Uzm. Fzt. Gizem Selin Pekmez
Mansuroğlu Mahallesi 288/4 Sokak No:16/34, Bayraklı

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Uzm. Fzt. Gizem Selin Pekmez Diğer

Omuzumdaki uzun süren ağrılar ve hareket kısıtlılığı sonrasında çekilen MR sonucunda kas yırtığı olduğunu öğrendim. Doktor görüşlerinde ameliyat olabileceğim söylendi ama fizik tedavi ile bir ihtimalle gerek olmayacağı anlatıldı. Gizem hocamla birlikte 2,5 ay birlikte çalıştık ve omuz ağrılarım artık yok ve kolumu çok rahat kullanıyorum. Detaylı bir şekilde bana tüm süreci anlattı ve gerçekten yakından ilgilendi.

Konum: Uzm. Fzt. Gizem Selin Pekmez Diğer

Gizem hanımla yaklaşık iki ay önce oğlumun boyun kamburu sebebiyle tanışıp fizyoterapiye başladık. Tedavi süresince yapmamız gereken hareketler dikkatli olmamız gereken durumları verdiği hareketler de hangi bölümün çalışmasını isteyip istemediklerini ayrıntılı bir şekilde açıklayarak gösterdi. Oğlumun boyun kamburu 2 ayda düzelme oldu. Kesinlikle her durumu ince ayrıntısına kadar değerlendirip açıklayan süreç kontrolünü çok iyi sağlayan işini çok iyi yapan bir Fizyoterapist.

Konum: Uzm. Fzt. Gizem Selin Pekmez Diğer

Gizem hanım rahat tavırlarıyla olsun, sevecenliliğle olsun,alçak gönüllülüyle olsun,mütevaziliğiyle olsun müthiş bir doktor. Eşim geçirdiği kaza sonucu rahat oturamıyordu ve geçirdiği ameliyatı sonucunda Gizem hanımın verdiği fizik tedaviyle ve tüm ilgisiyle eşim suan daha rahat oturabiliyor. Kendisine müteşekkiriz. İyi ki onun gibi tatlı,sevecen,mütevazi,alçakgönüllü ve işinde uzman bir doktorla tanışmışız. İyi ki varsınız hocam. Sevgilerimiz ve saygılarımızla..