Diş Hekimi Randevusu
Protetik Diş Tedavisi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Sivas
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
İmplant Üstü Protezler
he...i
Gizem hocaya e-max kaplama ile gülüş tasarımı yaptırdım, tedavi sürecinde çok tedirgin olsam da işlem bittikten sonra tatmin edici bir tabloyla karşılaştım. Dişlerim gerçekten çok güzel ve doğal oldular. Süreç boyunca gösterdiği nezaket ve sabırdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum
i̇...i
Gizem hocamla yaklaşık 2 ay önce tanıştık muayenehanesine bilgi almak için gitmiştim. Ağız yapımındaki durum üniversitede numunedeki Doktorlar tarafından olumsuz yönde çok uzun bir süreç olduğunu söylemişlerdi. İşlerinde iyilik bazı bölgelerde de eksik dişlerim vardı. Bilgi almak için gittiğimde Gizem hanım beni o kadar güzel bilgilendirdi ve çok yapıcı konuştu ben de direkt olarak diş çekimi ile beraber tedaviye başladım. Bugün itibariyle alt üst çenemde kaplamalar yapılarak önceki halinden kat ve kat Üstün aynı zamanda gülüş tasarımına sahip görsel oluştu. Çok mutluyum,huzurluyum tarifsiz bir sevinc icindeyim. Cok cok tesekkur ederim. İşini hakkiyla yapan severek yapan herkes kuskusus basarili olmustur. Gizem hocamda cok basarili bilgili ve donanimli kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
Normalde o koltuğa oturmaya çok korkuyorum ama Gizem hocam işlemin nasıl olacağını güzelce anlatıp çok rahatlattı beni. Eli çok hafif uyuşturduğunu hissetmedim bile dolgu ve yirmilik diş çekimi yaptırdım ben anlamadan tüm işlemlerim bitmişti çok memnunum teşekkür ederim herkese tavsiye ediyorum
Hasta
Kırılan dişim için acil olarak gittim. Dr. Gizem hanım gerekli müdahaleyi yaparak tedavimi gerçekleştirdi. Dr Gizem hanıma ve tüm çalışanlara ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.
ru...k
Gizem hanım sayesinde artık gülerken agzimi kapatmıyorum.İmplant tedavisi ve zirkon kaplamalar ile kendime olan güvenimi tekrar kazandım.Ayrıca yaptığı diş sıkma botoksu ile sabahları çene kaslarımın ağrısından kurtuldum.Güleryüzü ve sabrı için çok teşekkür ediyorum.
ö....g
Gizem hocaya beyazlatma yaptırdım dişlerim çok hassas ve çatlaklar olmasına rağmen sıfır sızıyla çok rahat bir süreç geçirdim. Dişlerim tam istediğim gibi oldu. Gizem hocama çok teşekkür ederim :)
Gizem hanımla ön altı dişime beyazlatma ve daha sonra gülüş tasarımı planlaması yaptık. Yapılacak işlemleri en ince ayrıntısına kadar anlattı ve işlemler sırasında hiçbir rahatsızlık hissetmedim. Gülüşüm muhteşem oldu, görüş yazmak için birkaç hafta bekledim. Dişlerimden şuan çok memnun olduğum için yazmak istedim, kendisine çok teşekkür ediyorum.
me...
Gizem hanım hem hanımefendiliği ile hem de güler yüzü ile kesinlikle ilk sırada önerebileceğim bir hekim. Kanal tedavili diş çekimim için gitmiştim üstelik dişim kırılmış ve kötü bir durumdaydı. Bu sebeple çekimden korkuyordum da ama Gizem hanım gerekli işlemleri güzelce anlattı ve korkumu yenmemi sağladı. Diş çekimim bittiğinde hiçbir şey hissetmemiştim bile üstelik çekim esnasında dahi sürekli bilgilendirmeler yapıyordu. Korkarak tedirgin gittiğim klinikten gerçekten büyük bir sevinçle çıktım. Çekim sonunda sevinçten ağlayacaktım nerdeyse, o kadar kolay geçmişti ki. Hekimlik mesleğinin hakkını sonuna kadar verdiğiniz için size tekrardan çok teşekkür ederim iyiki varsınız .
Gizem Yeşilyurt Gülmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Yeşilyurt Gülmez, Protetik Diş Tedavisi, Diş Hekimi. Size Gizem Yeşilyurt Gülmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Kontrol Randevusu, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş İmplantı, İmplant, implant protez, İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri, Cerrahi İmplant.
Gizem Yeşilyurt Gülmez adresi nerede?Gizem Yeşilyurt Gülmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Yeşilyurt Gülmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Yeşilyurt Gülmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Yeşilyurt Gülmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Yeşilyurt Gülmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gizem Yeşilyurt Gülmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Yeşilyurt Gülmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gizem Yeşilyurt Gülmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gizem Yeşilyurt Gülmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Gizem Yeşilyurt Gülmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.