- Uyum problemleri ile çalıştığım bu süreç içerisinde bireyin sunmuş olduğu problemleri, bu problemlerin olası sebeplerini ve çözüm yollarını birlikte araştırarak kendisini daha yakından tanıması ve var olan potansiyelini gerçekleşirmesi üzerine çalışmaktayım.
- Kurucusu olduğum Kırmızı Kapı Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’nde Yüz yüze ve online platformda bireysel psikolojik danışmanlık ve aile/çift danışmanlığı hizmetleri sunmaktayım.
- Akredite Deneyimsel Oyun Terapisi uygulayıcısı olarak çocuklarla çalışmaktayım.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Online Terapi +32 daha fazla

Konum: Kırmızı Kapı Psikolojik Danışmanlık Ve Eğitim Merkezi Oyun Terapisi

Kızımın anaokulunda gördüğü akran zorbalığı ve boşanma sürecini daha kolay atlatmak için Gizem Hanım ile oyun terapisi sürecimize başladık. Bir yıla yakın süredir devam ediyoruz. Hem çocukla oyun terapisi süreci hem sonrasında ebeveyn değerlendirmesi muazzam. Çok detaylı çalışıyor, profesyonel ve sürece hakim. Çocuğum her seansı için heyecanla geliyor. Bu süreçte anaokulu bitti ilkokul başladı ve kızım çok güçlenmiş şekilde hayatına devam ediyor. Gizem Hanım’ın rehberliğinde kendimize en güzel yatırımı yaptık. Güleryüzü, sakinliği kendinizi çok daha rahat ve samimi hissetmenizi sağlıyor. Ama profesyonel yaklaşımı her daim takdire şayan. İyi ki Gizem Hanım ile yollarımız kesişmiş. Bu bir yılı bu kadar güçlü ve kolay geçirmemiz tamamen onun sayesinde.

Arkadaş tavsiyesiyle oğlum için başvurduk. Oyun terapisi ile devam ediyorlar. 5-6 aydır gidiyoruz. Seanslar sayesinde oğlumda büyük değişiklikler var. Öfke, takıntılık ve tikleri vardı. Şu an onların hiçbiri yok. Sürecimiz güzel geçiyor. Gizem Hanım'ı ne zaman arasam döner, ne sorsam hemen cevap verir. Bu özelliğini çok seviyorum. Günlük hayatta ne zaman sıkılsak hemen yardımcı oluyor. Bunu kimse yapmıyor, seanslara gelince konuşuruz diyorlar. Bizim için çok uğraştı. Danışanına değer veriyor. Biz memnunuz.

Kızım için tavsiye üzerine başvurduk. Kekemelik problemi vardı. 1 yıldır beraberiz. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Hemen dönüş sağlıyor ve destek oluyor. Gizem Hanım iyi ve pozitif bir insan. Kişileri iyi yönlendiriyor. Maddiyata önem vermiyor, ihtiyaç halinde seansa çağırıyor. Gerek duymadığı zaman seansların aralığını açıyor. İlgili ve alakalı bir uzman. Kızım "Özledim" diyip Gizem Hanım'ı görmek için can atıyor. Doğru bir meslek seçmiş, biz kendisinden çok memnunuz.

Konum: Kırmızı Kapı Psikolojik Danışmanlık Ve Eğitim Merkezi Online Danışmanlık

Gizem hanımla 1.5 yaşından beri tanışıyoruz. Anaokuluna geçiş yapmadan önce kurumunun oyun gruplarına katılım sağladık. Oyun grupları önce ebeveynli daha sonra da ebeveynsiz katılım gerçekleştirdik. 2.5 seneye takabül eden süreçte bilişsel gelişim , sosyal duygusal gelişim ve motor becerilerinde gelişmeler kaydettik. Ev sıcaklığında çok samimi bir kurum ortamı deneyimledik. 4 yaş itibariyle okula alıştırma sürecinde beraber çalıştık. Bu süreçte çok kez vazgeçmek istedim.. Oglumdan ziyade bana da çok destek oldu.. Sürecimizi sağlıklı bir şekilde tamamladık. Okul oğlum için şuan güvenli bir ortam , eğlenceli bir aktivite alanı. Gizem hanıma emekleri özverili çalışması için minnettarız..İyiki sizinle yollarımız kesişti.. İyiki varsınız. :)

Konum: Kırmızı Kapı Psikolojik Danışmanlık Ve Eğitim Merkezi Oyun Terapisi

Gizem Hanımın verdiği öneriler sayesinde evimizdeki krizler çözüldüKızım artık kendini daha iyi yönetebiliyor. İyi ki tanımışız sizi, bize çok iyi geldiniz

Konum: Kırmızı Kapı Psikolojik Danışmanlık Ve Eğitim Merkezi Oyun Terapisi

Çok yoğun bizleri artık endişelendiren derecede korku ve kaygıları vardı. Ciddi anlamda takıntıları da başladıktan sonra psikiyatriye gitmemizi söylediler. Biz öncesinde oyun terapisi denedik ve zaman içinde korkularımızda ciddi derecede azalma olduğunu görünce doğru bir karar olduğunu anladık. Gizem hanım ilk seanstan itibaren bize sakin ve açıklıkla her şeyi açıkladı. Bu o dönemde bize çok iyi geliyordu. Hiç geçmeyecek sandığımız konular hiç kalmadı. İşinde çok bilgili ve başarılı. Bize hep güven vermişti iyi ki güvenmişiz.

Konum: Kırmızı Kapı Psikolojik Danışmanlık Ve Eğitim Merkezi Oyun Terapisi

Okula gitmeme konusunda ciddi inatlaşmalar ile ne yapacağımızı şaşırmış durumdaydık Gizem hanıma başvurduğumuzda. Bu sürece başlayana kadar yanlış uygulamalarımız da oldu. Kendisinin özellikle bize karşı sakin ve öğretici yaklaşımı ile okul sorunumuzu geride bıraktık hatta evde yaşadığımız krizler de artık son bulmuş durumda. Nasıl yöneteceğimizi kendisinden öğrendik. Çokk teşekkür ederiz.

Y
Konum: Kırmızı Kapı Psikolojik Danışmanlık Ve Eğitim Merkezi Yetişkin Terapisi

Gizem hanıma başvurmaya artık içinden çıkanadığım durduramadığım düşüncelerim ve yoğun mide kramplarım sebebi ile başvurmuştum. Uyku düzenim neredeyse yoktu. Gizem hanım ile sayesinde çok verimli bir süreç yürüttük. Uykularım düzene girdi ve mide ağrılarımdan kurtuldum. Artık kendi günlük yaşantıma motivasyonum var.

Konum: Kırmızı Kapı Psikolojik Danışmanlık Ve Eğitim Merkezi Evlilik Terapisi

Gizem hanıma evliliğimizde yaşadığımız ve çözemediğimiz sorunlar ile başvurduk. Eşim sürece katılma ve ait hissetme konusunda hep karşı tutum içindeydi o zamana kadar. Daha önce farklı uzmanlarla yürütmek istediğim iki süreçte de aktif bulunmadı ve ben de fayda sağlayamadığım için devam etmemiştim. Gizem hanım ile bütün seanslara eşim ile birlikte katıldık ve kendisinin bize çok faydası oldu. Enerjisi profesyonelliği bana her zaman güven verdi fakat eşimin de bu sebeplerle devam ediyor oluşu benim için inanması güç oldu. Tekrardan kendisine teşekkür ederiz.

Biz daha önce başka bir uzmandan destek alıyorduk, ondan sonra kendisini bulduk ve gerçekten bize çok faydası oldu. Kendisinden seans aldıktan sonra ikisi arasındaki farkı net bir şekilde gördük diyebilirim. Bu süreçte her konuda bize destek oldu, kızımla artık daha farklı bir yol alıyoruz, eskiden kızımın arkadaşlarına zarar verme gibi bir durumu vardı, ısırma alışkanlığı vardı, kendisinden destek almaya başladığımızdan beri bu sıkıntılarımızı çözdük. Bu konuda gayet iyi ve bilgi sahibi bir uzman olduğunu düşünüyorum, aynı zamanda çok güleryüzlü biri, 1-2 haftadır seanslarımıza gidemiyoruz ama önümüzdeki hafta tekrar kaldığımız yerden devam edeceğiz.