Bender-Gestalt Görsel Motor Algılama Testi, GoodEnough-Harris Bir İnsan Çiz Testi, Kent E-G-Y Testi, Frankfurter Dikkat Testi, Ankara Gelişim Tarama Envanteri) Çocuk gelişimi, ebeveyn danışmanlığı, ebeveyn çocuk ilişkisi, kardeş kıskançlığı, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, öğrenme güçlükleri, çocuklarda kaygı ve korkular gibi konular uzmanlık alanlarımdandır. Yetişkinlere bireysel terapi hizmeti sunmaktayım. Psikolojik sağlığın bozulması kişinin günlük hayatını, sosyal çevresini, iş ve aile hayatını etkilemesinin yanında, bedensel sağlığını da etkilemektedir.
Ünalan, Libadiye Cd. No:88 Emaar Square Mall Üsküdar/İstanbul,
Kurumsal Danışmanlık
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Ön Görüşme
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İlişki Terapisi
k.....
Gizem hanımı doktor takviminde araştırarak buldum. 7 yaşında kızım çok içine kapanık olmaya başladı. Aynı zamanda odada tek kalamama, karanlık korkuları oluştu. Hayatımız artık zorlaştığı noktada yardım almamız gerektiğini fark ettik. Seanslara önce eşim ve ben gittik. Yaptığımız yanlışların olduğunu fark ettik sonra çocuğumuzun seansları devam etti. Oyun terapisi aldık. Şuna daha iyi durumdayız. Yavaş ilerleyen sürecimiz olumlu ilerledi.
y.....
Gizem hanımı arkadaş tavsiyesi üzerine buldum. İlişki problemlerim üzerine bireysel terapime başladım. Seanslar sayesinde daha farkında olarak tepkiler veriyorum. Yaşam kalitemin arttığını hissediyorum. Herkesin terapi desteği alması gerektiğini öğrendim, tavsiye ederim.
f.....
Kendisiyle yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. O zamanlar içerisinde bulunduğum durumdan ötürü çekinmiştim açıkçası fakat iyi ki yollarımız kesişmiş diyebilirim ... Kendimi ifade edişim, özgüvenim, sosyal çevremle olan ilişkim , artık daha farklı . Büyük yol katettiğimizin farkındayım ve bu farkındalık bana kendimi daha da iyi hissettiriyor. Teşekkürler Gizem Hanım!
Gizem Hanımla, ilişkimde sorunlar yaşadığım dönemde tanıştık. Erkek arkadaşım tam anlamıyla bir narsistti. Süreki olarak beni aşağılayarak düşüncelerimi küçümsüyordu zamanla diğer insanlara karşıda fikirlerimi söylemekte çekinmeye başlamıştım. Dış dünyaya kendimi tamamen kapatmıştım. Hocamla yaklaşık 8 seans sonunda yeniden doğduğumu hissettim. İlk 4 seansımızı online olarak gerçekleştirdik kendimi kapattığım bu dönemde benim için inanılmaz bir rahatlıktı sonraki seanslarda ise yüzyüze devam ettik. İlgisi ve güler yüzlülüğü sayesinde ulaştığım bu zafer için çok farklı deneyimdi. Gizem hocama teşekkür ediyorum.
d....c
Çocuğum ilkokula başladı ve oryantasyon dönemi zor geçti. Onun okula alışma sürecinde Gizem hanım bize çok yardımcı oldu. Çok teşekkür ederim
k.....
4 yıldır evliyim. Eşimle çift olarak Gizem hanımdan destek aldık. Kendisinin bize gösterdiği doğru adımlarla ilişkimizi kurtardık ve daha sağlıklı şekilde iletişim kurmayı öğrendik.
Gizem hanımdan kızımın davranış bozukluğu için yardım alıyorum. Okul öncesi dönemindeki çocuğumda kardeşi olacağını öğrendiğinden beri belli sorunlar sıkıntılar çıktı. Gizem hanımın yetkinliği kapsayıcı tavrı ve doğru yönlendirmeleriyle iyi bir yol kat ettik. Her şey için teşekkür ederiz.
c.....
Gizem Hanım'dan iyi netice alıyorum. 6. seansımızdayız ve devam ediyoruz. Psikoloğumun yaklaşımı çok güzel şimdilik memnunum. Gizem Hanım'la sonuca doğru gidiyoruz. Her seferinde bir şeyleri daha iyi anlamaya çalışıyorum. Kendisi hayatı, kendimi daha iyi tanımama yardımcı oluyor. İlerleyen süreçlerde daha da iyi olacak diye düşünüyorum. Çok sıkıntılı günler yaşıyorum inşallah daha da iyi olacak. Gizem Hanım'ı seviyorum.
Yurtdışında yeni yaşamaya başladım ve ister istemez sosyal çevre eksikliği, kültür farklılığı gibi durumlar içime kapanmaya ve psikolojik sorunlar olarak kendini göstermeye başladı. Bu durum yeni evliligimide etkiledi. İnternetten yaptığım araştırma sonucu Gizem Hanımdan online terapi almaya karar verdim. Daha sonra eşim ile birlikte online aile terapisine başladık. İşini bu kadar özverili yaptığı için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdir. İyi ki yollarımız kesişmiş.
g....t
Gizem hanımdan boşanma sürecinde oğlumla ilgili destek aldık. Süreci doğru yönetmeniz ve oğlumun bu dönemde hasar almadan çıkması konusunda bize çok destek oldu. Bilgisi ve yaklaşımı ile bizlere güven verdi ve rehberlik yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz.
Gizem Koç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Koç, Psikoloji. Size Gizem Koç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
Gizem Koç adresi nerede?Gizem Koç adresini belirtmedi. Gizem Koç yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Gizem Koç adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Koç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Koç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Koç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Koç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Gizem Koç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Koç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gizem Koç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gizem Koç hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Gizem Koç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gizem Koç hangi sigortaları kabul ediyor?Gizem Koç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.