Göğüs Hastalıkları, Kumlu, Hatay
Sanatoryum Cad., Keçiören • Harita
Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Tepebaşı Mah. Hastane Cad., Mardin • Harita
Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli • Harita
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Eslife Hospital Esenyurt
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaBattal Gazi Mahallesi Esen Caddesi No:127, Esenyurt • Harita
Eslife Hospital Esenyurt
Özel Rize Tıp Merkezi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Hematoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaÇarşı Mahallesi Kamburoğlu Sokak No:6, Rize • Harita
Özel Rize Tıp Merkezi
Özel Doktor Bayram Öztürk Hastanesi
Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaFatih Mahallesi Yavuz Bulvarı No:15, Pursaklar • Harita
Özel Doktor Bayram Öztürk Hastanesi
Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaYalı Mahallesi Sahilyolu Sokak No:16 Dragos, Maltepe • Harita
Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
Tokat Turhal Devlet Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaZile Cad., Turhal • Harita
Tokat Turhal Devlet Hastanesi
Tokat Erbaa Devlet Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaTepe Mah. Killik Cad., Erbaa • Harita
Tokat Erbaa Devlet Hastanesi
Tokat Zile Devlet Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen Daha fazlaİstasyon Cad., Tokat • Harita
Tokat Zile Devlet Hastanesi
Van Askeri Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Kadın hastalıkları ve doğum, Diş hekimi Daha fazlaCumhuriyet Mahallesi İskele Cad., Van • Harita
Van Askeri Hastanesi
Şanlıurfa Verem Savaş Dispanseri
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları
Barış Mahallesi, Şanlıurfa • Harita
Şanlıurfa Verem Savaş Dispanseri
Şanlıurfa Suruç Devlet Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaAtatürk Cad., Suruç • Harita
Şanlıurfa Suruç Devlet Hastanesi