Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Stroop Test
Tematik Algı Testi (TAT)
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Algı Psikoloji
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çözüm Odaklı Terapi
me...s
Gökberk Bey Hayatımda geçirdiğim zor bir dönemde sizinle tanışmak gerçekten bir dönüm noktası oldu. Kaygılarım ve travmalarım konusunda gösterdiğiniz anlayış, sabır ve destek için benim için çok anlamlıydı. Her seans, kendimi biraz daha iyi hissetmeme ve iyileşmemi sağlamama yardımcı oldu. Sizinle yaptığımız bu yolculuk bana çok şey kattı. İyi ki varsınız
e....e
Gökberk Hoca sayesinde harekete geçmemi engelleyen, üzerinde kontrolümün olmadığı endişelerime farklı pencerelerden bakarak sorunlarımın altında aslında neler yattığını fark ettim. En çok da yargılamamaya, kabul etmeye başladığımı fark etmek çok değerliydi. Evet, geçmişteki bazı olayları irdelemek kırılan kemiklerinizi bir daha kırmak gibiydi, acı vericiydi, yorucuydu zaman zaman. Ama o kırılan kemikleri; sağlıklı ilişkilendirmelerle, sağlıklı bir şekilde kaynaştırmaktı önemli olan. Mesleki birikiminize, anlayışınıza ve aktarışınıza saygım sonsuz. Emeğiniz için çok büyük
o ...e
Yoğun panik ataklar geçirdiğim bir dönemde Gökberk Beye ulaştım kendisi benimle çok ilgilendi sağolsun. Bir süredir görüşüyoruz kendisi benim sorunuma çok iyi geldi ataklarım çok azaldı. Her seanstan çıktığımda kendimi daha iyi hissettim. Alanında gayet bilgili, uzman birisi. Panik atak gibi sorun yaşayanlara mutlaka tavsiye edeceğim birisi. İyi ki varsınız Gökberk Bey. Emekleriniz için bir kez daha teşekkür ederim
ca...ğ
Panik atak sorunumda beklentimin çok ötesinde yardımcı oldu teşekkürler hocam sağolun
ag...v
Bugün psikologum Gökberk Bey ile harika bir seans geçirdim. Onunla çalışmaya başladığımdan beri duygusal olarak büyük bir gelişme kaydediyorum. Depresyonla başa çıkmam konusunda bana güçlü bir destek sağlıyor. Her seans, daha iyi hissetmemi sağlayan yeni bir perspektif sunuyor. Onun samimiyeti, anlayışı ve rehberliği benim için çok değerli teşekkür ederim.
ha...
Panik ataklarım yıllardır hayatımı etkiliyordu. Gökberk Bey sayesinde artık panik ataklarımı kontrol etmeyi öğrendim ve üstesinden gelebiliyorum. İlgisine teşekkür ediyorum
Gökberk Erentürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökberk Erentürk, Psikoloji. Size Gökberk Erentürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Psikoloji Randevusu, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bireysel Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri.
Gökberk Erentürk adresi nerede?Gökberk Erentürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- AlsancakKültür mah Ümran Baradan sk no 4 Daire 4, İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökberk Erentürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gökberk Erentürk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gökberk Erentürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökberk Erentürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gökberk Erentürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökberk Erentürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gökberk Erentürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Gökberk Erentürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökberk Erentürk hangi sigortaları kabul ediyor?Gökberk Erentürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar