Göğüs Cerrahisi, Kumlu, Hatay
Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No:2L, Başakşehir • Harita
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi
İstanbul Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi
Göğüs cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaDoğan Sok.İstasyon, Kartal • Harita
İstanbul Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi
Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli • Harita
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Alman Bahçeşehir Medical Center
Göğüs cerrahisi, İç hastalıkları, Dermatoloji
, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri Daha fazlaBulgurlu Mahallesi Ticaret Merk. Ark. Defne 01 Blok Hoşdere Köyü, İstanbul • Harita
Alman Bahçeşehir Medical Center
Rize Devlet Hastanesi
Göğüs cerrahisi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Anatomi, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaEminettin Mahallesi Atatürk Caddesi No:233, Rize • Harita
Rize Devlet Hastanesi
Çankırı Devlet Hastanesi
Göğüs cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaKırkevler Mahallesi Kastamonu Caddesi No:260, Çankırı • Harita
Çankırı Devlet Hastanesi
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Çiftlik Mahallesi İhsaniye Hastane Cad., Kocaeli • Harita
Kocaeli Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, Zeytinburnu • Harita
İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın, Aydın • Harita
Adnan Menderes Üniversitesi
Gaziler Cad. Tepecik, Konak • Harita
İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita
Medicana International Ankara