Elazığ, Göğüs Cerrahisi
Olgunlar Mah. Atatürk Blv. No:5, Elazığ • Harita
Elazığ Medikal Hospital Hastanesi
Göğüs cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaRızaiye Mah.İnönü Cad., Elazığ • Harita
Prof. Dr. Akın Eraslan Balcı
Üniversite Mah., Elazığ • Harita
Göğüs cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Anatomi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti Daha fazlaÜniversite Mah., Elazığ • Harita
Göğüs cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Cerrahi onkoloji Daha fazlaHarput Yolu, Elazığ • Harita
Doç. Dr. Alper Gözübüyük
Harput Yolu, Elazığ • Harita
Op. Dr. Abdülvahap Haroğlu
Rızaiye Mah.İnönü Cad., Elazığ • Harita
Ass. Dr. Derya Özdemir Tüten
Üniversite Mah., Elazığ • Harita
Op. Dr. Mustafa Yaşar Aydın
Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi
Ulu Kent Mahallesi Onbaşı Sokak No:99, Elazığ • Harita
Elazığ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Elazığ bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Elazığ bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Cerrahları
Elazığ bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Göğüs Cerrahları
Elazığ bölgesinde Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı kabul eden Göğüs Cerrahları
Elazığ bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Elazığ bölgesinde SenCard kabul eden Göğüs Cerrahları