Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Gizem Müjdecioğlu Demir Muayenehanesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikiyatrik İlaç Tedavisi
Oyun Terapisti,
Kabul Kararlılık Terapisti
Kişiler Arası İlişkiler Psikoterapisti
n....
Gizem hanım; İlgisi, alakası ve en önemlisi güvenilir yaklaşımıyla bizim yıllardır hayatımızda olan başarılı bir psikiyatrist. Tedavi sürecinde ki yaklaşımları alternatif fikirleri ile bizi sabit fikirlilikten çıkarıp farklı yöntemler aktivitelere yönlendiriyor. Buraya 1 yıllık sürecimizi aktarmak çok güç olur, ancak herkesin güvenle tercih edeceği çok başarılı bir hekim. Seanslara olan ilgisi çocuğumuz dışında bizimle de paylaştığı bilgiler yollar çok değerli. Güler yüzlü, samimi insana güven veren yaklaşımıyla herkese tavsiye edebilirim. Gizem hanımcım, başarılarınızın devamını dileriz iyi ki sizinleyiz...
tu...
Gizem Hanimla ilk görüşmemizden çıktığımız zaman ilk defa bir doktorda yüzümüz güldü dedim. Aldığı eğitimleri danışanlarına layıkıyla anlatan, iletişimi çok iyi ve çok güzel kalpli bir doktor. Kızımda Disleksi ve dikkat eksikliği var ne yapmamız gerektiğini çok iyi bir şekilde anlattı ve anlatmaya devam ediyor. Danışanlarını ailesi gibi gördüğü için her şey çok güzel. Emeğine yüreğini sağlık
a....b
Ben oğlumun tikleri olmuştu o sebepten gitmiştim. Hiç yargılamadan sabırla dinledi.. başka nedenleri olabileceği için norolojiye yönlendirdi.COk yönlü bir doktor. Ve başka nedenleri olabiliri araştıran bir doktor. Yaklaşımı süper ilgisi süper. Ben çok memnun kalıp herkese öneriyorum. Tiklerimiz çok azaldı. Ama takip etmesi süper aklımızda soru işareti biarktirmayan bir hekim her yönlü araştıran bir hekim
e ...s
Kızımın ergenlik dönemindeki kaygı bozuklukları için görüşmeye başlamıştık.Yollarımız kesişene kadar bir çok doktorla görüşmüştük fakat hiçbiri Gizem hanim kadar ilgili ve profesyonel değildi. Gerek kızımla olan tedavi surecinde onunla yürüttüğü terapilerle , gerekse ebeveyn olarak bizlere yol göstermesiyle içinde bulunduğumuz zorlu süreci atlatmamızı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
de...t
Gizem Hanımın sakinlikle durumunuzu kavrama biçimi ve sonrasındaki analizi bizi güvende hissettirdi… çok yönlü konuşabiliyor ve çözüme odaklı fikir alışverisi yapabiliyor olmak, anlaşılabiliyor olmak gerçekten insanın yükünü hafifletiyor, ihtiyacımız olan desteği Gizem Hanıma gelerek bulduğumuza inanıyorum. Uzun bir yolun başlangıcındayız ama doğru Uzman ile desteklenmek, kaygılarımızı konuşabiliyor olmak, umut veriyor. Kendisine teşekkür ederim.
Çok ilgili bir doktor. Hastanın durumunu ayrıntılı şekilde açıklıyor, aklınızda herhangi bir soru kalmıyor. Muayeneden sonra da süreci takip ediyor. Yalnız olmadığınızı ve desteklendiğinizi hissediyorsunuz. Onun hassas takibi ile istemiş olduğu kan testleri sayesinde çocuğumda diyabet olduğu tesbit edildi. Normal şartlarda çocuklarda koma ile kendini belli eden bu hastalığı onun erken teşhisi ile öğrendik ve tedaviye başladık. Onun branşı olmamasına rağmen diyabet tedavimizle ilgili süreçte de bizimle ilgilendi ve takip etti. Müteşekkiriz.
l.....
Gizem Hocamızı evvelce çalıştığı sağlık kuruluşunda tanımıştık. O tarihten beri kendisiyle çalışmaya devam ediyoruz. Ilk önce kendi çocuğumu; sonrasında da bir yakınımın çocuğunu muayene etti. Hem hekim olmanın bilinciyle danışana yaklaşımı hem de gösterdiği hassasiyet ve yakınlıkla ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı bir kez daha hissettirdi. Mesai sonunda kendisine ulaşarak rica ile aldığımız randevuya evinden çıkıp gelmesi de ayrıca takdire değer bir incelik. Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.
s....d
İlgi alaka açıklamalar ve yaklaşım çok güzel. Teşhis ve tedavide güven verici ve doğru yerde olduğumuzu düşünüyorum. Başlangıçtan bu zamana güzel ilerledik. Görüşmelerden sonra iletişim ile durum hakkında takip yapması ilgi ve güven veren bir hekim. Gizem hanıma çok teşekkür ederiz.
Gizem Müjdecioğlu Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Müjdecioğlu Demir, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Gizem Müjdecioğlu Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bireysel Terapi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Oyun Terapisi, Dikkat Testleri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Terapisi.
Gizem Müjdecioğlu Demir adresi nerede?Gizem Müjdecioğlu Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener Mah.Tekelioğlu Cad. Şenol Çimen Apt.No:9/3 K:2 D:3 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Müjdecioğlu Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Müjdecioğlu Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Müjdecioğlu Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Müjdecioğlu Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gizem Müjdecioğlu Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Müjdecioğlu Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gizem Müjdecioğlu Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gizem Müjdecioğlu Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Gizem Müjdecioğlu Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gizem Müjdecioğlu Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Gizem Müjdecioğlu Demir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.