Lisans eğitimini tamamladıktan sonra, bir yıl boyunca klinik stajını Özel Liman Aile Danışmanlık Merkezi’nde gerçekleştirmiştir. Aynı dönemde Mavidere Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Otizm spektrum ve davranış bozukluğuna sahip çocuklarla çalışmış ve Vita Psikolojik Danışmanlık merkezinde danışan görmüştür.
Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini Prof. Dr. Hakan Türkçapar tarafından tamamlamış, çift aile terapisi eğitimini ise Hürol Fışıloğlu’ndan almıştır. Şema Terapi Eğitimi’ni Prof. Gonca Soygüt’ten almıştır. Türk Psikologlar Derneği tarafından verilen çocuk testleri eğitimi almış olup, WISC-4 ve nöropsikolojik test uygulayıcısıdır. Aynı zamanda Türk Psikologlar Derneği üyesidir.
Şu anda Psikiyatrist Aslı Aktümen Muayenehanesi’nde yetişkinlerle psikoterapi çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca, sanat ve sinematerapi üzerine eğitim ve alanyazın çalışmalarına devam etmektedir.
Psikolojik Sağlamlık Programı
Hastalık Hastalığı (Hipokondriyazis) Tedavisi
Nöropsikolojik Değerlendirme
Nöropsikolojik Testler
Aslı Aktümen Muayenehanesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Progresif Kas Gevşeme Tekniği
İz Sürme Testi
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
m ...
Gizem Hanım ile iyi ki yollarımız kesişmiş. O kadar naif, güler yüzlü ve bir o kadar da samimi. Gizem Hanım sayesinde 33 yaşımda gerçek ben ile tanıştım. Tedavi sürecinde tavsiye ettiği kitaplar ve verdiği ödevler ile hızlı bir şekilde ilerledik. Şu an bambaşka ve tüm şikayetlerimden arınmış bir ben varım. İyi ki varsınız Gizem Hocam.
e....a
Sosyal ankisetiye ile terapiye başlayan kızım şu an dijital içerik üreticisi olarak sosyal medyada var ise Gizem hanımın dokunuşu sayesindedir. Burada yorumlara bakarak karar vermiştik kendisine gitmeğe, belki bizim gibi çıkış yolu arayan birileri var ise diye yazmak istedim. Evet terapi süreci hiç kolay değil, başlamak zor gelebilir ama lütfen kendinizi sıkışmış hissediyorsanız veya sorununuz her ne ise yardım almaktan çekinmeyin Gizem hanımdan. Size çiçek bahçesi vadedemez evet ama yaşamınızı bir çiçek bahçesine çevirmeniz için içinizdeki gücü farketmenizi sağlayacaktır. Kızımın ergenlik süreci boyunca yoluna ışık tuttu ve içindeki gücü farketmesini sağlayarak kendini ifade etme potansiyelinin artmasını sağladı.
e....g
Sanırım 2020 Mart ayıydı Gizem Hanım' la tanışmamız aynı zamanda kendimle buluşma serüvenimin başlangıcı. Depresyon, yoğun yalnızlık ve boşluk hissi sebebi ile ilgili başlayan psikolojik destek süreci boyunca başka neler neler çıkarabildiğine şaşarsınız. Uyguladığı şema terapi yöntemleri ve bunun farkındalıklarıyla daha anlamlı bir hayatın içindeyim şimdi.
Kendisi ile her zaman büyük bir memnuniyetle görüştüm. Profesyonelliği ve sıcak kanlılığı bir arada bulunduran desteklerine her zaman minnettar olacağım.
O ilk gün onun yerine başka birine gitmiş olsaydım, devam eder miydim diye hep düşünmüşümdür. İçtenlikle tavsiye edebilirim.
3 yıldır terapim devam ediyor ve hayatımdaki çoğu şeyin değişmesine vesile oldu. Öncelikle işini gerçekten iyi yapıyor. Terapi esnasında gerçekten yardımcı olma amacı güttüğünü hissediyorsunuz. Şema terapisi uyguluyor ve şemaların farkına varıp buna göre duygu ve düşüncelerimi kontrol etme ihtiyacı hissediyorum. Tükenmişlik sendromum vardı ve bu da geçti. Referans aracılığıyla görüşme sağlamıştım ve ben de başkalarına referans oluyorum. Bir başkası için de zaten referans oldum.
Gizem Hanım çok ilgili ve gerçekten danışanına güven veren biri. Süreci çok profesyonel yürüttüğü için 4. senemi doldurdum. Bazen bırakmak istediğinizde desteğiyle bırakmadan devam edebiliyorsunuz. Bilgi birikimi, önerdiği kitaplar ve yapabileceği başka bir şeyde mükemmel fikir veriyor. Bilmediklerinizi sayesinde öğrenebiliyorsunuz. Olumlu yönde değişimler yaşadım ve bunu hayatıma entegre edebiliyorum. Belirli yönlendirmeleri tabii ki yok seanslarda, ne yapmak istediğimi nasıl yapmak istediğimi net bir şekilde görebiliyorum. En önemlisi, uygulamaya geçmek için kendimce cesaret bulabildim. Gizem Hanım'a bence herkes gitmeli.
Gizem Hanım'la çok uzun zaman önce ilk görüştüğümüzde hemen kanım ısınmıştı ve bu şekilde devam ettim. Kendisiyle karşılaşmasaydım, sonraki süreçte psikolojik destek almaya devam eder miydim diye düşünüyorum. 3 yılı aşkın bir süredir kendisiyle görüşüyorum. İlk başladığımızda seanslarımız daha sıkken şimdi aralıkları açıldı, ama görüşmeye memnuniyetle devam ediyorum. Uzun vadede olan bir süreç. Kendimle tanışma sürecinde çok iyi bir yol gösterici oldu. Bazı konularda özgüvenim zaten yerindeydi ama hayatın diğer alanlarında da özgüvenimin sağlanmasında büyük katkıları oldu.
c.....
Gizem Hanım çok güler yüzlü, çok bilgili bir uzman. Kendisinden çok memnunum. 1 senedir danışmanlık hizmeti alıyorum ve devam ediyorum. 15 günde ayda 1 muhakkak görüşüyoruz. Kesinlikle kendisini tavsiye ediyorum. Öfke kontrolü açısından daha kontrollüyüm. KNe istediğimin ve istemediğimin daha farkındayım. Açıkcası daha mutlu biriyim.
h....s
Gizem Hanım'a daha önce kendisi ile görüşen bir arkadaşım vesilesiyle ulaştım. Ve neredeyse 1 yıl seanslarda birlikteydik. Anksiyete ve panik bozukluklarımı en derin sebeplerini keşfederek atlatmama çok büyük katkı sağladı. Hem bilişsel davranışçı terapi hem de şemalar üzerinden çalıştık birlikte. Seanslar dışında acil bir durum olması halinde ulaşabileceğimi bilmek çok güven vericiydi. Güler yüzü, işini titizlikle yapması ve daha birçok sebeple tavsiye ediyorum kesinlikle :)
Gizem Hanım, oldukça profesyonel alanında uzman birisi. Öncelikle seanslara vaktinde başlatıyor gecikme yaşamıyorsunuz. Sonra gerektiğinde sizi bilgilendiriyor. Farkındalığınızın artmasını sağlıyor. Acil durumlarda ulaşabiliyorsunuz. Benim hayatım kapkaranlıkken birlikte güneşi açtırdık.
Gizem Hanım çok iyi, naif bir psikolog. Benim farkındalığımı artırdı. 8 seans danışmanlık hizmeti aldım şu anda devam etmiyorum. Seanslardan sonra geçmişteki travmalarımın neden kaynaklandığını fark ettim. Aldığım seanslardan memnun kaldım.
Gizem Torunoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Torunoğlu, Psikoloji. Size Gizem Torunoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Psikolojik Sağlamlık Programı, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi.
Gizem Torunoğlu adresi nerede?Gizem Torunoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenikaraman Mahallesi Umi Plaza Kat 1 Daire 5 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Torunoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gizem Torunoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gizem Torunoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Torunoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Gizem Torunoğlu hangi dilleri konuşuyor?Gizem Torunoğlu ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Gizem Torunoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Torunoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gizem Torunoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Gizem Torunoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar