Ortodonti Randevusu
Erken Ortodontik Tedavi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Uzm.Dr.Gökay Üstdal Adana Ortodonti Kliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lingual Ortodonti
Ortodontik Tedavi
Uzm.Dr.Gökay Üstdal Adana Ortodonti Kliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Eklemleri Tedavisi
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Uzm.Dr.Gökay Üstdal Adana Ortodonti Kliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Uzm.Dr.Gökay Üstdal Adana Ortodonti Kliniği
Uzm.Dr.Gökay Üstdal ileri derecede İngilizce bilmektedir. Çok sayıda ulusal ve uluslararası kongrede bildiri sunumları gerçekleştirmiştir. Yazarı olduğu çok sayıda makale ve kitap bölümü vardır. Avrupa Ortodonti Derneği (EOS) ve Türk Ortodonti Derneği (TOD) üyesidir. Adana'da kendi kliniğinde hasta kabul etmektedir.
Plak tedavisine başladık hocamla.Üçüncü ayımdayım tedavide. Çok memnunum.İletişimi güzel, açıklayıcı aynı zamanda tedaviden nasıl bir sonuç alacağımı ilk randevuda ayrıntılı bir şekilde anlattı aklımda soru işareti kalmadı.
f.....
10 yaşında oğlum için seffaf plak tedavisi uygulanıyor herşey yolunda gidiyor ve çok pratik bir uygulama
se...ş
Ön dişlerimde çapraşıklık vardı. 16 adet şeffaf plak kullanımıyla yaklaşık 8 aylık bir tedavi süreci sonrası dişlerim istediğim forma geldi. Bu sürecte Gökay Beyin hem el becerisini hem de kişisel iletişimini beğendim. Uzmanlık alanı olmayan konuda da başka uzman hekime yönlendirdi. Onlarla koordine bi şekilde ortodonti tedavi sürecim tamamlandı. Ortodonti tedavisi düşünen varsa Adananın en başarılı Ortodonti hekimi Gökay Beye uğramasını mutlaka tavsiye ederim..
a....a
2 yıldır süren plak tedavisinin sonuna geldik. Bu kadar etkili bir tedavi yöntemi olacağına tedavinin başındaki bize aktarılan bilgilerden dolayı emindik zaten. Sonuç çok başarılı. Guler yüzünüze ve emeğinize sağlık.
ad...r
çene kapanma ve diş egriligi tedavimiz devam ediyor çözüm odaklı samimi harika bi ortodontist ....kesinlikle tavsiye ederim ....
Çok güler yüzlü hocamız ortodonti tedavisini birlikte sürdürüyoruz
Ben daha önce ortodontik tedavi görmüştüm ama dişlerimin bozulmasıyla tekrar doktor arayışına girdim çok fazla doktorla görüştüm ama emin olamamıstım ta ki gökay beyle tanışana kadar o kadar açıklayıcıydı ki tedavi surecim çok guzel geçti kendisi cok güler yüzlü hemşiresi de öyle klinik çok temiz ve hijyenik sonuç olarak bugün tedavimin son günüydü ve ben dislerimden çok memnunum tahmin ettiğimden bile güzel oldular
bu...e
Hayatımda tanıdığım en iyi Ortodonti Doktoru net:)
Bu zamana kadar asla düzelmez dediğim dişlerimi Gökay hocam sayesinde düzeldiğine şahit oluyorum. İyi ki bu yola sizinle devam etmeye karar verdim ve dişlerimi size emanet ettim çok teşekkür ederim her şey için, güler yüzlülüğünüz ilginiz ve asistanınız ilgisinden çok memnun
2 yıl süren ortodontik tedavim sonlandı, hiç gülerken fotoğrafım yokken, simdi doyasıya gülebiliyorum dişlerim o kadar güzel olduki çok beğendim ıyıkı ortodontik tedavi gormuşum sonucu mükemmel oluyor Ve Gökay beye herşey ıcın cok tesekkur ederim...
Uzun zamandır ön iki dişimin çok yukarda olmasından rahatsızdım çok doktor araştırdım görüşmelere gittim ve en son gökay bey girdiğim andan itibaren ilk günden beri tedavimin bitiş süresi ne kadar tüm sorularıma büyük bir özveriyle cevap verdi ve merak ettiğim ne varsa sordum hepsine itina ile cevap verdi ve çok güler yüzlü bir doktor benim 1,5 sene tel tedavi mi rahat mutlu be güzel bir şekilde tamamladım ve bu tabii ki gökay bey ve asistanı sayesinde her geldiğimde güler yüzle karşılandım dişlerim şu an inci gibi oldu beni gülüşlerime tekrardan kavuşturduğunuz için çok teşekkür ederim herkese tavsiye ediyorum gerçekten Adana’da en iyi doktor bence gökay bey bunu zaten anlayacaksınız
Gökay Üstdal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökay Üstdal, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Gökay Üstdal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortodonti Randevusu, Kontrol Randevusu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ağız Koruyucusu.
Gökay Üstdal adresi nerede?Gökay Üstdal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Özal Bulvarı No22 Kat 2 Daire 3, Güzelyalı, Çukurova Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökay Üstdal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökay Üstdal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökay Üstdal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökay Üstdal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Gökay Üstdal hangi dilleri konuşuyor?Gökay Üstdal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökay Üstdal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökay Üstdal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gökay Üstdal hakkında ne düşünüyor?Toplam 73 hasta / danışan, Gökay Üstdal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri