ay...n
Gökay beyi anlatacak kelime bulamiyorum.aylarca babamin katarak ameliyatini yaptiramadik göz bebeği buyumuyor yapamayiz diyip yolladilar.sonra Rabbim bizi Gökay bey ile karsilastirdi ve hemen yanina gittik.bugun ameliyatimizi yaptirdik ve hersey sorunsuz mukemmel.cok memnunuz Rabbim sizin gibi doktorlarimizi basimizdan eksik etmesin.
me...z
ben gökaybeyi değerlendirecek bir kelime bulamıyorum o dört dörtlük bir insan ben 55 yaşındayım hayatım hastanelerde geçti onun gibi mütavazi bir hekime raslamadım allahım işini rast getirsin altı aylığına ankaraya gittiğini öğrendim gelmesini dört gözle bekliyorum saygılarımla
me...z
o bulunmaz bir insan çok değrli bir şahsiyet her şeyiyle dört dörtlük ben 55 yaşındayım şimdiye kadar tanıdığım en iyidoktor allah işini rast getirsin şu sıralar numune hastanesinde yok eğer başka yere gittiyse çok üzülürüm saygılarımla
Gökay Göktolga isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökay Göktolga, Göz Hastalıkları.
Gökay Göktolga adresi nerede?Gökay Göktolga şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökay Göktolga isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökay Göktolga online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökay Göktolga isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökay Göktolga bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökay Göktolga ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökay Göktolga hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Gökay Göktolga hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Göz Doktorları
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Sivas bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Göz Doktorları