Göğüs Hastalıkları, Kumlu, Hatay
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, Zeytinburnu • Harita
İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kemalpaşa Mah. Ahmet Ufuktopcan Cd, İnegöl • Harita
Bursa İnegöl Devlet Hastanesi
Özel Medar Hastanesi Gebze
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaOsman Yılmaz Mah. İstanbul Cad. No: 26, Gebze • Harita
Özel Medar Hastanesi Gebze
Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Diş hekimi, Akupunktur Daha fazlaSultanorhan Mah. İlyasbey Cad. No:38, Kocaeli • Harita
Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi
Kültür Mah. Rasim Betir Bulvarı Güven Sok No:7 daire:5, Düzce • Harita
Dr. DR. SK Clinic & Estetik (Ozon Tedavisi, Sigara Bırakma, Zayıflama, Epilasyon)
Yeni Sanayi Mahallesi 2819 Sk. No:13, Adıyaman • Harita
Özel Adıyaman Park Hastanesi
Bursa • Harita
Doktor Muayenehanesi
Kazimiye Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No:6, Çorlu • Harita
Özel Vega Hastanesi
Özel Ekol Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaKocasinan Mah. Muammer Aksoy Cad., Edirne • Harita
Özel Ekol Hastanesi
Beyhekim Mahallesi Devlethane Sokak No:8/B, Konya • Harita
Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Selahattin Eyyübi Mahallesi Aydın Aslan Bulvarı No:50, Bağlar • Harita
Diyarbakır Özel Sultan Hastanesi
Huzurevleri Mah. Urfa Bulvarı No:18, 21070 Kayapınar/Diyarbakır, Diyarbakır • Harita
Diyarbakır Özel Genesis Hastanesi