Göğüs Hastalıkları, Konak, İzmir
Özel Egepol Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaGüneşli Mah. 507 Sk. Halide Edip Adıvar Bul. No:3, Konak • Harita
Özel Egepol Hastanesi
Uzm. Dr. Bahar Kuşçu
Bahar Kuşçu
Uzm. Dr. Muzaffer Onur Turan
Gaziler Cad. Tepecik, Konak • Harita
İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Nimet Aksel Muayenehanesi
Mimar Sinan Mahallesi 1399. Sokak No:25 Alsancak, Konak • Harita
Özel Sağlık Hastanesi
Mimar Sinan Mahallesi, 1420 Sokak , Kızılkanat Sağlık Sitesi, C Blok No: 6/20, Kat: 5, Daire: 20-, İzmir • Harita
Rıfat Özacar Muayenehanesi
Ali Çetinkaya Bulvarı No:26 Alsancak, Konak • Harita
İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
Gaziler Cad. Tepecik, İzmir • Harita
Bornova Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi Kemalpaşa Semt Polikliniği
Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Kulak burun boğaz Daha fazlaSoğukpınar Mah. Hükümet Cad. No:1 Eski Ssk Disp., İzmir • Harita
Bornova Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi Kemalpaşa Semt Polikliniği
Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak • Harita