Osteopati ile “Hastalık yoktur , hasta vardır” ve “Vücut bir bütündür.” ilkeleri ile gelen hastaya bütüncül bakmayı öğrendim. Asıl önemli olanın semptomu yok etmek değil, semptomu ortaya çıkaran nedeni ortadan kaldırmak olduğuna inanıyorum. Osteopati tam olarak burda devreye giriyor ilaç ve cerrahi müdahaleye gerek kalmadan kişinin yaşam kalitesinin arttırmayı hedef alıyor.
2017'den beri kendi kliniğimde hem teröpatik egzersiz yaptırıyorum hem de hasta almaktayım. Mesleğimi keyifle icra etmekteyim ve sizlerin yaşam kalitesini arttırmak için kendimi bir çok anlamda geliştirmeye devam etmekteyim .
Bağırsak Terapisi
Topuk Dikeni Tedavisi
Çene Terapisi
İnme Rehabilitasyonu
Plena Physio&Pilates
Gizem hanıma bel ve kalça ağrısı şikayetiyle gitmiştim muayene ve tedavi süreci çok başarılı geçti. Güler yüzü, bilgileri ve pozitif yaklaşımı ile çok memnun kaldım.
h...
Gizem Hanıma tesadüfen ulaştım. Pilates salonlarının önünden geçerken gördüm ve kendisiyle tanıştım. Şiddetli bel ve kalça ağrım vardı, diş sıkmalarım vardı. Gizem Hanım'ın osteopat olması da ayrıca benim için önemliydi. Başarılı bir şekilde yaptığı uygulamalarla tedavi sürecim beni çok rahatlattı. Çevremde tavsiye ederim, işinin ehli bir fizyoterapist.
em...n
Gizem Hanım yıllardır çektiğim çene aĝrılarım konusunda cok yardımcı oldu. Kronik olan aĝrılarım ilk defa iyileṣme gősterdi ve her gun yașadığım büyük ağrılarım artık hiç olmuyor. Kendisini herkese tavsiye ediyorum.
ş....z
Merhaba. Spor yaparken omuz sakatlığı yaşamıştım. İlgisi,bilgisi mükemmel.Sağlığımla ilgili kendisinden görüş almadan hareket etmem. Pozitif yaklaşımından da çok memnun kaldım.
öz...n
Tenisçi dirseğim için başladığım tedavi sürecine bütünsel olarak tüm beden ve sinir sistemi olarak devam ettik. Sorunlarımı çok iyi anlayıp nasıl müdahale etmesi gerektiğini çok iyi bilen birisi Gizem Hanım. Onun gözetiminde pilatese de devam ediyorum. Ağrılarım ve duruşumla ilgili epey bir yol katettik.
b...
Başlangıçta oğlumun içe basma problemiyle ilgili görüşlerini almak istemiştik. İlk randevumuzdan itibaren hem içe basma hem de tüm vücudun dengesi ve duruşuyla ilgili bir takip sürecine girdik. Kendisinin uygulamaları, egzersiz önerileri ve takibiyle oldukça ilerledik. Sürecimiz devam ediyor. Kendisiyle iletişimimiz, ilgisi ve bilgisiyle yönlendirmelerinden memnunuz. Benzer konularda ihtiyaç duyduğunu belirtenler olduğunda gönül rahatlığıyla yönlendiriyoruz.
d...
Gizem Hanım'a danışan arkadaşlarım aracılığı ile ulaştım. Migren + sırt ve boyun ağrısı sebebiyle başvurdum. Bilgisinden ve yaklaşımından çok memnun kaldım. İlk seanstan sonra bile hayatımda önemli değişimler oldu, ağrılarım azaldı. Kendisiyle düzenli olarak görüşmeye ve danışmaya devam edeceğim, kesinlikle öneriyorum.
ö...
Kendisini gitmiş olduğum başka bir osteopat aracılığıyla sosyal medya üzerinden keşfetmiştim. Yıllar boyunca geçmeyen şiddetli kürek ve köprücük kemiği ağrısı ile gittim kendisine. Gizem Hanım'a başladığımda pilates ile ağrıları zapt etmek konusunda biraz yol almıştım ama kökünü kurutamıyordum. Kendisi alanında çok bilgili. Benim durumumu anladı, buna göre manuel terapi osteopati seanslarımıza başladık ve eve de egzersizler verdi. Hepsi nokta atisiydi. Vermiş olduğu egzersizlerle süreç içinde yoğun ağrılarımda azalma oldu. Halen sporla beraber kendisine gitmeye devam ediyorum. Güven verdiği ve hikayemi bildiği için onun gözetiminde olmak doğru geliyor.
h...
Gizem Hanım'a bir tanıdık aracılığıyla ulaştım. Bel ve boyun çevremdeki sıkıntılarım için görüşmek istedim. Gizem Hanım, tüm sorunlarımı büyük bir dikkatle dinleyerek nasıl bir tedavi süreci uygulayabileceğimizi ve asıl sorunumun nereden kaynaklı olduğunu tüm detaylarıyla çok net ve anlaşılır bir şekilde anlattı. Benim için en önemli şeylerden biri, hastanın sorununu ve kaynağını anlayabilmesi. İki sefer geldim ve 3. seansımızı sabırsızlıkla beklemekteyim. Sorunlarımın en kısa sürede sona ereceğine inanıyorum.
m....u
Gizem hanımı iki yıldır geçmeyen sırt ağrıma tedavi ararken buldum,çok güleryüzlü ve tatlı dilli,ayrıca donanımlı bir fizyoterapist.Şimdi de barsak terapisi uyguluyoruz,iyi sonuç alacağıma eminim :)
Gizem Şimşek Seçkin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Şimşek Seçkin, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Gizem Şimşek Seçkin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizik Tedavi, Osteopati, Manuel Terapi, Hamile Pilatesi, Bel - Boyun Fıtığı, Ortopedik Rehabilitasyon, Manuel Lenf Drenajı, Bemer Fiziksel Damar Terapisi, El Rehabilitasyonu.
Gizem Şimşek Seçkin adresi nerede?Gizem Şimşek Seçkin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostancı Mah.Tariki Has Sk. 2,Tavukçuoğlu İş Hanı Kat:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Şimşek Seçkin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Şimşek Seçkin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Şimşek Seçkin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Şimşek Seçkin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gizem Şimşek Seçkin hangi dilleri konuşuyor?Gizem Şimşek Seçkin ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Şimşek Seçkin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Şimşek Seçkin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gizem Şimşek Seçkin hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Gizem Şimşek Seçkin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler