Göğüs Hastalıkları, Güngören, İstanbul
Uzm. Dr. Yasemin Özel
Göğüs hastalıkları
Zeytinburnu, İstanbul • Harita
Yedikule göğüs hastalıkları ve göğüs cerrahisi e.a hastanesi
Ass. Dr. Ayşegül Akbaş
Göğüs hastalıkları
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, İstanbul • Harita
İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Özel Avrasya Hospital
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi Daha fazlaBeştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107, Zeytinburnu • Harita
Özel Avrasya Hospital
Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4, Zeytinburnu • Harita
Koç Üniversitesi Hastanesi
Adnan Kahveci Bulvarı No:137 Siyavuşpaşa Mah., İstanbul • Harita
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Dermatoloji
, Ortopedi ve travmatoloji, Diş hekimi Daha fazlaGümüşsuyu Cad. Maltepe Mah. No:62, İstanbul • Harita
Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul • Harita
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Gümüşsuyu Cad.Maltepe Mah. No:62, İstanbul • Harita
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği Daha fazlaAdnan Kahveci Bulvarı No:137 Siyavuşpaşa Mah., İstanbul • Harita
Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul • Harita
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi