Göğüs Hastalıkları, Ataköy 1., Bakırköy
Adnan Kahveci Bulvarı No:137 Siyavuşpaşa Mah., İstanbul • Harita
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, Zeytinburnu • Harita
İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği Daha fazlaAdnan Kahveci Bulvarı No:137 Siyavuşpaşa Mah., İstanbul • Harita
Çobançeşme Mah. Fatih Cad. Okul sok no:2 Yenibosna, Bahçelievler • Harita
Özel Nisa Hastanesi