Göğüs Cerrahisi, Kumlu, Hatay
Özel Vega Hastanesi
Göğüs cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaKazimiye Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No:6, Çorlu • Harita
Özel Vega Hastanesi
Sanatoryum Cad., Keçiören • Harita
Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Harran Üniversitesi
Göğüs cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Neonatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Embriyoloji ve histoloji, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaŞehitlik Mah. Meteroloji Cad., Şanlıurfa • Harita
Harran Üniversitesi
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, İstanbul • Harita
İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe • Harita
İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Barbaros Bulvarı, İstanbul • Harita
Gümüşhane Sağlık Müdürlüğü
Acıbadem Cad.Tekin Sok.No:8, Kadıköy • Harita
Acıbadem Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi
Tıbbıye Cad.No:13, Kadıköy • Harita
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Bağdat Cad. Tekül Apt. No:181 Çiftehavuzlar, İstanbul • Harita
Ilgaz Doğusoy Muayenehanesi
İnönü Cad. Okur Sok. No:20 Kozyatağı, Kadıköy • Harita
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1, Üsküdar • Harita
Acıbadem Altunizade Hastanesi
Konya Meram Devlet Hastanesi
Göğüs cerrahisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaHacı Şaban Mahallesi Yeni Meram Caddesi No:97, Meram • Harita
Konya Meram Devlet Hastanesi
Op. Dr. Tevrat Özalp