Diyetisyen Randevusu
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Dyt. Gizem Nur Kaplan
Üniversiteden 3,42 ortalama ile Onur Öğrencisi olarak mezun oldu.
İyi düzeyde Korece ve İngilizce biliyor.
Katıldığı Eğitimler ve Sertifikasyon Programları:
Beslenme ve Psikoloji Eğitimi, 2018, Ankara
Mikrobiyotada Klinik Yaklaşımlar, 2018, Ankara
Psikodiyet Workshop Program, 2018, Ankara
cy...
Canım diyetisyenim, kendisinin desteğiyle 55 kiloya ulaştım. Daha önce de diyetisyene gitmiştim hazır listeler vermişlerdi ve günlük hayat koşturmacasında saatleri öğünleri tutturamıyordum. Ama Gizem hanım tüm listeyi benim saatlerime göre ayarladı. Sevdiğim şeyler listemde, Sevmediğim şeylerin alternatiflerini öğretiyor. Hayat boyu uygulayacağım bilgiler öğreniyorum kendisinden:) daha sağlıklı ve mutluyum, teşekkürler Gizem hanım
f.....
Gizem Nur hocam, gerçekten çok ilgili bir diyetisyen. Diyet sürecimizde, diyet listelerini bizim çalışma şartlarımıza ve isteklerimize göre özel olarak ayarlıyor. Her türlü sorunuza hemen dönüş yapıyor ve sürekli sizinle iletişim halinde. Gizem Nur hocam sayesinde sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi başardım ve hedefime ulaşmaya adım adım ilerliyorum. Kendisine çok teşekkür ederim.
b....ç
Gerçekten çok ilgili anında cevap veriyor. 1 ayda 8 kilo verdim hemde hiç sıkılmadan kesinlikle çok iyi. Aynı zamanda alternatifler verip öğretmeye çalışıyor. Herkese tavsiye ederim.
ay...a
Sürecin başından sonuna kadar ilgisini asla eksik etmeyen Gizem hanıma çokça teşekkürlerimi iletmek istiyorum Hedeflediğim kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşıp yaşamına uygulayarak devam ettim, çok ama çok teşekkür ederim
Ben gayet memnunum kendisinden, çok güzel destek oluyor.Motivasyonumu da yükseltiyor, iyi bir şekilde ilerliyoruz.Benim insülin direncim vardı, biraz zor da olsa kilo verdim.Tansiyon problemim vardı, ilaç kullandığım halde yüksek çıkıyordu ve o düzeldi.1 ayı geçti, 5.5 kilo verdim.Evde olan ürünlerle, rahatlıkla, aç kalmadan listelerimi uyguluyorum.Çok motive ediyor, yargılayıcı davranmıyor. Daha çok destekleyici davranıyor.Devam etmeyi düşünüyorum kendisiyle.
g.....
Kendisi gerçekten ilgili alakalı bir diyetisyen.Eşim,ben ve kızım diyete başladık. Kızım 9 yaşında olmasına rağmen çok güzel adapte oldu.Eşim 10 kilo,ben 9 ,kızım 3 kilo verdi.Güleryüzlü, sevecen biri kendisi.Beklentilerimizi de karşılıyor.Listelerimizi bizimle birlikte hazırlıyor. Sevdiğimiz ve kolay bulabileceğimiz alternatifli listelerin olması çok güzel.Her zaman ulaşabiliyoruz kendisine. Danışmak isteyen herkese kesinlikle öneririz kendisini.
be...a
İlk defa bu kadar ilgili bir diyetisyenle karşılaştım. Diyetin aslında çirkin yemek yemek olmadığını anlamış oldum Gizem hanım sayesinde. Ve kilo verme sürecim de asla durmadı. Hiç de zorlanmadan devam ediyorum. İyi ki Gizem hanımla tanışmışım.
se...s
Tüketmeyi sevdiğim ve küçük kaçamaklar yapabildiğim bir beslenme programıyla başladık ve ilk haftada güzel sonuçlar aldık. Ramazan olmasına rağmen açlık yorgunluk hissetmeden geçiyor günlerim keyif alarak uyguluyorum.Ayrıca İlgi ve alakasına diyecek söz yok :D Yüksek motivasyonla hedefe tam gaz ileri ...
Gizem hanımla sağlıklı beslenme konusunda birlikte yol almak çok güzel. Kişiye özel yaptığı beslenme listesi diğer yasakçı diyet listelerinden çok farklı. Motivasyonumu sürekli yüksek tutmamı sağladığı ve mesajlarıma sabırla döndüğü için teşekkür ederim.
su...i
Şimdiye kadar yaptığım diyetlerde hep kilo almıştım, asla benlik değil diyordum ama Gizem hanımın sayesinde tüm fikirlerim değişti. Hazırladığı programlar ve anlık görüşmelerimiz sayesinde hem gayet lezzetli ve güzel şeyler yiyorum hem de kilo veriyorum. Kendisine çok teşekkür ederim, şüphesiz yardım isteyebileceğiniz bir diyetisyen
Gizem Nur Kaplan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Nur Kaplan, Diyetisyen. Size Gizem Nur Kaplan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Kilo Alma Diyetleri.
Gizem Nur Kaplan adresi nerede?Gizem Nur Kaplan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizli Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Nur Kaplan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Nur Kaplan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Nur Kaplan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Nur Kaplan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gizem Nur Kaplan hangi dilleri konuşuyor?Gizem Nur Kaplan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Nur Kaplan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Nur Kaplan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gizem Nur Kaplan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gizem Nur Kaplan hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Gizem Nur Kaplan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gizem Nur Kaplan hangi sigortaları kabul ediyor?Gizem Nur Kaplan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Diyetisyenler