönemde İzmir’de Hayrettin Duran Anadolu Lisesinde 6 ay süreyle psikolojik danışman olarak staj yapmıştır. Ayrıca çeşitli anaokullarında staj yaparak çocuk ve gelişim psikolojisi hakkında kendini geliştirmiştir.
Lisans eğitiminden bu yana Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi, Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, Oyun Terapisi Eğitimi, Çocuk değerlendirme testleri Eğitimi, Otizmli Çocuğu Anlama eğitimlerini tamamlamış, Ege Gelişim enstitüsünün Psikoloji Öğrencileriyle Eğitimden Terapi Odasına Paylaşım Programına katılmıştır. Smyrna psikoloji ve danışmanlık merkezinde Psikolog Seçkin Uğurcan tarafından verilen Klinik Psikoloji Mesleki Beceri Geliştirme Programın da; bilişsel davranışçı terapi akademik eğitim, klinik görüşme ve teknikleri akademik eğitimi ve süpervizyon eğitimini tamamlamıştır.
Hürol Fışıloğlu tarafından verilen Aile ve Evlilik Terapisi eğitiminin ilk modülünü tamamlamıştır. Aile danışmanlığı eğitimine devam etmektedir.
İzmir’de Acedia Psikoloji ve Danışmanlık Merkezinde yetişkin, ergen ve çocuk terapisi üzerine çalışmalarına devam etmekte olan Uzman Klinik Psikolog Gizem Keskin, süpervizyon alarak danışanlarına hizmet vermektedir.
ö.....
Gizem Hanım'la yaklaşık 1 yıldır görüşüyoruz. Gerçekten çok memnunum. Kendisi cana yakın ve farklı bir yaklaşımı var. Psikolog olarak değil de arkadaş edasıyla koruyucu, kollayıcı bir abla gibi yaklaşımı var bu da bence kendisini diğerlerinden çokça ayırıyor. Şahsen çok faydasını gördüm. Kendi kişisel gelişimim, yaşadığım problemler ve travmalarla olan sürecimde bana çokça desteği oldu. Özellikle hayır diyebilmek konusunda, genel özgüven gibi pek çok konuda kendimde değişim oldu.
k....)
Biz kendisinden gayet memnunuz. Annem için görüşme sağlıyoruz. 6 ay oldu her hafta seansımız var. Annemin psikolojik rahatsızlığı var uzun süredir çok şükür depresyona girmiyor. Gizem Hanım bence işinin ehli bir uzman. Kendisini tavsiye edebilirim.
Kendisinden memnunum. Gizem Hanım gayet anlayışlı, ilgili bir uzman. İstediğim zaman kendisine ulaşmakta bir sıkıntı yaşamıyorum. 6 aydır görüşüyoruz. Görüşmelerimizden sonra sen diliyle konuşmayı ve gereksiz ani çıkışlarımı bırakmamda bayağı yardımcı oldu.
Gizem Hanım'ın çözümle ilgili ya da olaylara bakış açımı değiştirmesi yönünden çok memnunum. Kendisinin yaklaşımı bir danışandan daha çok sanki arkadaşça. 2 buçuk 3 ay danışmanlık hizmeti aldım. Görüşmelerimizden sonra kendimde farkındalık yarattı.
Uzun zamandır Gizem Hanım'la görüşüyorum ve çok memnunum. Benim bir işim çıktığında, bir şey olduğunda seanslarımı ertelemek istediğimde bana rahatça yeniden yer buluyor. Herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Gayet rahat bir şekilde görüşüyoruz. Depresyon, anskiyete, kaygı bozukluğu gibi birçok belirti olarak görüşme sağlamıştım. Daha öncesinde de görüşme sağladığım uzmanlar olmuştu ama sonuç göremedim. Şu anda ilerleme var. Depresyonda değilim, anksiyete ve sinir krizi ataklarım geçti. Anksiyetem ve duygu durum geçişlerim çok stabil. Bir şey olduğunda kendisine ulaşabiliyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşatmıyor.
Gizem Hanım çok iyi bir insan. Çok güzel, verimli yönlendiriyor. Kendisinin danışanı olduğum ve karşılaştığım için çok mutluyum. Haziran ayından itibaren görüşme sağlıyorum. Belli konularda daha motive daha mutlu bir şekildeyim. Seanslardan sonra kendimi iyi hissediyorum.
Gizem Hanım sevecen, gerçekten anlayan, dinleyen bir psikolog. Çoğu şeyi kendisi ile birlikte daha kaliteli bir şekilde anlamaya, yaşamaya başladım. 1 senedir kendisinden danışmanlık hizmeti alıyorum ve devam ediyorum. Seanslarımdan memnunum.
m....
Gizem hocamla 27 Nisan'dan itibaren görüşmeye başladım ve hala devam ediyorum ve tanıdıgım en iyi dinleyen çözüm odaklı ve çözüm sürecini oluşturan daima güleryüzlü oldukça ilgili ve insanı rahatlatan biri. Danişanlarına karşı çok yardımsever. Bana çok iyi geldi ve gelmeye de devam ediyor. İyiki varsınız hocam
yh...o
Gizem hanım sayesinde travmalarımı kabullendim.yaşadığım anksiyete ataklarımı artık yaşamıyorum . sakin ve huzurlu kalmamda bana yardımcı olduğu için kendisine çok teşekkür ederim
ö....t
Bireysel ve çift terapisi olarak Gizem hanımdan yardım alıyorum. Geçmişe dayalı yada gündelik problemlerimizin çözüm sürecinde müthiş iyi geliyor bana. Kendisiyle tanıştığımdan beri müthiş pozitif değişimler yaşamaya başladım. İyi ki tanımışım Gizem hanımı.
Gizem Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Keskin, Psikoloji. Size Gizem Keskin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss.
Gizem Keskin adresi nerede?Gizem Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dokuz eylül mah. 351 sok. No:479 Nasır Villaları İzmir
- Karabağlar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gizem Keskin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gizem Keskin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Keskin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gizem Keskin hangi dilleri konuşuyor?Gizem Keskin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Keskin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gizem Keskin hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Gizem Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar