Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
Temporal Lop Rezeksiyonu
Afyonkarahisar
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Vasküler Cerrahi
Venografi
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Afyonkarahisar
Vns(Vagal Sinir Stimülasyon Tedavisi)
X-Ray
Yapay Mesane
Afyonkarahisar
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
Şiroterapi(Sinir Dondurma)
İlgi alanları,
Endoskopik Diskektomi
Lomber Disk Hernisi (Bel Fıtığı)
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Mikrodiskektomi
Ameliyatsız boyun fıtığı tedavisi
Boyun fitiği cerrahisi
Ameliyatsız bel fıtığı tedavisi
2 yil once Afyon'da bel fitigina bagli gelisen dusuk ayaktan sonra ameliyatimi yapan saygideger dojtor oluyor kendileri. Hem cerrahi bilgisi hemde insani tavirlari ile bana sadece yurume yetimi tekrar kazanmamda degil hayata bakisimda da mesleki anlamda da (kendimde aile hekimiyim ) cok sey katmis saygi duydugum buyumdur kendisi . Analar ne aslanlar doguyor derler ya o aslan benim icin ta kendisidir . Bir abim, bir meslek buyugum ,kendisinden hem mesleki anlamda hemde insani anlamda cok sey ogrendigim biri olarak en kisa zamanda ziyaret edecegim. Insallah bu sefer ameliyat ici degil sadece tesekkurlerimi sunmak icin olur .Saygilarimla
Bel ayak ağrısı şikayetiyle gittim bel fıtığı teşhisi koyuldu ve amaliyat oldum aynı gün toparlandım mucize gibi bir hekim Allah razı olsun
al...0
Belde romatizma Hastalığımda fayda gördüm sağolsun hocam iyi bir doktordur dedavisinden memnunum teşekkürler
Sayın doktorumuz Gökalp karaarslan ile yıllardır diyalog içerisindeyiz. İlk zamanlarda tedavi için gelirken şimdilerde sadece görüşmek arada da kontrolü icabet etmek için.
Yıllardır tanıdığım her anlamda en başarılı en iyi doktor .
Sadece kendi branşında değil , her branşta en iyisi olduğunu düşünüyorum
yi...n
Ben hocamızdan memnunum 4 hasta götürdüm tedavisi olumlu.bir iki ilaç midem de rahatsızlık verdi telefonla görüşüp ilaç değişikliğine gitti. Genel olarak biz memnun kaldık
h....b
Merhabalar görkalp bey benim annemin doktoru bel fıtığı dolayısı ile tanıştık kendisiyle.Şu an ilaç tedavisi görüyor annem. Son derece başarılı vede çok güler yüzlü bir hekim. Herkese önerebilirim.
bi...r
SAYGI DEĞER GÖKALP HOCAM ;İŞNDE VE İNSANLIĞINDA 10 ÜZERİNDEN 10 ALACAK NADİR KİŞİLERDENSİNİZ .İYİKİ KARŞIMIZA SİZ ÇIKTINIZ. ALLAH HER KONUDA YARDIMCINIZ OLSUN YOLUNUZU AÇSIN. SAYGI VE SELAMLAR.
se...l
Merhabalar.ben 30 yasinda akut eklem romatizma ile yaklasik 9 yildir yasayan biriyim.fakat 1.5 yil oncesine kadar usak ozel ve devlet,ayrica istanbuldaki beyin cerrahlarin bel fitigi deyip gecistirip yillarca agriya mahkum ettikleri ben gokalp beyi tanidiktan sonra nerdeyse yok diyebilecegim kadar az agriyla ve romatizma teshisiyle daha kaliteli bir sekilde yasiyorum.ve kendisine muayene olmak icin her ay 1 saatten fazla yol gidiyorum.Allah razi olsun gokalp bey.saygilar
se...n
Ağustos ayında Gökalp bey e bel ve ayak ağrısı şikayeti ile annemi götürdüm acil ameliyat olmamı aksi takdirde sol ayağını kullanamayacağımı belirtti.Ameliyat kararımız belirttik ve 1 gün sonra ameliyat gerçekleşti. 3 gün sonra taburcu etti ancak taburcu edilirken dahi annem kendi başına yüreyemiyor ve ağrıları devam ediyordu.Evde dahada kötüleşti ateşi yükseldi tekrar konrole götürdük kanında iltihap çıktı Gökalp bey benile alakası yok deyip dahiliyeye sevk etti 3 gün tedavinin ardından tekrar taburcu edildi ancak hiçbir gelişme olmadan. 1.5 aylık sürede3 kez hastaneye yattı çıktı annem ve sonunda iltihap durumu artması nedeniyle yerinden kıpırdayamaz hale geldi.Gökalp beyden bir sonuç alamayacağımız anlayınca Afyon Kocatepe Ünv. Hast. den Doç Dr.Adem Aslan Bey e götürdük mevcut mr larına bakarak gökalp beyin bir türlü göremedği ve kabul etmediği hatasını gördü amelyat sonrası iltahp ve annemin beline koyulan takoz ların 2 tanesinin yerinden oynadığını söyledi ve annem yaklaşık 1 aydır hastanede yatıyor ve iltihabın kurutulmasına çalışılıyor.daha sonrada gökalp beyin 2. 5 aydır anneme çektirdği ızdırabını dindirmeye çalışacaklar.
uğ...r
bence kendi dalında kendini yetiştirmiş en iyi dr.larımızdan biridir.hastaya yakınlığı tedavi şekli hepsi kendine özgüdür.bu dr.daha önce tanımış olsaydım bugün özürlü bir vatandaş olmazdım nevralji illetinden onun sayesinde artık normal bir insan gibi yaşıyorum.teşeklerimi sunuyorum
Gökalp Karaarslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökalp Karaarslan, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Gökalp Karaarslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Ağrı Pompası, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Arteriografi, Baklofen Pompası Tedavisi, Beyin Anevrizması Onarımı, Beyin Pili Programlanması, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Gökalp Karaarslan adresi nerede?Gökalp Karaarslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökalp Karaarslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökalp Karaarslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökalp Karaarslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökalp Karaarslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gökalp Karaarslan hangi dilleri konuşuyor?Gökalp Karaarslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökalp Karaarslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökalp Karaarslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökalp Karaarslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökalp Karaarslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Gökalp Karaarslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Afyonkarahisar Beyin Hastalıkları
Afyonkarahisar Sinir Hastalığı
Afyonkarahisar Sinirsel Ağrılar
Afyonkarahisar Beyin Enfarktüsü
Afyonkarahisar Beyin Tümörleri
Afyonkarahisar Nörolojik Hastalıklar
Afyonkarahisar Sinir Sıkışması
Afyonkarahisar Beyinde Damar Tıkanıklığı
Afyonkarahisar Akut Myeloid Lösemi (AML)
Afyonkarahisar Karpal Tünel Sendromu