h....ş
43 yaşında ilk kez Başkent ünv.hast.tüpbebek mrk. başvurdum.birdizi tedavi gördüm.tek yumurta elde edildi.19.07.2024 embriyo trasferi yapıldı.henüz transferin10.günde iken,29.07.2024'de 3 gündür geçmeyen baş ağrısı,ateş şikayeti, biten ilaçlarımı yazdırmak için üniteye gittim.dr,hemşire hiç kimseyoktu embriyo ünitesi dahi kapalıydı.herkesin tatile gittiğini söylediler.dr unuza mesjla ulaşın denildi. tedavinin en önemli safhası olan,Embriyonun tutunma evresinde ilaç alabilirmiyim?veya netür bir ilaç kullanmalıyım?vs.sorularıma cevap alabileceğim kimse kalmamıştı merkezde.Göğşen by msj 5saat sonra gördü.tedavi negatif sonuçlandı.5kez hasteneyi aradım bir yetkili bulamadım.nihayet 08.08.2024 hastaneden arandım, dr'un tatilden döndüğünü söylediler. Göğşen byin uygun old.birgün randevu istediğimi söyledim,dra sorup dönelim dediler.hala bana randevu verecekler.Hastaneden dönen olmadı. böylesine hassasiyet isteyen bir tedavi sonrası,bilgilendilmedim.Farklı bir merkezde tedavime devam ediyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
se...a
Göğşen hoca tanıdığım en detaycı ayrıntılara özen gösteren bir hekim. Tup bebek ve gebelik sürecinde aklımda hiç soru işareti bırakmadan tum sorularıma ayrıntılı cevap veren. Gebeligim boyunca yaşadığım sorunlarda hep bana empati ile yaklaşan canım hocam. 21 aralıkta 2. mucizemi kucağıma aldim sayenizde iyi ki varsınız. Hiç düşünmeden gidilecek bir hekim.
Gögsen hocamla 35 yasimda tanistim.yumurta rezerv azligim vardi.ilk tup bebek denemesi olumsuz olunca hic ara vermeden ikinci deneyi yapti ve kizim su an ilkokul 1. Sinifta.hocam bir psikolog gibi sakin sakin konusup ruh halinizi iyi anliyor.umarim isteyen herkesin bir evladi olsun Allah aratmasin.tup bebek konusunda gogsen hocaya guvenebilirsiniz.
ce...
benim biricik doktorum. Her hastasına ayrı özen ilgi gösteren bir insan . Daha önce o kadar çok hastane, doktor gezdim ki hiç biri sıkıntımın ne olduğunu söylemeden tedaviye başladı ve bu beni her defasında çok yıprattı .
Göğşen beyin ilk muayenesinde her şeyi söylemesi ve tabiki güven vermesi,arkadaş gibi konuşup sohbet etmesi en önce de sanırım mükemmel bir insan olması . Önce Rabbimin Sonra da onun vesilesi ile ilk aşılamada gebe kaldım . Ve şansım o kadar azdı ki , o kadar çok sıkıntım var dı ki . Gözünüz kapalı Göğşen beye güvenin hanımlar hiç bir tereddüt etmeden sadece ona sıkıntılarınızı anlatın. Mesajlara aramalara en ufak bi soruya anında cevap verir benim biricik hocam. Rabbim sizden razı olsun her zaman dualarımdasınız
el...f
Buraya yorum yapmak istedim çünkü yorumun ne kadar önemli olduğunu biliyorum ben de bu yorumlara bakarak karar verdim .Göğşen hocamla Ekim 2020 de tanıştık, ilk randevumuzda bize verdiği güvenle yaklaşık 6 ay gibi bir süreç sonucunda 2 dondurulmuş embriyonun 1 tanesi 5.güne gelebildi ve 14 Nisan 'da transferim gerçekleşti sonucum 10 gün sonra belli olacak ama Göğşen beyin elinden gelenin en iyisini yaptığını bildiğim için gönlüm o kadar rahat ki zira onundaolumlu/olumsuz herşeyi söylemesi bizim için + bir durum, empati yeteneği muazzam ,işine bu kadar sadık olması gibi özellikleri gönül rahatlığıyla ona inancımızı arttırıldı.Keske sizinle daha önce tanışsaydık dedim hep.Bundan sonrası Allahın takdiri, inşallah herşey çok güzel olacak Herşey için çok teşekkür ederiz
f.....
Kendisi sadece mukemmel bir hekim degil,tedavi sırasında bi arkadas, bi yakınınız,bi akrabanızdır.sizinle birlikte sevinir,olumsuzlukta ise en büyük destekcinizdir.olumsuz sonuclanan tedavilerimiz de vardi ama hic baska bir dr düşünmedik. gogsen hocamla 2 aşılama 2 tüp bebek denedik. ne sorduysak yanıtladı,dinledi,anlatti.cok şükür simdi ikizlerime gebeyim.Allahim isteyen dileyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde biz de kucagimiza alalim insallah.gogsen hocamı gözüm kapalı tavsiye ediyorum herkese.
gu...k
Gittiğim başka bir doktorun genel anestezi altında ve 1 gece yatışla yapabileceğini belirttiği uterus polip operasyonumu lokal anesteziyle (acıya dayanamama durumum olursa da sedasyon yapılacaktı) 5 dakika gibi kısa bir sürede ofis histeroskopi ile gerçekleştirdi. Operasyon sırasında da sonrasında da hiçbir ağrı ve sıkıntı yaşamadım. Kontrollerimde de hep ilgili ve güler yüzlü. Kendisiyle karşılaştığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz.
mu...i
Göğşen hocamdan allah razı olsun 6 senelik mücadelemizde okadar sorun yaşamışken göğşen hocamlatanıştım ve ilk dememizde pozitifle+ sonuçları ve biz kendisine sonukadar güvendik ve çok memnun kaldık ? Kelimeler yetmez ( mehmet göğsen ) hocamı çok teşekürler?eşim şuan 1 aylık hamile
.....
Gögşen hoca anlatmakla bitmez ki ailecek hayatımızdaki en büyük şansımız gögşen hocayla yollarımızın keşismesiydi... mükemmel bir hekim sizi çok iyi anlıyor rahatlatıyor ve bu süreçte desteğini hiç eksik etmiyor , muanesi tedavi yöntemleri her konuda 1tane...
ay...n
Gogsen hocayi anlatmak icin bi kelime bulamiyorum
Biz kendisini cok seviyoruz
Gogsen hoca sen 1 numarasin
sen bitanesin bizim icin.
(Ayfer Alkan)
Göğşen Mehmet Önalan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Göğşen Mehmet Önalan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Göğşen Mehmet Önalan adresi nerede?Göğşen Mehmet Önalan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Göğşen Mehmet Önalan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Göğşen Mehmet Önalan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Göğşen Mehmet Önalan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Göğşen Mehmet Önalan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Göğşen Mehmet Önalan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Göğşen Mehmet Önalan hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Göğşen Mehmet Önalan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Polatlı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (6)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları