Göğüs Hastalıkları, Kumlu, Hatay
Rize Devlet Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Anatomi, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaEminettin Mahallesi Atatürk Caddesi No:233, Rize • Harita
Rize Devlet Hastanesi
Karaman Devlet Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaÜniversite Mahallesi 1984. Sokak No:1, Karaman • Harita
Karaman Devlet Hastanesi
Çankırı Devlet Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaKırkevler Mahallesi Kastamonu Caddesi No:260, Çankırı • Harita
Çankırı Devlet Hastanesi
Zonguldak Devlet Hastanesi
Ali Çetinkaya Bulvarı No:26 Alsancak, Konak • Harita
İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
Gaziler Cad. Tepecik, Konak • Harita
İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Hüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad,, Osmangazi • Harita
Anafartalar Cad.Üçgen Mevkii No:100, Muratpaşa • Harita
Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
Gaziler Cad. Tepecik, İzmir • Harita
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, İstanbul • Harita
İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi